FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Prima lovitură dată de Dinamo în această iarnă: al 3-lea jucător pe care Negoiță a dat bani impresionează deja: „Unul dintre cei mai buni care au trecut pe aici”

Reda Jaadi // FOTO: Raed Krishan
Reda Jaadi // FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 13:16

Mijlocașul belgian Reda Jaadi, 24 ani, a impresionat pe toată lumea la Dinamo, fiind al treilea fotbalist din era Ionuț Negoiță pe care clubul a plătit bani, după Olteanu și Popa, și primul dintre aceștia care confirmă așteptările.

  • Corespodență GSP din Turcia

Dinamo nu este susținută financiar de Ionuț Negoiță, dar mai face din când în când și achiziții! Mijlocașul ofensiv Reda Jaadi, 23 de ani, a fost cumpărat de la Antwerp cu 50.000 de euro. Și investiția pare să fi fost una bună!

Belgianul de origine marocană a impresionat atât la antrenamentele din Antalya, cât și la amicalul cu FK Liepaja, 3-2. Cei din staff-ul tehnic dinamovist spun că acesta va fi unul dintre cei mai buni străini care au trecut pe la Dinamo. Dacă se va întâmpla acest lucru, Jaadi ar fi, practic, primul jucător care confirmă dintre cei pentru care s-au plătit bani de când Ionuț Negoiță patronează clubul. În total, trei fotbaliști!
Olteanu și Popa

De când afaceristul a preluat total clubul alb-roșu în martie 2013, au mai fost cumpărați doi fotbaliști, dar aceștia nu au rupt gura târgului în Ștefan cel Mare. 

Vlad Olteanu, 22 de ani, a fost adus de la FC Brașov în 2016 în schimbul a 100.000 de euro, nu a reușit să se impună nici ca mijlocaș stânga și nici ca fundaș, astfel că a fost împrumutat din nou în această iarnă în liga a doua, la Poli Timișoara. 

Atacantul Daniel Popa, 24 de ani, i-a costat pe roș-albi 150.000 de euro, dar a fost la un pas să fie lăsat acasă de Mircea Rednic. Din cauza lipsei de opțiuni, "Puriul" i-a mai dat totuși o șansă și l-a luat pe Popa în cantonamentul din Antalya. Evoluțiile sale slabe din timpul ședințelor de pregătire au fost șterse puțin de cele trei goluri marcate împotriva celor de la FK Liepaja.

Probleme cu jocurile de noroc

Pe lângă lipsa constantă de randament a lui Daniel Popa, atacantul le-a făcut multe probleme și în afara terenului oficialilor dinamoviști. Acesta este dependent de jocuri de noroc și are datorii mari atât la colegii săi, cât și la diverși cămătari. Sursele GSP susțin că Mircea Rednic chiar i-a plătit o parte din datorii în speranța că "Popică" va reuși să se concentreze la fotbal și astfel îi vor crește performanțele. 

E jucătorul Luanei

Vlad Olteanu are contract de reprezentare cu fiica lui Mircea Rednic, Luana. Chiar și așa, fundașul stânga nu a fost protejat de agentă și a fost împrumutat în această iarnă în liga a doua, la Poli Timișoara.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
wishmaster
wishmaster  •  23 Ianuarie 2019, 18:40
Postat de zizu pe 23 Ianuarie 2019, 15:39

Cu bani nu cumperi decât ......brânză de la becali de la stână! Exemplu...: ție dacă îți lipsește materia cenușie,o cumperi cu bani? Concluzie: în viață,nu banii sunt totul! Ca și în cazul celor din redacție care postează cu 100 de conturi( ex " mimamo" apare la n useri pe aici,ca de altfel,alte expresii arhi folosite pe aici doar ptr trafic!

ești tare-n logica ca nea Ilici ***! păi, pur și simplu ne place sa folosim cuvinte funny despre rinamo (na, ca a iesit altul! :D), de exemplu: rinam8, baieții din ghiveci, dinamu și alte vorbe de duh. nu-i nevoie sa ne facem fiecare câte 100 de conturi, pur și simplu ne stimulați imaginația...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1745flo
1745flo  •  23 Ianuarie 2019, 18:05

Cum Dimamo nu e sustinuta financiar de Negoita dar cumpara jucatori?

zizu
zizu  •  23 Ianuarie 2019, 15:39
Postat de star_bucuresti pe 23 Ianuarie 2019, 13:55

pai este politica de echipa de duzina. de aia aveti si rezultatele astea dezastruoase. voi aveti fond de salarii de locurile 3-4 si sunteti pe locul 11. si acuma daca tu spui ca ghnoere venit gratis si dat pe 250 de mii inseamna politica sanatoasa,pai atunci tot la mai multe. da,a venit gratis,dar l-ati vandut pe o suma derizorie. repet,la cat mai multe tranzactii din astea.

Cu bani nu cumperi decât ......brânză de la becali de la stână! Exemplu...: ție dacă îți lipsește materia cenușie,o cumperi cu bani? Concluzie: în viață,nu banii sunt totul! Ca și în cazul celor din redacție care postează cu 100 de conturi( ex " mimamo" apare la n useri pe aici,ca de altfel,alte expresii arhi folosite pe aici doar ptr trafic!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează