FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un investitor e gata să preia acțiunile lui Dinamo: „Cortacero l-a refuzat în iarnă, dar el e dispus să cumpere clubul și acum”

Pablo Cortaero nu renunță la Dinamo
Pablo Cortaero nu renunță la Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 27 aprilie 2021 20:14 / Actualizat marti, 27 aprilie 2021 21:35

Cornel Țălnar dezvăluie că a găsit un investitor care să cumpere clubul de la Pablo Cortacero.

După ce a declarat că este în continuare director tehnic la DInamo și i-a criticat pe cei din DDB, Țălnar a spus că Pablo Cortacero a refuzat în iarnă să renunțe la acțiuni, dar crede că investitorul său ar fi din nou dispus să ajute echipa dacă finanțatorul iberic va vinde.

Cornel Țălnar: „Voi mai avea oameni care să vină și să ajute Dinamo”

„Am avut un investitor român și m-am dus în iarnă cu domnul Șerdean la echipă și le-am spus că vrem să le aducem două salarii. Dar a doua zi Cortacero a spus că «Nu, eu mâine vin cu 1,8 milioane de euro și peste două luni vin cu 5 milioane de euro și nu vând nicio acțiune!». În momentul ăla vă dați seama că investitorul mi-a spus «Eu ce să mai caut acolo dacă asta are bani și nu dă acțiunile?». Dar am găsit omul care venea cu banul.

Dacă Pablo Cortacero va da acțiunile, cu siguranță nu le va da gratis, ci cu bani. Dar sper ca cei care vor negocia cu el îi vor zice «Uite, ia banii înapoi pe care i-ai băgat, dă acțiunile și să vină niște oameni profesioniști să preia acest club».

Acest investitor e dispus să plătească și sunt convins că eu voi mai avea oameni care, dacă Pablo Cortacero predă acțiunile, să vină și ei să ajute Dinamo. Sunt oameni care vor să investească la Dinamo dacă dă acțiunile. 

E un moment greu, în care toți dinamoviștii adevărați trebuie să înțelegem că trebuie să facem tot ce e mai bine pentru această echipă. Iar la ora actuală zic că trebuie aduși repede profesioniști care să se ocupe de echipă”, a spus Cornel Țălnar pentru Fanatik.

VIDEO Sfatul revoluționar al lui Ion Țiriac pentru Dinamo: „Să facă asta! Mă doare ce e acolo”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Mario Nicolae reacționează după criticile primite: „Niște frustrați! Dinamo n-a mai avut un om ca mine de mulți ani”

Absență în apărare la Dinamo, înainte de meciul cu FC Voluntari: s-a accidentat la Mediaș

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
gopo1.
gopo1.  •  28 Aprilie 2021, 07:56

Bețâvul ăsta a mai garantat si pentru cortazero, tot el l-a adus

corectu
corectu  •  28 Aprilie 2021, 07:20

Iar se începe cu minciunele.

gogoas
gogoas  •  28 Aprilie 2021, 03:48
Postat de ekneb pe 28 Aprilie 2021, 00:30

Stati linistiti oameni buni!!! Pe langa misteriosii investitori ai lu Talnar, la coada mai este inca unul, subsemnatul. Investesc de " saptamana viitoare" cate 10 meleone lunar, plus investitorii lui talnar, rezulta ca Dinamo va lua in urmatorii 5 ani, minim de 5 ori liga campionilor, si anual minim 5 porci vor fi vazuti zburand deasupra stadionului din stefan cel mare.

Fcsb. Garantat. 90%

Vezi toate comentariile (20)
Comentează