FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI 0-0

Titularul lui Dinamo e stânjenit: „O rușine să ne salvăm așa”

Dinamo - Sepsi 0-0. Dusan Uhrin, 54 de ani, antrenorul „câinilor”, a acuzat la finalul întâlnirii din „Groapă” pregătirea fizică a elevilor săi.
Dinamo - Sepsi 0-0. Dusan Uhrin, 54 de ani, antrenorul „câinilor”, a acuzat la finalul întâlnirii din „Groapă” pregătirea fizică a elevilor săi.

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2022 19:50 / Actualizat duminica, 20 martie 2022 20:40

Dinamo - Sepsi 0-0. Mihai Eșanu (23 de ani), portarul „câinilor”, numește evitarea retrogradării la baraj drept o „rușine”.

Uhrin Jr. a dezvăluit marea problemă, după Dinamo - Sepsi: „Credeți-mă!”
Dinamo - Sepsi 0-0
Uhrin Jr. a dezvăluit marea problemă, după Dinamo - Sepsi: „Credeți-mă!”

Mihai Eșanu, portar Dinamo: „E o rușine să ne salvăm așa!”

„După ultimele rezultate în care din păcate am pierdut şi am luat destul de multe goluri, ne bucurăm că azi am reuşit să nu luăm gol. Nu prea s-a întâmplat să nu primim gol”, a declarat Eșanu despre remiza cu Sepsi, potrivit Telekom Sport.

Apoi, goalkeeperul lui Dinamo a tras un semnal de alarmă: „Pentru mine este o ruşine să ne salvăm aşa (n.r. - la baraj), dar dacă altfel nu am fi reuşit, mă bucur că avem măcar șansa asta”

„Nu am rezolvat sută la sută evitarea retrogradării, dar e bine că nu mai jucăm cu presiunea că ar fi putut Clinceniul să ne depăşească. Într-un meci direct se puteau întâmpla multe”, a mai spus Eșanu.

Dinamo, pe loc de baraj în Liga 1

VIDEO. Ce a declarat Roland Niczuly, după Dinamo - Sepsi:

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Un fost internațional, revoltat de strategia de la CFR Cluj: „Ce se întâmplă acolo e bătaie de joc!”

Hagi a răbufnit la conferință: „Etica profesională? Vă faceți că nu știți? Probabil nu sunt important...” » Ce l-a enervat pe „Rege”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (8)
cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  21 Martie 2022, 11:59
Postat de Sabin Burea pe 21 Martie 2022, 06:56

In afara de Uhrin sunteti toti o rusine insa, pentru istoria acestui club, trebuie sa va salvati de la retrogradare !

Uhrin?!In sezonul trecut la aparare erau Puljic și Raul Albentosa,plus Nemec- care venea mereu la aparare la fazele fixe(spre comparație-in acest sezon Dinamo a primit vreo 30 de goluri din faze fixe)!

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  21 Martie 2022, 11:51

Pai Eșanu a ingropat-o pe Dinamo in tur,iar acum-când nu prea a avut ce apara-a prins grai!Dar tot aiurea iese la centrari și tot nu știe sa se poziționeze in poarta!

318812238881711
Marco Marco Popa  •  21 Martie 2022, 10:41

Cam toti jucatorii dinamovisti, ar trebui sa evite interviurile... esanu e o rusine,un portar penibil, ce sa spui tu ma popicarule? invata sa iesi pe centrari , amatorule!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează