FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Întâlnire de ultim moment la Dinamo, între acționarii majoritari și fani: care e bugetul și când vor fi înregistrate transferurile la LPF

Eugen Voicu și Andrei Nicolescu au stat de vorbă cu suporterii / foto: GSP
Eugen Voicu și Andrei Nicolescu au stat de vorbă cu suporterii / foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 04 iulie 2023 10:18 / Actualizat miercuri, 05 iulie 2023 20:06

Suporterii dinamoviști care au cumpărat acțiuni în club prin intermediul platformei de investiții SeedBlink au participat, luni, la o întâlnire online cu acționarii majoritari de la Dinamo, Andrei Nicolescu și Eugen Voicu, afaceriștii care i-au preluat pe „câini” la începutul anului prin compania Red&White.

UPDATE 17:30 » Red&White Management: „Vom rezolva interdicția la transferuri”

„Până acum am investit 1,6 milioane euro și până în 31 iulie suma investită va ajunge circa 2,7 milioane euro. Vom face raportări financiare trimestriale începând cu Q3 din 2023. După aceea vom oferi din ce în ce mai multă transparență. 

În privința transferurilor, vom rezolva interdicția înainte de startul campionatului pentru a asigura un lot competitiv pentru Dinamo în Superliga. Planul nostru nu este să aducem staruri din ziua 0, vom avea o creștere organică a unor jucători cu potențial”, au scris azi cei de la Red&White Management într-un grup de Facebook al fanilor dinamoviști. 

Știrea inițială

Dinamo în noua eră: webinar cu acționarii majoritari despre problemele stringente ale clubului

La jumătatea lunii trecute, Dinamo a vândut prin platforma de investiții SeedBlink acțiuni pentru suporteri, fiecare valorând 1.172,08 euro

La două săptămâni de la acel moment, fanii care și-au investit propriii bani în clubul favorit au fost invitați să dialogheze cu acționarii principali într-un webinar în care s-au abordat mai multe teme de actualitate

Imagini inedite: Ce a reușit Burcă la Dinamo + Acționarul se antrenează de parcă vrea să fie titular în derby :D
dinamo
Imagini inedite: Ce a reușit Burcă la Dinamo + Acționarul se antrenează de parcă vrea să fie titular în derby :D

Întâlnirea online a avut loc și pentru a evita nelămuririle în ceea ce privește funcționalitatea campaniei de crowdfunding inițiate de cei de la R&W. S-a discutat, de asemenea, despre proiectul și planul de afaceri al noii metode de finanțare care-și propune ca, în decurs de câțiva ani, să revoluționeze Dinamo.

Cei 16 fani care au participat la webinar au aflat și câteva informații despre situația la zi a lui Dinamo, care se pregătește să ia startul în noul sezon al Superligii după un an în „infernul” din Liga 2. Membri ai Asociației Suporter Dinamovist Ialomița au povestit pentru Radio Dinamo ce s-a discutat la întâlnirea de ieri. 

Important: fanii-acționari care au dat curs campaniei de crowdfunding au adus în club o sumă deloc de neglijat, deși departe de obiectivele propuse. ProSport anunțase că, până la 30 iunie, s-au strâns aproximativ 100.000 de euro.

7 informații proaspete de la Dinamo, desprinse din întâlnirea de luni

Iată principalele informații dezvăluite de acționarii majoritari:

1. Săptămâna viitoare, cel târziu, se va rezolva cu interdicția la transferuri și noile achiziții vor fi înregistrate la LPF.  

2. Eventualele majorări de capital nu vor afecta acțiunile cumpărate de suporteri. 

3. Căutările pentru postul de director de marketing continuă, după plecarea lui Dan Giuraniuc. Nu s-a găsit până acum un înlocuitor.

4. Sponsorul principal de pe tricourile lui Dinamo va fi una dintre agențiile de pariuri cunoscute din Superligă. Vor fi, de asemenea, și mai mulți sponsori secundari.

5. Pentru jucătorii aduși, directorul sportiv Gabriel Glăvan se consultă 100% cu antrenorul Ovidiu Burcă.

6. Bugetul pentru sezonul 2023/2024 va fi între 5 și 7,5 milioane de euro.

7. Până acum, acționarii Red&White au adus 2,4 milioane de euro în club. Într-o săptămână, maximum două, vor mai „pompa” un milion de euro. 

VIDEO Dinamo continuă pregătirea în Slovenia. Faze spectaculoase la antrenamentul „câinilor”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

A venit să-l impresioneze pe Ovidiu Burcă, după un an la Rangers și alte încercări în Premier League: „Sunt ca un robot. Am stilul de joc al lui Theo Hernandez”

Adnan Golubovic, noul goalkeeper al lui Dinamo: „Sunt exploziv, parez penalty-uri, am joc bun de picior”

Hakim Abdallah se prezintă fanilor dinamoviști prin intermediul GSP: „Sunt sigur că sunt foarte bun și voi arăta pe teren”. În ce și vrea să-și investească banii

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
boierasul
boierasul  •  05 Iulie 2023, 07:03
Postat de Str82HeIL pe 04 Iulie 2023, 22:55

În primul rand ..*** *** nu sunt cu fcsb... asa ca una greșită. A doua greșela care o faci e sa fi sigur ca se ridica restricțiile. Și a treia greșeală care o faci e sa gândești. ***

100% e rezolvat cazul transferurilor, iar de gândit trebuie să gândesc)) Doar plantele nu gândesc)) te regăsești în atlasul botanic??))

boierasul
boierasul  •  05 Iulie 2023, 05:31
Postat de lapusneanul pe 04 Iulie 2023, 20:20

amice, asta e cusurul tău, ești fixist...nu are nici o treaba aprobarea sau neabrobarea noului plan de organizare cu participarea echipei în liga 1...p.s. fac pariu cu oricine ,acest lefter o sa facă și în zilele următoare aceleași comentarii...el pricepe greu, spre deloc, și uita repede !:)

După "stilul" de a scrie, seamănă cu prostul de isteț 10)))

Parintele.avacum.din.pipera
Parintele.avacum.din.pipera  •  05 Iulie 2023, 01:10

Băi lefter-pocinog-popescu, da' când ciobanul fardat a înscris fraudulos pe "steaua" direct în liga 1 in 2003, cum a fost!? Corect? Justițiar?... Da' când Gigi fardatul nu a plătit datorii de 23 de milioane de euro când a preluat jucătorii stelei și nici măcar nu a intrat în insolvență cum a fost băi căpcăunule!??... Așa că lasa-ne și du-te cu fantasmagoriile tale de frustrat gigist! Ne plictisești inutil cu prostii! Culca-te că îți tremura ghiarele pe taste! Dinamo se va descurca și fără frustrările tale de neam prost! Mai avem ceva de făcut pe lumea asta și tu te-ai nimerit ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close