FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo l-a ofertat pe antrenorul-revelație, cu trecut stelist! Răspunsul a venit IMEDIAT

Dinamo se află într-o situație critică
Dinamo se află într-o situație critică

Articol de , - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2023 20:25 / Actualizat miercuri, 29 noiembrie 2023 21:08

După despărțirea de Ovidiu Burcă, conducerea lui Dinamo a căutat să-l angajeze pe Florin Maxim (42 de ani), antrenorul de la Corvinul Hunedoara, dar a fost refuzată.

Cu Dinamo rămasă fără „principal” după despărțirea de Ovidiu Burcă, omul care a readus clubul în prima ligă, conducerea caută un succesor potrivit, unul care să îndeplinească obiectivul din acest sezon, salvarea de la retrogradare.

După ce a discutat cu antrenori precum Ionuț Badea și Florin Bratu, administratorul special Andrei Nicolescu a luat legătura și cu un nume surprinzător, Florin Maxim, cel care o antrenează pe Corvinul Hunedoara din vara lui 2021.

4 detalii care arată că Dinamo se cutremură: „Ne bătea obrazul și le spunea colegilor «Hai la vestiare!»”
DINAMO
4 detalii care arată că Dinamo se cutremură: „Ne bătea obrazul și le spunea colegilor «Hai la vestiare!»”

Florin Maxim a refuzat-o pe Dinamo: „Sunt angrenat proiectului de la Corvinul”

Maxim a refuzat, susținând că vrea să ducă la capăt contractul cu Corvinul, scadent în vara lui 2025.

„M-au sunat cei de la Dinamo și le mulțumesc pentru asta. Eu însă sunt angrenat aici unui proiect. Sunt deja de câțiva ani, am încrederea tuturor și în plus mai am un an și jumătate de contract. 

Mi-am dat cuvântul aici. Nu pot să trec peste asta. Repet, mulțumesc celor de la Dinamo că s-au gândit să mă sune și le doresc succes”, a transmis Maxim pentru GSP.ro.

Florin Maxim are rezultate senzaționale la Corvinul. A promovat formația din Hunedoara în liga secundă, unde ocupă a doua poziție în sezonul actual, fără a avea însă drept de promovare, Corvinul fiind club de drept public. Hunedorenii sunt la un pas și de sferturile Cupei României!

Florin Maxim are un trecut stelist, evoluând pentru marea rivală a lui Dinamo între ianuarie 1999 și iulie 2000.

Florin Maxim nu are licența Pro

Problema în cazul lui Florin Maxim este că acesta nu deține licența Pro și nici nu este înscris la cursuri, precum Ovidiu Burcă, astfel că nu ar fi putut fi instalat în acte ca „principal” și nici să se comporte precum unul în timpul meciurilor.

„Am făcut o greșeală și mi-o asum, nu m-am înscris la licența Pro. Am întârziat depunerea dosarului cu 4 zile, am vorbit și cu domnul Burchel și n-am mai putut face nimic. Am făcut o greșeală, mi-o asum.

La următoarele cursuri o să mă înscriu și o să am licența. Nu mă grăbesc. În meseria noastră trebuie să faci pașii corecți. Eu nu am nici măcar un an de Liga 2”, spunea Maxim pe 13 noiembrie la GSP Live.

Dinamo l-a ofertat pe antrenorul-revelație, cu trecut stelist! Răspunsul a venit IMEDIAT
Florin Maxim

A interzis alcoolul la Corvinul 

Tot la GSP Live, Florin Maxim a dezvăluit două modalități prin care încearcă să ridice evoluțiile jucătorilor lui. Maxim încearcă să îi stimuleze pe aceștia în timpul liber și a interzis alcoolul la echipă.

„Noi nu bem alcool, nu consumăm. Eu am discuții cu grupul și le spun: «Atât timp cât avem vitamine... proteina nu se asimilează împreună cu alcoolul, așa că ne păcălim singuri dacă bem».

Lucrăm cu o nutriționistă, care se ocupă și de UTA. A venit și ne-a explicat pe limba noastră ce se întâmplă cu organismul după efort. Noi nu am avut probleme musculare nici în Liga 3, nici acum. (...)

Noi suntem responsabili de jucători 2-3-4 ore, cât suntem cu ei. Apoi, 20 de ore sunt singuri. Ei trebuie să conștientizeze ce trebuie să facă zi de zi.

Eu am mai avut discuții cu jucătorii mei, unora le-am dat să citească puțin, să le țină creierul activ. Sincer! Lui Flavius Iacob, de exemplu, i-am dat să citească biografia lui Zlatan Ibrahimovic. Le dau tuturor un stimul, să fie responsabili, să-și țină creierul ocupat”, a relatat antrenorul Corvinului.

Tot despre Dinamo:

Fostul căpitan al lui Dinamo a devenit liber de contract și e dispus să ajute clubul: „Rămâne sufletul meu”
Dinamo
Fostul căpitan al lui Dinamo a devenit liber de contract și e dispus să ajute clubul: „Rămâne sufletul meu”
Andone alege dintre cei 3 antrenori de pe lista lui Dinamo: „E direct, așa era și ca jucător!” versus „Are acest mare avantaj”
DINAMO
Andone alege dintre cei 3 antrenori de pe lista lui Dinamo: „E direct, așa era și ca jucător!” versus „Are acest mare avantaj”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
mosh_gerilla.1948
mosh_gerilla.1948  •  30 Noiembrie 2023, 23:56
Postat de Str82HeIL pe 30 Noiembrie 2023, 17:10

E mai cunoscut decat tine oricum. Pana la urma cine esti tu?

Cine întreabă?!

creeperno534
creeperno534  •  30 Noiembrie 2023, 22:52

Cortacero a investit 550000 euro, Red&White 4 milioane

Str82HeIL
Str82HeIL  •  30 Noiembrie 2023, 17:12
Postat de redbuldog pe 29 Noiembrie 2023, 21:39

Plecati bhee cu Maximu vostru..!La Dinamo trebuie un caine cu pedigre,Ciobi ar fi cel mai potrivit,ramane ca actionari sa-l convinga ca,proiectul e de perspectiva si nu doar vorbe-n vant!

Care actionari bre' ? Aia nu au bani sa treaca strada. Sunt niste Cortacero autohtoni. Ma mir ca mai exista unii care chiar cred ca aia baga bani in echipa :))))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează