FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PETROLUL 1-1

FOTO Dinamo a cerut penalty la o fază à la Arlauskis » Gestul necugetat care ar fi putut decide duelul cu Petrolul

Gregorio, după ce a fost bruscat de Zima
Gregorio, după ce a fost bruscat de Zima

Articol de - Publicat duminica, 27 august 2023 00:54 / Actualizat duminica, 27 august 2023 00:57

Dinamo și Petrolul au remizat, scor 1-1, în etapa numărul 7 din Superliga. „Câinii” au cerut o lovitură de la 11 metri în prima repriză, când portarul Lukas Zima (29 de ani) a avut un moment de rătăcire. 

În minutul 43, Lukas Zima a reținut fără emoții un șut de la marginea careului. Portarul Petrolului s-a grăbit să repună mingea, a sprintat să degajeze, dar în cale i-a apărut Goncalo Gregorio.

Dinamo a cerut penalty în meciul cu Petrolul 

Zima și-a bruscat adversarul, l-a împins evident cu brațul. „Centralul” Iulian Călin a fost excelent plasat, a urmărit contactul dintre cei doi, dar nu a dictat lovitură de la 11 metri. Nici din camera VAR nu s-a intervenit.

Dinamo a cerut penalty la o fază à la Arlauskis » Gestul necugetat care ar fi putut decide duelul cu Petrolul
Zima, cu mingea în mână, îl împinge pe Gregorio / FOTO: Captură TV @Prima Sport

Se interpune Gregorio pe direcția de alergare, el căuta să împiedice repunerea. Poate risca să comită un penalty, îți asumi un mare risc să îl îmbrâncești așa. A mai făcut-o de două ori și în repriza secundă, a fost agasat de dinamoviști
- Viorel Moldovan, la „Fotbal Show” de la Prima Sport

Zima a scăpat, Arlauskis a fost pedepsit

Sezonul trecut, Giedrius Arlauskis, portarul Universității Craiova în acel moment, a comis un gest asemănător, în eșecul 1-2 cu Farul, pe 6 februarie 2023.

În minutul 33, portarul lituanian a prins mingea și s-a grăbit să degajeze. Cu balonul în mână, a fugit spre marginea careului de 16 metri.

Fără să fie jenat evident sau într-un mod insistent, Arlauskis i-a pus o piedică, cu intensitate ridicată, lui Mihai Popescu.

Andrei Chivulete a remarcat incidentul. A fluierat fault însă în atac, apoi a așteptat o opinie și din camera VAR, acolo unde se află Cătălin Popa și Romică Bîrdeș. „Centralul” a revăzut faza la monitor și a dictat penalty. Larie a transformat fără emoții, pentru 2-0.

VIDEO CU GOLUL. Goncalo Gregorio a deschis scorul în Dinamo - Petrolul după o gafă uriașă a prahovenilor

GALERIE FOTO. Cele mai tari imagini din partida Dinamo - Petrolul

+23 FOTO

Mai multe articole despre Dinamo - Petrolul:

N-a fost inclus în lot pentru Dinamo - Petrolul pentru că urmează să semneze în Arabia Saudită!
DINAMO - PETROLUL
N-a fost inclus în lot pentru Dinamo - Petrolul pentru că urmează să semneze în Arabia Saudită!
De ce au protestat galeriile la Dinamo - Petrolul: „Așa ne vreți?”
DINAMO - PETROLUL
De ce au protestat galeriile la Dinamo - Petrolul: „Așa ne vreți?”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (11)
demolarii
demolarii  •  27 August 2023, 16:33

Din păcate regulamentul este interpretat după ureche. Portarul avea timp sa se oprească, jucătorul lui Dinamo fiind la cel puțin 1 m distanta. Dar comportamentul arbitrilor e scuzabil. Al suporterilor nu. Deși legea spune ca nu poți fi pedepsit de 2 ori , în România dacă te duci la un meci ești pedepsit odată prin lipsa de calitate a spectacolului sportiv, datorata condițiilor de joc, a arbitrajului, a vedetelor masculine de tip Daniela Crudu ce se autonomesc patroni, dar care iau și ultimul pai din club, etc,...... iar apoi , a doua pedeapsa,dacă ai ceva de arătat și tu ca fan, spectator ,și nu o faci cum vor uni , vei fi amendat, interzis sau judecat.....și mai ales pe bani tai. Da, bani celui care plătește bilet, abonament tv, ori cumpăra produse de marketing. Patronii investesc doar dacă exista "public", de sa facă și ei o afacere.....

emil1986
emil1986  •  27 August 2023, 15:50
Postat de Vasi86 pe 27 August 2023, 15:23

Daca era fcsb in locul lui Dinamo, ai fi tipat din gura de sarpe ca a fost penalty..

Numai proști ca tine pot tipa în astfel de situații. Cei care știu regulamentul n-o vor face, iar eu știu regulamentul. Când atacantul caută contactul, mai pe înțelesul tău se bagă în fata lui căutând contactul, niciun arbitru din lumea asta nu acordă 11 m.

Vasi86
Vasi86  •  27 August 2023, 15:23
Postat de emil1986 pe 27 August 2023, 09:49

Cum sa dai penalty la o asemenea mizerie de fază???!!! Pai portughezul de liga a 3-a a cautat contact, s-a băgat în portar, nici gând ca portarul să faulteaze. Mimamo, echipă de ***!

Daca era fcsb in locul lui Dinamo, ai fi tipat din gura de sarpe ca a fost penalty..

Vezi toate comentariile (11)
Comentează