FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ovidiu Burcă, băgat în ședință de acționari, după ce a pierdut și cu UTA

Ovidiu Burcă și Andrei Nicolescu / foto: GSP.ro
Ovidiu Burcă și Andrei Nicolescu / foto: GSP.ro

Articol de - Publicat marti, 07 noiembrie 2023 07:47 / Actualizat marti, 07 noiembrie 2023 08:12

Dinamo merge din rău în mai rău, a pierdut și cu UTA, 1-2, adunând 10 meciuri fără victorie în toate competițiile. Antrenorul Ovidiu Burcă (43 de ani) este contestat tot mai puternic, nu vrea să-și dea demisia, va avea o discuție cu acționarii la revenirea în Capitală.

Dinamo s-a întors înfrântă din deplasarea în Transilvania. S-a făcut de râs în Cupa României, 1-1 cu FC Bihor, echipă de liga a treia, vineri seară, apoi luni a pierdut cu UTA, scor 1-2, după ce Dennis Politic a deschis scorul. 

„Câinii" au fost învinși de formația lui Mircea Rednic, după reușitele lui Micovschi și Freitas, ultimul în minutul 4 al prelungirilor, după un penalty dictat după intervenția VAR.

Disco în vestiarul Aradului: Mircea Rednic a dansat după victoria în fața lui Dinamo! Imagini fabuloase
UTA - DINAMO
Disco în vestiarul Aradului: Mircea Rednic a dansat după victoria în fața lui Dinamo! Imagini fabuloase

Imediat după meci, la flash interviu, Ovidiu Burcă a acuzat arbitrajul și a ținut să precizeze că el nu își va da demisia, în ciuda presiunilor tot mai mari din partea suporterilor dinamoviști. Antrenorul care a promovat echipa în Liga 1 consideră că poate redresa situația, chiar dacă echipa n-a mai învins în Liga 1 de aproape trei luni.

Nu am avut nicio discuție cu șefii... Nu sunt omul care să renunț, Dinamo m-a învățat să nu renunț. Nu suntem cu mâinile sus. Dacă domniile lor consideră că eu sunt principalul vinovat, eu mă dau la o parte. Eu rezist!

Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Urmează o ședință la Dinamo. Ce urmează pentru Ovidiu Burcă?

În ciuda faptul că Dinamo este ciuca bătăilor în Liga 1, Ovidiu Burcă are sprijinul necondiționat al lui Andrei Nicolescu, administratorul special. Cei doi vor avea o discuție și cu Eugen Voicu, acționar majoritar, astăzi, cel târziu mâine, întrucât situația tinde să devină dramatică pentru echipă.

Duminică, la ora 16:00, "câinii" au meci în Bănie împotriva celor de la CS Universitatea Craiova, în prima etapă a returului sezonului regulat, după ce oltenii au învins la București cu 2-0. Suporterii cer insistent demiterea antrenorului de 43 de ani, rămâne ca Burcă, Nicolescu și Voicu să se gândească la soluții pentru redresarea urgentă a echipei.

Totuși, având în vedere că antrenorul - care are calități de manager la Dinamo, încă din perioada când echipa era în Liga 2 - nu are de gând să renunțe, nu se estimează ca acționarii să treacă la măsuri drastice. Mai ales că nu au pregătit planul B.

Atmosferă sumbră la Dinamo, totul merge din inerție

Probabil, se va aștepta și meciul din Bănie, din week-end, apoi se va trage linie, mai ales că urmează pauza competițională. Varianta ca echipa să fie pregătită mai departe de actualii secunzi, Sorin Colceag și Iulian Mihăiescu, chiar dacă aceștia dețin licența PRO, nu este agreată de către acționarii grupării.

După runda cu juveții, pentru Dinamo urmează Derby de România, cu FCSB, pe Arena Națională. Rămâne de văzut dacă Ovidiu Burcă îl va prinde, având în vedere că timpul, și suporterii, nu mai au răbdare cu el.

Atmosfera este sumbră în cadrul echipei, jucătorii sunt afectați de situație, iar Burcă și conducătorii nu pot stopa declinul formației.

VIDEO: bucurie nemărginită în vestiarul celor de la UTA după victoria cu Dinamo

Citește și alte știri:

5 idei după UTA - Dinamo: „câinii” sunt prăpăstioși, iar zgomotul de fond îl copleșește pe Ovidiu Burcă! Mircea Rednic este „ole”

Note GSP la UTA - Dinamo: Ghezali și Gregorio în atac, Bena și Homawoo în apărare și-au făcut harakiri!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (60)
Mr.President
Mr.President  •  10 Noiembrie 2023, 10:58
Postat de istet10 pe 09 Noiembrie 2023, 18:42

Of, cata frustrare!

Of câtă prostie nedisimulată!

istet10
istet10  •  09 Noiembrie 2023, 18:42
Postat de Mr.President pe 09 Noiembrie 2023, 10:35

De ce ești *** gsp-ului ***??

Of, cata frustrare!

Mr.President
Mr.President  •  09 Noiembrie 2023, 10:35
Postat de istet10 pe 08 Noiembrie 2023, 13:54

Mai prostalau gretos si frustrat, nu observi ca esti o nulitate incapabila sa se exprime?

De ce ești *** gsp-ului ***??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează