FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo, pas mare spre insolvență! „Câinii” au demarat deja procesul

Articol de - Publicat duminica, 20 iunie 2021 15:46 / Actualizat duminica, 20 iunie 2021 16:05

Dinamo a demarat acțiunea „Insolvența 2021”, a antamat și un administrator judiciar, Răzvan Zăvăleanu. Echipa pleacă luni în cantonament, ultimul dinaintea intrării într-un scenariu sumbru. Uhrin și jucătorii au dat ultimatum.

Dinamoviștii pleacă lunii, la prânz, în cantonament în Turcia. După cum a informat GSP.RO, fotbaliștii importanți ai clubului și-au depus memorii spre a-și obține salariile restante, însă Puljici, Sorescu, Anton, Steliano Filip sau Fabbrini au transmis clar că se vor despărți de roș-albi dacă nu vor începe să-și primească lefurile începând cu 1 iulie.

Este un ultimatum pe care și antrenorul Dusan Uhrin l-a dat conducerii grupării. Cantonamentul de la Bolu, cu amicalul de pe 27 iunie, își urmează programul firesc întrucât a fost aranjat și jucătorii au nevoie de pregătire, însă divorțurile sunt iminente la revenirea în țară!

Dar viitorul este sumbru, întrucât și jucătorii sunt conștienți că sunt șanse infime să mai continue în Ștefan cel Mare. Majoritatea au demarat sau și-au găsit variante de schimb, alte cluburi, de la 1 iulie, speră să-și mai recupereze din salariile restante.

Începutul sfârșitului. Dinamo, din nou în insolvență

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Dinamo se pregătește să intre în insolvență în luna iulie 2021, tocmai de aceea a fost antamat și un administrator judiciar, în persoana lui Răzvan Zăvăleanu, unul dintre cei mai influenți jucători pe piața lichidărilor judiciare din Ardeal și din vestul țării. 

Răzvan Zăvăleanu a mai lucrat în cazurile de insolvență de la CFR Cluj, ASA Târgu Mureș și Gaz Metan, în situația medieșenilor fiind într-un conflict deschis cu fostul președinte al grupării, Ioan Mărginean.

„Insolvența e pregătită, dar există riscul unor plecări masive de la Dinamo, de la jucători și până la Uhrin. Dinamo va jongla în viitor fie cu depunctări, fie cu retrogradarea, nimeni nu crede în mod real în salvarea clubului, în acest moment", au spus apropiații grupării.

6 milioane de euroeste cuantumul datoriilor clubului Dinamo la finalul lui 2020, conform datelor furnizate de Ministerul Finanțelor, dar restanțele ar depăși de fapt 7 milioane de euro, conform declarațiilor lui Ioan Andone

VIDEO Jucătorii lui Dinamo s-au reunit și au efectuat primul antrenament

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Antrenorul român care nu crede în proiectul DDB: „Nu sunt de acord, nu văd niciun viitor!

Dinamo a pus ochii pe un jucător de la Astra: „Am vorbit cu Mario Nicolae. O să vedem ce va fi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
cornelcc
cornelcc  •  21 Iunie 2021, 16:45
Postat de 3116 pe 20 Iunie 2021, 18:28

Ce rușine! Ați dus numele DINAMO în noroi.

Unde-i este locul!

bodystyle74
bodystyle74  •  20 Iunie 2021, 22:59

Echipele din Romania meg mai bine cand se afla in insolventa. Dinamo s-a calificat in play-off cu Rednic , fiind in insolventa. Sezonul urmator s-au calificat din nou cu Contra imediat dupa ce au iesit din insolventa. Gaz Metan cu Iedi au intrat in play-off fiind in insolventa. Anul urmator dupa ce au iesit din insolventa au prins doar playout-ul.CFR in insolventa a castigat Cupa Romaniei. Oricum salariile in insolventa nu depasesc 5000€ de jucator cam cat au baietii de la Botosani sau de la Clinceni.

creeperno115
creeperno115  •  20 Iunie 2021, 22:38

Au trecut 5 ani de la ultima insolventa deci putem baga iarasi insolventa. Cat despre declararea insolventei, zicea nicolae ca o sa vorbeasca cu negoita care e adevaratul actionar majoritar al clubului si declaram insolventa.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează