FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO

3.000 de dinamoviști la Mediaș, în prima deplasare din Superliga: „Vânzarea biletelor la peluze s-a oprit, iar «câinii» deja încep să cumpere bilete la T1”

Fanii lui Dinamo în Ardeal în primăvară, la deplasarea de la Dej
Fanii lui Dinamo în Ardeal în primăvară, la deplasarea de la Dej

Articol de - Publicat miercuri, 02 august 2023 15:16 / Actualizat miercuri, 02 august 2023 15:20

Dinamo merge la Mediaș sâmbătă, pentru duelul cu U Cluj, ce va avea loc de la 21:30. E prima deplasare în afara Bucureștiului de la revenirea pe prima scenă.

Suporterii roș-albilor nu par să fie descurajați de cele 3 înfrângeri ale debutului de sezon, 0-2 cu Universitatea Craiova, 1-2 cu FCSB și 0-3 cu Sepsi.

Ei vor face o deplasare de ordinul miilor de fani pe stadionul din Mediaș: 

„3000 DE CÂINI LA MEDIAȘ 

Una dintre cele mai așteptate partide ale acestui sezon este chiar care urmează să aibă loc sâmbătă, la Mediaș. Aceasta reprezintă, pe lângă un meci într-o zonă a țării unde câinii au avut mereu o prezență masivă, reîntâlnirea cu frații noștri de la Universitatea Cluj. Iar dacă ultima oară destinul a făcut ca noi să ne întâlnim într-o fază în care și noi, și ei ne stabileam un nou destin, de data aceasta ne revedem acolo unde ne este locul ÎMPREUNĂ, în prima ligă. 

Vor curge litri de bere, se va cânta la unison, vom sări și vom cânta împreună, atât înainte, cât și după meci! 

În ceea ce ne privește pe noi, ne așteaptă o deplasare de ordinul miilor, iar acest lucru nu mai este o noutate. Dacă în Liga 2 am reușit să ne deplasăm 4000 la Buzău, 5000 la Sibiu, 3000 la Iași, în Liga 1 trebuie să facem cel puțin același lucru. Suntem deja câteva mii, deoarece vânzarea biletelor la peluze s-a oprit, iar câinii deja încep să cumpere bilete la T1. Asta este încă o dovadă a faptului că vor cânta împreună “câinii și studenții”. 

Nu există scuze să stăm acasă. Meciul se joacă sâmbătă seară, jucăm în cea mai primitoare zonă a țării pentru noi, ne vom revedea cu frații noștri, iar berile sunt deja puse la rece. Astfel, pregătim o nouă invazie, căci Mediașul va fi colorat în ROȘU, ALB ȘI NEGRU. Ne vom vedea încă de dimineață și vom cânta, vom sări, vom bate din palme pentru Dinamo! 

CU TOȚII LA MEDIAȘ!”, au anunțat fanii din PCH.

Galeriile celor de la Dinamo și U Cluj sunt înfrățite, iar ultimul meci direct a fost cel de la baraj, când ardelenii au promovat, iar bucureștenii au retrogradat, în vara lui 2022. 

Biletele pentru duelul din etapa #4 au prețuri între 20 și 50 de lei și sunt disponibile pe bilete.ro. Meciul se joacă la Mediaș pentru că arena din Cluj e ocupată de festivalul Untold.

Mitică Dragomir, laude la adresa lui Costin Amzăr: „Cine îl ia face o afacere pe 10-15 ani”

Cornel Dinu #75. Zece citate memorabile despre Misterul fotbalului românesc: „Ar fi putut juca oricând la marele Ajax!” + „Spumos, spontan, are un nemaipomenit simț al replicii”
aniversare
Cornel Dinu #75. Zece citate memorabile despre Misterul fotbalului românesc: „Ar fi putut juca oricând la marele Ajax!” + „Spumos, spontan, are un nemaipomenit simț al replicii”
Câți bani a primit Răzvan Zăvăleanu de la Dinamo » Suma încasată pentru transferul lui Sorescu la Rakow
Dinamo
Câți bani a primit Răzvan Zăvăleanu de la Dinamo » Suma încasată pentru transferul lui Sorescu la Rakow

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
dai.o.gheara.iei.cu.doua
dai.o.gheara.iei.cu.doua  •  04 August 2023, 13:17
Postat de Raul.Vr pe 03 August 2023, 15:52

Ce m-am mai bucurat cand i-a retrogradat "U" ! *** Dinamo !

GSP.ro ipochimenul gugist te reprezintă! Că ei sunteți, când nu îi moderați.

Raul.Vr
Raul.Vr  •  03 August 2023, 15:52

Ce m-am mai bucurat cand i-a retrogradat "U" ! *** Dinamo !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno534
creeperno534  •  02 August 2023, 22:35

Multe echipe din Superliga nu strang atatia suporteri acasa

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close