FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - HERMANNSTADT 3-0

DINAMO - HERMANNSTADT 3-0 // Enache nu și-a menajat jucătorii după umilința cu Dinamo + detalii de la negocierile cu FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2019 23:19

Costel Enache, 46 de ani, tehnicianul celor de la Hermannstadt, a explicat ce l-a deranjat la jucătorii săi în înfrângerea drastică în fața lui Dinamo, scor 0-3. 

„Supărarea mea vine din cauza faptului că mă așteptam ca jucătorii să se ridice după penalty-ul ratat. Dar noi am început să facem gafe, lucruri care ne-au costat mult. Așteptam o mai mare implicare și o mai mare implicare din partea jucătorilor cu experiență. Nu trebuie să dăm vina pe unii sau pe alții. Cu toții suntem vinovați. Aștept să conștientizăm că avem responsabilități legate de grup, nu indviduale”, a declarat Enache, la Look Sport.

Ulterior, tehnicianul sibienilor a vorbit și despre motivele care l-au determinat să refuze oferta venită de la FCSB. Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, l-a avut în fruntea listei pe Enache, însă acesta a ales să rămână la Hermannstadt. 

„A fost o discuție de principiu cu cei de acolo, cu o paranteză foarte clară. Aveam un contract, care nu putea fi rupt așa ușor. Eu vreau să rămân corect față de oamenii care mi-au întins o mână. Au fost discuții, dar iată că s-au oprit. Trecem peste”, a declarat Costel Enache, la TV Telekom Sport. 

DINAMO - HERMANNSTADT 3-0 // FOTO + VIDEO „Câinii” obțin o victorie categorică și scapă de ultimul loc

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
dora
dora  •  27 August 2019, 09:43

Vant semeni, furtuna culegi. Adica nu mai sunt buni Tatar ( Oprut su Bus sunt 2 pana rame), Dilbea, Tsomou, Blanaru ori L Dumitriu!!!

stoichkov10
stoichkov10  •  27 August 2019, 08:48
Postat de corectu pe 27 August 2019, 08:03

BLAT!

Trebuia sa apara un prostalau

cpt.ahab
cpt.ahab  •  27 August 2019, 08:30

Mai bine îi îndemnai să aibă mai mult respect față de oasele adversarilor. Așa puși pe cotonogit nu i-am văzut niciodată pe sibieni. Sau s-or fi gândit că avându-l pe hun la centru, toate le sunt îngăduite?!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close