FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Stoican l-ar putea păstra la Dinamo pe jucătorul criticat dur de Rednic + Cum arată lista de plecări

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 05 ianuarie 2022 09:28 / Actualizat miercuri, 05 ianuarie 2022 10:53

Ratarea transferului lui Kamer Qaka, albanezul care inițial și-a dat acordul „câinilor”, dar a semnat în Ungaria la dorința soției, și revenirea lui Itu la CFR ar putea duce la un compromis la Dinamo.

Fundașul central Răzvan Popa (25 de ani) era pe lista „disponibilizărilor”, însă fotbalistul care a adunat 8 meciuri la Dinamo ar putea continua. 

Dinamo a transferat căpitanul unei adversare din Liga 1! Iuliu Mureșan: „M-a impresionat caracterul lui”
DINAMO
Dinamo a transferat căpitanul unei adversare din Liga 1! Iuliu Mureșan: „M-a impresionat caracterul lui”

Răzvan Popa ar putea continua la Dinamo

Noul antrenor al „câinilor”, Flavius Stoican vrea jucători pentru zonele centrale, iar fostul jucător al lui Inter Milano ar putea evolua atât în apărare, cât și la mijloc, poziții pe care Dinamo nu este acoperită.

 Astfel, Răzvan Popa ar mai putea primi o șansă la clubul alb-roșu, după ce planurile „câinilor” au fost date peste cap.

200.000 de euroe cota lui Răzvan Popa, potrivit transfermarkt

Răzvan Popa, criticat dur de Mircea Rednic

După înfrângerea cu Farul, 0-2, din 20 decembrie, Mircea Rednic, atunci antrenor al „câinilor” l-a criticat dur pe fundașul central.

„Nu mi se pare corect ca unui apărător de la Dinamo să îi strecori mingea printre picioare. Nu se poate așa ceva la Dinamo! Dau și nume acum. Păi, Popa, tu ai 5.000 de euro pe lună. N-ai jucat la Iași, vii la Dinamo și te ridiculizează Ganea?!”, spunea atunci Rednic.

Rezilieri față în față 

Mureșan și Stoican vor negocia astăzi, la Săftica, față în față, cu jucătorii de care Dinamo s-ar putea despărți. Noul A1 de la roș-albi va aborda cantonamentul intern cu un lot de 25 de jucători. 

Cu Vestenicky s-au semnat actele rezilierii, Gluhakovici a decis să se adreseze FIFA pentru a-și cere banii până la finalul contractului, în vara lui 2022. Espinosa este accidentat pe termen lung, dar nu mai intră în planurile de viitor. Se va discuta rezilierea cu Andre Pinto, Dudea, Nica, Kainourgios, Țâră și Nunici. 

Totodată, Crețu, Moldoveanu și Neicuțescu vor fi împrumutați, în timp ce Amzar și Mihaiu pot juca până la vară la Poli Iași.

VIDEO Poveștile lui Bogdan Lobont de la Rapid și Dinamo: "Nea George avea figura de președinte, de manager, în timp ce Cristi Borcea era mai suporter"

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Circ la Dinamo! După intervenția lui Mureșan, un jucător a dat mesaj în direct: „Vreau să plec!”

EXCLUSIV Stoican și-a completat staff-ul cu un fost dinamovist! Când și împotriva cui are loc primul meci amical

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
2087606034590002
Mitelia Constantin  •  06 Ianuarie 2022, 08:48

cel mai slab fundas central din prima liga ro. si olteanul stoican vrea sa l pastreze ca e oltean de a lui dupa ultimul meci trebuia pus pe liber ,plus ca a mai adus un pensionar patriche,adul pe Pitian ca e bun nu e bosorog, ivanoschi ce mai cauta la DINAMO un singur gol si ala din penalty,sunt atacanti liberi dar DINAMO cauta numai *** ,daca retrogradam noi ramanem cu suferinta si ei pleaca cu un ne pare rau nu sa putut mai mult ,incep sa dea vina pe cortazero care acum sa fim seriosi nu aduce el jucatori(***)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno115
creeperno115  •  05 Ianuarie 2022, 22:45

Luati-l pe Dobrosavlevici si popa sa mearga la iasi

zorrozabal
zorrozabal  •  05 Ianuarie 2022, 14:28

Acest Popa nu a fost sigur(ca fundas),niciodata!Nici la Craiova,nici pe unde a mai jucat(daca a jucat)!Dar...Dar Dinamo isi permite oare „sa-i mai caute la dinti”?!Adica are de unde(si cu ce),alege?Insa cat de relative sunt toate!In prima repriza-la un corner al lui Dinamo-Popa a dat o lovitura de cap,iar portarul Aioanei de la Farul(surprins),a respins cu greu de pe linia portii-existand chiar suspiciuni ca mingea depasise(in aer)linia portii!Ce ar mai fi zis Rednic?Dar noi?Pentru ca si alti fundasi(de la Dinamo)sau de la alte echipe sunt nesiguri in aparare,dar sunt periculosi la fazele fixe la poarta adversa!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează