FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Ionuț Negoiță i-a făcut o ofertă hilară lui Vlad Munteanu, managerul naționalei U21: „Ne-am strâns mâna și i-am zis «la revedere!»”

Ionut Negoiță n-a luat întotdeauna cele mai inspirate decizii la Dinamo // FOTO: Gazeta Sporturilor
Ionut Negoiță n-a luat întotdeauna cele mai inspirate decizii la Dinamo // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iulie 2019 12:01

Ionuț Negoiță e acționar la Dinamo de mai bine de 6 ani, însă rezultatele au lipsit cu desăvârșire în aceste sezoane. Penuria de performanțe a fost și o cauză a lipsei proiectelor serioase, „câinii” suferind vizibil la nivelul managementului. 

În această dimineață, Vlad Munteanu, managerul naționalei U21, a detaliat la TV despre cum a refuzat în trecut o ofertă venită dinspre Negoiță, care a vrut să-i ofere rolul de președinte. Oferta finanțatorului a fost însă una hilară. 

„Ionuț Negoiță a vrut să mă ia la Dinamo în funcția de președinte, nu-mi mai aduc aminte cu exactitate când. Mi-a propus un contract pe 3 luni de zile, iar eu i-am zis «la revedere!» Voia un proiect, i-am prezentat ce vreau să fac, dar apoi ne-am strâns mâna fără nicio problemă.

La Dinamo e nevoie de continuitate. Îți asumi că un antrenor îți aduce 15 jucători, dar lasă-l să antreneze un an și jumătate. Dacă nu lași oamenii să lucreze, e foarte greu să ai rezultate”, a declarat Vlad Munteanu, la TV Digi Sport. 

În prezent manager al naționalei U21, Vlad Munteanu e un fost jucător important al lui Dinamo de la începutul anilor 2000. A jucat în „Ștefan cel Mare” între 2000 și 2006, perioadă în care a cucerit două titluri, trei Cupe și o Supercupă a României. 

Vezi și: VIDEO+FOTO EXCLUSIV Aici se joacă Dinamo - CSU Craiova! Concertul lui Ed Sheeran a DISTRUS gazonul de pe Național Arena

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (14)
j0k3r
j0k3r  •  10 Iulie 2019, 18:15
Postat de aress123 pe 10 Iulie 2019, 16:46

Inseamna acelasi lucru, doar ca forma hilar este mai des folosita si acceptata. Repet, gasesti explicatii in dex.

pai, eu din dex iti zic, prietenas. nu de pe destept.ro, unde te uiti tu. scrie dex si cuvantul hilar si vezi ce iti da. nu este folosit niciunde hilar, ci ilar. mai treci pe la scoala. ne-am americanizat toti asa de rau incat folosim cuvinte din alte limbi si spunem ca e forma des intalnita?

kordell
kordell  •  10 Iulie 2019, 18:08

Cincinalul in 4 1/2 la impachetat peste !

aress123
aress123  •  10 Iulie 2019, 16:46
Postat de j0k3r pe 10 Iulie 2019, 16:43

dragul meu ***, eu am cautat. mai cautati si voi si vedeti ce inseamna hilar.

Inseamna acelasi lucru, doar ca forma hilar este mai des folosita si acceptata. Repet, gasesti explicatii in dex.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează