FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Veste de ultimă oră la Dinamo: „Azi, cel târziu mâine, se va întâmpla!”

Articol de - Publicat miercuri, 12 iulie 2023 14:32 / Actualizat miercuri, 12 iulie 2023 14:32

Dinamo va putea înregistra jucătorii nou-veniți înainte de prima etapă din Superligă, care va fi luni, cu Universitatea Craiova, acasă.

„Până la această oră, s-au ridicat 4 din 5 interdicții. Când vor fi 5 din 5, se ridică automat interdicția generală. 

Azi, cel târziu mâine se va întâmpla. Apoi, vor fi înregistrați jucătorii noi la LPF, vor putea evolua în prima rundă”, a spus administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu, pentru GSP.ro. 

Conform informațiilor Gazetei, Dinamo a achitat jumătate de milion de euro pentru a scăpa de interdicție, după ce avocatul Ibarrola nu a avut succes la FIFA în a ridica sancțiunea. Plata a fost făcute prin terți de acționarii „câinilor”, deoarece clubul este în insolvență și ar fi ilegal să facă aceste plăți. 

Odată scăpată de interdicția la transferuri, Dinamo e din nou sub presiune: „Trebuie să găsim urgent două milioane de euro. Avem câteva săptămâni”

Vlad Iacob (35 de ani), administratorul special de la Dinamo, a transmis zilele trecute că alb-roșiii au datorii stringente de aproximativ două milioane de euro, bani care trebuie achitați „în următoarele câteva săptămâni”.

Clubul aflat în căutare de investitori trebuie să pompeze în următoarele săptămâni o sumă importantă, de aproximativ două milioane de euro, pentru a stinge datorii stringente.

Primele două mutări pregătite de Dinamo după deblocarea transferurilor
DINAMO
Primele două mutări pregătite de Dinamo după deblocarea transferurilor

Datorii uriașe apasă pe umerii lui Dinamo

„Până la sfârșitul lunii august, Dinamo are nevoie de aproximativ două milioane de euro. Mai bine zis nu până atunci, ci în următoarele câteva săptămâni.

Chiar dacă se aprobă noul plan, nu se modifică cu mult această sumă. Plățile semnificative din planul de reorganizare actual, cel aprobat în 2022, sunt programate pentru anul al treilea de insolvență.

Nu vorbim doar despre datorii, ci despre cheltuieli curente, creanțe din timpul procedurii, tranșe din planul de reorganizare. Este o multitudine de sume”, a spus Vlad Iacob în direct la DigiSport.

Așadar, nici un eventual verdict pozitiv la Tribunalul București privind noul plan de reorganizare nu ar scuti clubul alb-roșu de plata acelei sume.

Dosarul privind modificarea planului de reorganizare al societății va fi din nou pe masa Tribunalului București joi, pe 13 iulie. Dinamoviștii își fac mari speranțe că va fi aprobat!

Mai multe știri despre Dinamo:

Andrei Nicolescu anunță măsuri în club, după ridicarea interdicției: „O să vedem dacă există cineva care e responsabil pentru asta”

Vlad Iacob dă din casă » Cum au încercat noii acționari să-l înlăture din funcție: „Mi-au oferit salariu, cu o condiție”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
Trotsky
Trotsky  •  12 Iulie 2023, 23:43

Cioclii se dau de ceasul morții

lapusneanul
lapusneanul  •  12 Iulie 2023, 16:34
Postat de chienrouge pe 12 Iulie 2023, 15:19

Au, au, au, plang Sendre, Vlad si Dorin Iacob. au, au.

l-ai omis pe mister Vinu, pardon, Dinu..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează