FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo a solicitat să revină pe Arc și vrea 25% reducere! Lista meciurilor pe care vrea să le joace acolo

Dinamo a solicitat să revină pe Arc și vrea 25% reducere! Lista meciurilor pe care vrea să le joace acolo +17   FOTO
Dinamo a solicitat să revină pe Arc și vrea 25% reducere! Lista meciurilor pe care vrea să le joace acolo

Articol de - Publicat sambata, 28 octombrie 2023 10:13 / Actualizat sambata, 28 octombrie 2023 14:56

Dinamo vrea să revină pe „Arcul de Triumf”, urmând ca doar derby-urile cu FCSB și Rapid să aibă loc pe Arena Națională.

„Câinii” au făcut deja o solicitare în acest sens și vor să evolueze pe arena de aproximativ 8.000 de locuri în 5 meciuri, în următoarele 4 luni: 

Cupa României vs Oțelul Galați (între 5-8 decembrie, încă nu a fost programat oficial)
Liga 1 vs U Cluj (8-11 decembrie)
Liga 1 vs FC Voluntari (19-21 decembrie)
Liga 1 vs Oțelul Galați (16-19 februarie)
Liga 1 vs Hermannstadt (26 februarie - 1 martie)

Dinamo le cerere 25% reducere responsabililor de pe „Arc”

Dinamo vrea și o reducere, de la 24.000 la 18.000 pentru fiecare partidă în care va închiria stadionul. Luni, 30 octombrie, se va întruni o comisie a celor care administrează „Arcul de Triumf”, pentru a analiza cererea roș-albilor. 

Cel mai probabil, va fi aprobată, având în vedere că e nevoie de buget, e și vorba de mai multe meciuri, iar în perioada următoare nu sunt alte acțiuni pe „Arc”. 

Practic, pe Arena Națională vor rămâne doar meciurile Dinamo - FCSB, la final de noiembrie, și Dinamo - Rapid, la final de ianuarie.

„Ne onorează și ne bucură”

Pe pagina de Facebook a Complexului Sportiv Național „Arcul de Triumf” a apărut sâmbătă la ora 15:00 un mesaj pe acest subiect: „Îi așteptăm cu mare drag să revină acasă pentru următoarele meciuri, aici unde speranța a devenit realitate, unde au trăit alături de suporterii minunați, bucurii uriașe și de neuitat, rezultate extrem de importante, accederea în Play-off-ul din Liga a II-a”.

📝⚽️🏟 "Pe râvnitul Arc de Triumf am primit speranță, în meciul inaugural pentru noi, cu Sepsi OSK, că ne putem lupta cu echipele din primul eșalon al României, un prim semn că Superliga este mult mai întreagă atunci când este și Dinamo acolo. Apoi a devenit casa noastră tradițională pentru restul sezonului și începutul de Superligă, locul unde am sărbătorit accederea în Play-off-ul din Liga a II-a." Este una dintre declarațiile reprezentanților Clubului Dinamo atunci când vorbesc despre stadionul Arcul de Triumf. 🙏 Ne onorează și ne bucură aceste cuvinte. Îi așteptăm cu mare drag să revină acasă pentru următoarele meciuri, aici unde speranța a devenit realitate, unde au trăit alături de suporterii minunați, bucurii uriașe și de neuitat, rezultate extrem de importante, accederea în Play-off-ul din Liga a II-a. ✅️Complexul Sportiv Național Arcul de Triumf e casa sporturilor și locul în care se face performanță. Imaginile din postare nu mai au nevoie de niciun comentariu... ne amintesc atmosfera de sărbătoare "alb - roșie" de pe stadionul din Complexul Sportiv Național Arcul de Triumf.⬇️ 🇹🇩 SPORTUL = PRIORITATE NAȚIONALĂ #CSNArculDeTriumf #ComplexulSportivNaționalArculdeTriumf Agenția Națională pentru Sport Dinamo Bucuresti

Posted by Complexul Sportiv Național "Arcul de Triumf" on Saturday, 28 October 2023

Dinamo susține că pierde zeci de mii de euro la fiecare meci jucat acasă, indiferent de stadion!

Clubul Dinamo susține că pierde până la 20.000 de euro pentru fiecare partidă jucate pe teren propriu, fie pe Arena Națională, fie la ”Arcul de Triumf”, întrucât nu-și acoperă din bilete prețul închirierii stadionului

30de mii de euro costă închirierea Arenei Naționale, la care se adaugă o altă sumă consistentă, peste 10.000 de euro, pentru alte servicii de care Dinamo are nevoie la stadion

Meciurile de acasă ale lui Dinamo și numărul de spectatori

CompetițieMeciSpectatoriStadion 
Liga 1CSU Craiova6.900Arcul de Triumf 
Liga 1Sepsi5.100Arcul de Triumf 
Liga 1FC Botoșani4.930Arcul de Triumf 
Liga 1Petrolul6.500Arcul de Triumf 
Liga 1 FCU Craiova10.500Arena Națională 
Liga 1Farul4.700Arcul de Triumf 
Cupa RomânieiFCU Craiova4.000Arena Națională 
Liga 1CFR Cluj10.272Arena Națională 
Liga 1 Poli Iași6.820Arena Națională 

Prețurile la bilete la meciurile lui Dinamo sunt între 25 și 120 de lei.

Minus la Dinamo: "Există o gaură de 15-20.000 de euro la fiecare meci acasă! Indiferent de stadion"

Din punct de vedere financiar, clubul merge pe minus, pe pierderi, la fiecare etapă disputată pe teren propriu! Indiferent de soluția aleasă pentru stadionul de acasă.

Chestionați de către GSP.ro pe marginea acestui subiect, reprezentanții grupării au explicat la începutul acestei săptămâni: 

"Există o "gaură" de 15-20.000 de euro la fiecare meci acasă! Asta dacă jucăm pe Arena Națională. Nu există o diferență mare la pierderi între "Arenă" și "Arcul de Triumf". Diferența este de vreo 3.000 de euro între cele două stadioane, dar măcar la Arena Națională poți aduce mai mulți spectatori.

Chiar dacă "Arcul de Triumf" are o capacitate de 6-7 ori mai mică decât Arena Națională, este un stadion scump, de fapt, cel mai scump din țară pe locul ocupat de spectator! Peste tot se pierd bani".

Aceasta chiar dacă, în primăvară și în startul sezonului de Liga 1, dinamoviștii s-au lăudat că au făcut sold-out pe stadionul de lângă Mănăstirea Cașin!

55de mii de locuri este capacitatea de pe Arena Națională

8.100de locuri este capacitatea "Arcului de Triumf"

VIDEO Suporterii dinamoviști i-au cerut demisia lui Burcă

Citește și alte știri:

Ani de suferință și chin » Detaliul care indică prăbușirea istorică a lui Dinamo + comparația cu anul retrogradării le dă fiori!
DINAMO
Ani de suferință și chin » Detaliul care indică prăbușirea istorică a lui Dinamo + comparația cu anul retrogradării le dă fiori!
Mesajul dur al unei glorii dinamoviste pentru acționari: „Dacă n-au bani, măcar să spună”
DINAMO
Mesajul dur al unei glorii dinamoviste pentru acționari: „Dacă n-au bani, măcar să spună”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
creeperno534
creeperno534  •  28 Octombrie 2023, 22:47

Sa spui de un gazon ca nu e optim este injuratura?

istet10
istet10  •  28 Octombrie 2023, 19:38

Dupa ce i-au injurat, acum revin si vor si reducere. Neobrazare dinamovista.

freddy
freddy  •  28 Octombrie 2023, 13:36
Postat de fan_nordjylland pe 28 Octombrie 2023, 10:56

eu zic sa nu ne mai prezentam, si asa jucam degeaba ....scutim si banii domnilor patroni (aia de carton) ... aia bagati de Badea la inaintare !!! Cat este Badea patron ..avem sageti de carton .... Bah cum au cumparat ''patronii'' astia dinamo ??? ei nu au bani sa treaca strada :)))))))))) ....Cu B'urca ne ducem inapoi in B ..astia nu au bani sa-l dea afara , nici sa aduca pe altul in loc ...

Karma Firicele. Karma... Lasa ca te muti la CS. Sau la csa :))))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează