FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Șefii lui Dinamo, primele reacții după decizia Tribunalului: „Vom avea parteneri puternici alături de noi”

Șefii lui Dinamo au reacționat pentru GSP.ro după decizia Tribunalului
Șefii lui Dinamo au reacționat pentru GSP.ro după decizia Tribunalului

Articol de , - Publicat luni, 04 septembrie 2023 17:03 / Actualizat luni, 04 septembrie 2023 17:58

Dinamo a primit luni o veste bună. Noul plan de reorganizare al clubului a fost aprobat. Astfel, se vor șterge datorii de peste 5 milioane de euro.

Imediat după decizia anunțată azi de Tribunal, care nu este definitivă, șefii clubului au reacționat pentru GSP.ro și au explicat ce urmează pentru formația antrenată de Ovidiu Burcă.

5 lucruri care urmează la Dinamo, după aprobarea planului: apar investitorii, clubul poate ieși din insolvență + dispare spectrul falimentului
dinamo
5 lucruri care urmează la Dinamo, după aprobarea planului: apar investitorii, clubul poate ieși din insolvență + dispare spectrul falimentului

Andrei Nicolescu: „Dinamo intră pe un făgaș normal”

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, anunță că ar putea veni noi investitori în perioada următoare.

„Un pas spre normalitate. Dinamo intră acum pe un făgaș normal pentru reconstrucție. Avem predictibilitate pentru ceea ce trebuie să facem pentru Dinamo în viitor.

Toate lucrurile se vor regla. Este pasul așteptat de toți suporterii lui Dinamo pentru ca acest club să renască și să revină acolo unde-i este locul. De acum totul va intra în normalitate, ne vom respecta toate obligațiile către toți partenerii. 

Vreau să mulțumesc suporterilor dinamoviști, apoi întregii echipe din Dinamo, care a stat lângă noi și a crezut în acest lucru. Cu siguranță, veți avea vești bune cât de curând. Vom avea parteneri puternici alături de noi, veți vedea!”, a spus Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo, pentru GSP.ro.

Răzvan Zăvăleanu: „Nu ne dorim un Dinamo care se târăște, ci unul care să acceadă la marea performanță”

Și Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, a comentat decizia de azi.

Cred că este o veste foarte bună pentru viitorul echipei. Este un succes al lui Dinamo și al RTZ. Am crezut în această modificare de plan. Este un plan firesc pentru ieșire Am așteptări foarte frumoase despre ceea ce se va întâmpla la Dinamo în viitorul apropiat. 

Țin să mulțumesc suporterilor care au înțeles să susțină echipa, clubul, lucrurile au funcționat. Sperăm că soarele va răsări mai evident pe strada lui Dinamo. Efortul acționarilor va fi mult mai mic.

Sper că acest lucru să fie de bun augur pentru Dinamo și să conducă spre performanță. Nu ne dorim un Dinamo care se târăște, ci unul care să acceadă la marea performanță”, a spus Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, pentru GSP.ro.

Este cea mai bună veste și cea mai normală pe care o puteam primi. S-a întâmplat ceea ce era firesc, acum avem front de lucru deschis și putem să accelerăm planul de reconstrucție pentru club.

 Acum există o claritate mult mai mare în ceea ce se va întâmpla și în ceea ce privește cantitatea de resurse pe care o s-o avem la dispoziție, dar și a eventualilor investitori pe care o să-i cooptăm alături de noi. În acest sens o să facem niște declarații sau chiar o conferință presă și, acolo, o să aflați și noutăți în acest sens.

- Eugen Voicu, președintele Consiliului de Administrație Red&White, acționarul majoritar al SC Dinamo 1948 SA, pentru ProSport.

VIDEO Cornel Dinu a dat de pământ cu defensiva lui Dinamo după 0-4 cu Rapid

Citește și: 

Dorin Rotariu, aproape de revenirea în Liga 1: „Nu va merge la Dinamo!”

De ce a absentat avocatul lui Nicolae Badea de la termenul pentru aprobarea noului plan de reorganizare modificat: ”Nu vrem să cădem în ridicol”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
creeperno807
creeperno807  •  04 Septembrie 2023, 23:00

La iarna

redbuldog
redbuldog  •  04 Septembrie 2023, 18:44

Gata cu vrajeala TREZIREA...aduceti jucatori de mijloc si atac!

redbuldog
redbuldog  •  04 Septembrie 2023, 18:21

Gata cu vrajeala ,,vom avea parteneri puternici"...!Ce urmeaza in mod normal,"Trezirea" si repejor la treaba,adica cateva Transferuri,ca sa stam fara emoti in iarna asta..!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează