FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Veste bună pentru Dinamo » Investiție de 100.000 de euro!

Dinamo a primit o veste bună // FOTO: Imago
Dinamo a primit o veste bună // FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 24 iunie 2021 15:10 / Actualizat joi, 24 iunie 2021 16:13

Dinamo a ajuns să trăiască de pe o zi pe alta, suporterii adunând bani pentru a sprijini supraviețuirea grupării ce a strâns deja peste 7 milioane de euro datorii. 

Oficialii clubului bat pe la ușile companiilor și oamenilor cu bani în speranța că vor mai rezolva ceva pentru gruparea din Ștefan cel Mare.

La capitolul realizări apare și modernizarea unor dependințe de la baza Săftica. Prin intermediul lui Mario Nicolae, managerul sportiv al roș-albilor, s-a obținut un contract de sponsorizare, în valoare de 100.000 de euro, prin care una dintre companiile partenere ale roș-albilor a modernizat câteva dintre încăperile unde au acces jucătorii.

„Sunt oameni care ajută, așa cum pot. Bucătăria de la Săftica era veche de 20 de ani. S-a schimbat tot, de la gresie, faianță, echipamente de bucătărie. Totul va fi nou, de ultimă generație. 

Apoi, am schimbat și la sala de sport. În vestiar, practic, ploua. Ca să faci acoperișul, trebuie să mergi la club, să ceri 3.000, 5.000 de euro, de unde?! 

Așa, chiar dacă nu iei banii cash din sponsorizare, practic, te folosești de niște sume în folosul lui Dinamo, faci ceva durabil. Nu e ca și cum ai lua bere și vin de 50.000 de euro", a explicat Mario Nicolae pentru GSP.RO.

Dinamo, din nou în insolvență

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Dinamo se pregătește să intre în insolvență în luna iulie 2021, tocmai de aceea a fost antamat și un administrator judiciar, în persoana lui Răzvan Zăvăleanu, unul dintre cei mai influenți jucători pe piața lichidărilor judiciare din Ardeal și din vestul țării.

Răzvan Zăvăleanu a mai lucrat în cazurile de insolvență de la CFR Cluj, ASA Târgu Mureș și Gaz Metan, în situația medieșenilor fiind într-un conflict deschis cu fostul președinte al grupării, Ioan Mărginean.

„Insolvența e pregătită, dar există riscul unor plecări masive de la Dinamo, de la jucători și până la Uhrin. Dinamo va jongla în viitor fie cu depunctări, fie cu retrogradarea, nimeni nu crede în mod real în salvarea clubului, în acest moment", au spus apropiații grupării.

VIDEO  Constantin Anghelache, fostul președinte al lui Dinamo, detalii despre situația financiară a clubului

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

O legendă a lui Dinamo acuză: „Cortacero e în continuare în legătură cu Negoiță”

Dinamo, surpriză pentru fani! Cum va arăta tricoul de joc dedicat suporterilor DDB: „Designul e deja acceptat”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
paolo11
paolo11  •  25 Iunie 2021, 06:21

"Investitii"! Unii va dau haine de pomana, alții va repara closetele și pun faianță...Club respectabil!

1745flo
1745flo  •  24 Iunie 2021, 17:43
Postat de amicu pe 24 Iunie 2021, 16:58

Amatorism, bătaie de joc, rea voință sau interes. Doar astea explica faptul că atunci când cauți clubul Rapid pe GSP găsești ca adresă web o porcărie care nu are treabă cu Rapidul.

Te miri?

amicu
amicu  •  24 Iunie 2021, 16:58

Amatorism, bătaie de joc, rea voință sau interes. Doar astea explica faptul că atunci când cauți clubul Rapid pe GSP găsești ca adresă web o porcărie care nu are treabă cu Rapidul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează