FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 2-0

DINAMO - GAZ METAN 2-0 // VIDEO Meniul preferat al lui Dan Nistor: „Pe ei și la casierie!”

Articol de - Publicat vineri, 18 octombrie 2019 23:57

Dan Nistor, 31 de ani, a fost și în partida cu Gaz Metan, câștigată de Dinamo cu 2-0, unul dintre cei mai buni jucători. Mijlocașul a oferit o pasă decisivă, a șaptea a sezonului, iar la final a destins atmosfera prin câteva glume făcute la zona mixtă în fața jurnaliștilor. 

Originar din Rucăr (Argeș), Nistor a vorbit despre planurile sale din vacanța de iarnă, aducând aminte și de câteva dintre deliciile culinare pe care așteaptă să le „devoreze” în pauza competițională. Mai ales că mijlocașul dinamovist este și proprietarul unei stâne de oi. 

Totul, într-o perioadă în care meniul alimentar de la Dinamo a provocat mari discuții în spațiul public. 

„Mâncarea mea preferată e pastrama cu mămăliguță. Chiar vă invit la Rucăr de sărbători, părinții mei fac o pastramă extraordinară. Cu o mămăliguță, cu un pahar de vin alb, totul o să fie ok. Pastele bolognese nu sunt genul meu. Eu sunt mai tradițional, cu sarmăluțe, mămăliguță, un pic de caș, niște smântână. Pe ei și la casierie! Unii dintre jucători au fost la mine Rucăr. Cu siguranță vor mai veni, aștept toată echipa cu drag. Primarul de acolo e dinamovist, va fi foarte frumos”.

Succesul lui Dinamo cu Gaz nu e unicul motiv de bucurie pentru căpitanul „câinilor”. Nistor are si alte motive de sărbătoare, astăzi fiind ziua de naștere a soției sale, Cosmina. 

7a fost nota primită de Nistor în Gazeta Sporturilor după evoluția din meciul cu Gaz Metan

Vezi și: 

DINAMO - GAZ METAN 2-0 // „Câinii” redevin fiare! 3 explicații pentru revenirea în elită: efectul pastelor bolognese, „balamaua” Dan Nistor și cele două nume fundamentale din apărare

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
sammy.d
sammy.d  •  19 Octombrie 2019, 23:22
Postat de kamouniyak pe 19 Octombrie 2019, 10:56

1. N-au dat niciun ban, e imprumutat. 2. Nu s-au inselat, ca da goluri. 3. Stai jos si ia-te de mana cu exprimarea unor comentatori de la pro tv "Eeee....Andone....E din alt film". Nu, din alt film sunt ei daca asmut o tara intreaga impotriva lui Andone pentru o ratare din unghi, pe care am vazut-o si la Benzema sau Luis Suarez. Sunteti pe langa, ramaneti cu idolii vostri din Liga Mamaliga daca nu-s buni astia care dau goluri la cel mai inalt nivel (La Liga, Premier League)

Loan fee: 700 K €. Asta pentru cultura ta generală+ plus dreptul la semnătură în iunie. A dat două goluri într-un meci și va juca în următoarele șase fără să tragă la poartă. Sper să mă înșel, dealtfel.

rockyus
rockyus  •  19 Octombrie 2019, 16:39

Bai Nistore, nu mai juca asa bine hai, da-te si tu lovit sau altceva !

spartcapus
spartcapus  •  19 Octombrie 2019, 15:19
Postat de dinamo_forever_77 pe 19 Octombrie 2019, 12:09

De mult timp Nistor este cel mai bun jucator de la DINAMO !!! Este un exemplu pentru colegii lui, prin modestie, prin travaliu, prin EXECUTII...... Vreau sa-l FELICIT pe NISTOR pentru faptul ca, a reusit performanta sa nu ne dezamageasca niciodata !!! De la Haldan incoace, nu am mai vazut un jucator atat de dedicat clubului DINAMO. RESPECT !

Si unde mai pui ca nici macar nu e dinamovist de mic...;)

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close