FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCU CRAIOVA 0-1

Fotbalistul din Dinamo - FCU Craiova care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu: „E «out of this world»”

Articol de - Publicat sambata, 16 septembrie 2023 07:13 / Actualizat sambata, 16 septembrie 2023 08:00

După Dinamo – FCU Craiova (0-1), Ilie Dumitrescu a avut cuvinte de laudă la adresa atacantului Aurelian Chițu (32 de ani).

Fotballistul oltenilor trece printr-o formă excelentă. Are 6 goluri și 4 pase decisive în 9 meciuri, a ieșit „Jucătorul lunii august” în ancheta GSP, iar acum este lăudat de Ilie Dumitrescu.

Învins și de FCU Craiova, Burcă a identificat problemele: „Prea puțină personalitate”
DINAMO - FCU CRAIOVA 0-1
Învins și de FCU Craiova, Burcă a identificat problemele: „Prea puțină personalitate”

Aurelian Chițu, lăudat de Ilie Dumitrescu: „E «out of this world»”

„FCU Craiova are doi închizători foarte buni, pe Achim și Albu. Mai e Sidibe, un jucător care creează dezechilibru, și îi mai are și pe Chițu, care este într-o formă senzațională, și pe Van Durmen în partea opusă. Chițu este «out of this world» (n.r. de pe altă planetă) la Craiova. Da, da, da! Pentru ce a făcut e senzațional. E superinspirat!

FCU Craiova este o echipă grea și incomodă, care joacă atunci când intră în posesie”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Acesta a vorbit și despre faptul că formația lui Adrian Mititelu nu are un tehnician cu licență, fiind antrenată de preparatorul fizic Dan Vasilică.

„De două meciuri nu primește gol. Apărarea este foarte bună. Sunt convins că se va merge pe actualul staff, dar va apărea și cineva care să fie încadrat în club (n.r- un antrenor cu licență PRO), ca să fie legal. 

Nu îi văd stresați. Se vor folosi în continuare de ce au construit. Mie îmi place cum arată echipa în momentul de față”, a adăugat fostul membru al Generației de Aur, potrivit sursei citate.

VIDEO Baeten, gol splendid de la distanță în Dinamo - FCU Craiova

Citește și: 

Drăgan și Vasilică leagă victoriile la FCU Craiova, dar sunt pregătiți să se dea la o parte: „Probabil săptămâna viitoare vine antrenor cu licență Pro”

Anunțul făcut de Adrian Mititelu Jr. imediat după victoria cu Dinamo: „Plusăm!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
creeperno534
creeperno534  •  16 Septembrie 2023, 22:39

Nu-i nimic impresionant intr-un campionat fara echipe in cupele europene

iung811
iung811  •  16 Septembrie 2023, 13:48

Asa o fi, ca prea spune cu foc mister analistu ' Iliuta. Te buseste râsul când îl vezi câtă importanță își dă. Asta e "speta", vorba lui.

scorpio2808
scorpio2808  •  16 Septembrie 2023, 09:57

Poate el care-a jucat fotbal vede altceva decat vad eu, care doar ma uit. Eu vad in Achim un fotbalist foarte incet, abia se intoarce, faulteaza de multe ori ca nu poate sa tina ritmul, nu il vad capabil sa faca un dribling prin evitare sa poate iesi dintr-o zona aglomerata, iar una peste alta se crede si indreptatit, unde e veteran. Da din maini si cearta colegii. Mamica mea, asa o sa fac si eu la pensie? Tip la nepoti si pretind respect ca am facut multe(sic) la viata mea?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează