FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-1

DINAMO - FCSB 2-1 // Bogdan Argeș Vintilă, primele critici la adresa fotbaliștilor: „Ar trebui să fim toți în aceeași direcție”

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 februarie 2020 22:37

FCSB a pierdut derby-ul cu Dinamo, scor 1-2. Bogdan Argeș Vintilă nu e mulțumit de atitudinea elevilor săi. 

„Regret enorm că nu am reușit să câștigăm pentru acești suporteri minunați. Aveam controlul jocului, dar a intervenit o execuție extraordinară din lovitură liberă, fără ca ei să ne pună probleme înainte. A venit eliminarea. Am egalat și în 10 oameni. Am primit golul 2 pe o nesincronizare, apoi am reușit să punem presiune mare și să ducem mingea în careul advers. 

Chiar mă gândeam că ar trebui să fim mai uniți, mai devotați unul celuilalt și să punem pe primul loc binele echipei, să lăsăm partea individuală deoparte. Mă refer la atitudine, la spiritul de sacrificu. La acest aspect ne-au bătut. Trebuie să jucăm ca o echipă, să fim toți în aceeași direcție. E dorința fiecăruia de a arăta că e foarte bun și înțeleg. Sper ca după acest joc am înțeles cu adevărat că avem nevoie de o atitudine mai bună”, a declarat Vintilă la TV Telekom Sport. 

Vintilă i-a amețit pe jucători

Întrebat despre schimbările numeroase pe care le face de la un meci la altul și de faptul că jucătorii sunt folosiți pe alte posturi decât cele obișnuite, Vintilă a spus: „Am explicațiile mele, nu trebuie să le expun public. Am raționamentele mele și nu comentez în public. Trebuie să strângem rândurile și să ne punem pe treabă. Consider că suntem și vom deveni un grup mai puternic împreună cu suporterii”.

VIDEO // Cristi Bălgrădean: „După aspectul jocului, nu meritam prea multe”

VIDEO // Dinamo - FCSB, într-o atmosferă specială

Vezi și: 

DINAMO - FCSB 2-1 // VIDEO + FOTO Cu lotul jupuit, „câinii” câștigă în fața celei mai bogate echipe din Liga 1, după un Derby de poveste

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (25)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  17 Februarie 2020, 10:54

Tot anul am auzit sau, ma rog, de la descalecatul lui Piturca la Craiova am auzit, ce lot fantastic, extraordinar, galactic are FCSB si ce adunatura de martoage se afla in Banie. De aceea imi permit sa analizam putin, prin comparatie, cele doua garnituri de start. Si FCSB si Craiova au antrenori debutanti, neinitiati in tainele meseriei care nu au ce aseza in vitrina. Ambele echipe au portari foarte buni, poate, un pic de plus in dreptul FCSB Fundasii laterali sunt buni in ambele garnituri, cu un plus pentru Craiova. La nivelul fundasilor centrali plusul apartine FCSB-ului, dar fara majuscule. Venind la mijloc Craiova are un inchizator foarte bun, Mateiu, pe care orice echipa romaneasca si l-ar dori. FCSB nu are nimic. In mijloc Craiova are doi mijlocasi excelenti, de nationala. FCSB nu are nicio minte limpede care sa gestoneze jocul. In banda FCSB are doi jucatori foarte buni, Coman si Man, dar si Craiova pluseaza cu Manaila si Ivan ori Barbut. E un plus pentru echipa bucuresteana dar nu semnificativ. In centru atacului Kolici nu are rival iar dincolo... nimic. La nivel de patronat, rivala din Bucuresti are un guru care stie tot si care face investitii majore (jos palaria) dar haotice, dupa cum apuca sa ridice capul un jucator pe undeva, fara nicio logica pentru utilitatea echipei sale. Sa ii aiba sau sa nu cumva sa apuce sa joace la o rivala. Isi distruge proprii jucatori si vaduveste fotbalul romanesc de o competitie echilibrata. Dincolo, Rotaru se viseaza si el

105662257060988
Eugen Qy  •  17 Februarie 2020, 09:44
Postat de Tobias Tobias pe 17 Februarie 2020, 06:42

In primul rand echipa este facuta pe genunchi, dar cine suntem noi, marele antrenor Vintila are explicatiile lui, nu trebuie sa ne dea socoteala!!! Morutan si Tanase nu au ce cauta in schipa, Olaru si Oaida trebuie sa fie interi, langa un inchizator de meserie, poate Ovidiu Popescu iar in atac sa joace cu un numar 9, nu cu improvitatii. Asteptam sa se integreze noii veniti, Miron si Petre, dar....fara antrenor, viitorul nu este prea stralucit!

Ai perfecta dreptate, "antrenorul principal"(gb) e de vina nu "secundul Vintila !

105662257060988
Eugen Qy  •  17 Februarie 2020, 09:40
Postat de sasesase pe 17 Februarie 2020, 09:25

In ce tara din lume ai mai văzut că un cioban sa fie patron de club?

In "Tara de unde vin, calator..."ACOLO si doar ACOLO , Orice Cioban sau butelist, poate fi patron de fotbal, orice siderurgist poate fi vice presedinte sau poate ocupa functii de conducere-n FOTBAL, orice politehnist se poate ocupa de gaini sau de "gainarii", orice medic poate lua spaga grasa, orice ahitect se poate ocupa de mecanica agricola si asa mai departe. NUICIUNUL dintre ei, NU SE OCUPA de ceea ce stie cel mai bine (N.B.) DAR, toti se dau, profund cunoscatori in TOATE DOMENIILE !!!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează