FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Constantin Anghelache iese la atac și îl taxează pe Negoiță » 3 mari erori ale finanțatorului și o previziune sumbră despre vânzarea clubului

Articol de - Publicat joi, 13 februarie 2020 17:58

DINAMO // Invitat joi la GSP Live, Constantin Anghelache (74 de ani), fost președinte executiv al „câinilor”, a ținut să-i ofere replica lui Ionuț Negoiță (46 de ani) pentru unele afirmații recente ale finanțatorului dinamovist.

Negoiță declarase în urmă trei săptămâni, într-un interviu acordat pentru GSP.ro, că e dezamăgit de calitatea oamenilor pe care i-a găsit în fotbalul românesc. Anghelache n-a ezitat să-i răspundă fostului său patron.

„Am citit ce a spus. Să nu creadă cineva că m-am rugat eu de el să mă duc la Dinamo. Am fost rugat de el să vin acolo. Să nu cumva să creadă lumea că eu l-am rugat pe Negoiță să mă ia.

 (...) La Dinamo, am acceptat lucrurile până la un punct. Le-am spus: «Vreți cu Daniel Stanciu, vreți cu ăia? Nicio problemă, eu nu pot lucra cu ei». Am plecat în 2015 din cauza mai multor motive personale”, a declarat Anghelache, la GSP Live.

„Foarte puțini oameni din fotbalul românesc se pricep. Discut la modul general, nu vreau să dau nume. Resursa umană, cea specializată în fotbal, este foarte puțină, din punct de vedere numeric și calitativ. Practic, nu prea ai de unde să alegi”
Ionuț Negoiță, pe 24 ianuarie

Constantin Anghelache, despre cele 3 greșeli ale lui Negoiță: insolvența, sponsorii și răbdarea

Pe parcursul emisiunii, Constantin Anghelache a înșirat lucrurile pozitive, dar și erorile manageriale făcute de Ionuț Negoiță în cei 7 ani petrecuți în club.

„Eu știu tot, dar spun ce trebuie. Domnul Negoiță a venit la Dinamo cu cele mai bune gânduri. A plătit o sumă mare pentru a cumpăra clubul, a scăpat de o datorie uriașă - de 84 de milioane de lei - prin insolvența care a fost. A făcut treburi bune pentru că a ținut echipa până azi, dar a comis unele erori, inclusiv cu insolvența. E treaba domniilor lor cum au făcut-o”, a spus Anghelache. 

Fostul președinte al lui Dinamo i-a reproșat lui Negoiță și că nu a putut ține sponsorii importanți alături de echipă:

„Sponsorizările vin în funcție de performanțe. Dinamo a avut sponsor acea firmă de telefonie mobilă (n.r - Orange),  iar la început contractul era de un milion de euro. Ajungând tot mai jos în clasament, contractul a ajuns la 200.000 de euro. Omul care sponsorizează din banii lui dorește imagine”.

„O altă problemă e că Negoiță n-a avut răbdare. Eu am stat cel mai mult (n.r - în funcția de președinte), dar cine a mai venit n-a făcut nimic sau a făcut ceva și nu s-a văzut nimic. Cu antrenorii e mai gravă treaba. Singurul care a stat mult a fost Flavius Stoican, un an și jumătate”
Constantin Anghelache, președinte la Dinamo între 2013 și 2015

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Constantin Anghelache iese la atac și îl taxează pe Negoiță » 3 mari erori ale finanțatorului și o previziune sumbră despre vânzarea clubului

Anghelache: „Fondurile de investiții sunt mașinuțe de spălat bani”

...Constantin Anghelache, despre vânzarea clubului: „Părerea mea e că Negoiță va vinde până la urmă. Nu vreau să discut despre teoria fondului de investiții. Fondurile de investiții sunt mașinuțe de spălat bani. Lasă-mă cu fondul de investiții! Vino cu banii!”

Vezi și: 

EXCLUSIV Cum le-a închis Ionuț Negoiță ușa în nas suporterilor: „Eu conduc clubul!” + cum au fost sfătuiți fanii să strângă 5 milioane de euro

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
maccsero
maccsero  •  14 Februarie 2020, 11:28

Ce-a făcut tov. Anghelache la viața lui, în afară de dusul valizei lui Mircea Lucescu?

vendredi13
vendredi13  •  14 Februarie 2020, 04:02

Da, bine, el credea Dinamo un butic. Sau hotel. Dai afară un portar sunt mii care-i pot lua locul. Dar o echipă să funcționeze trebuie sudată în timp. Nu-i de ajuns un singur sudor.

creeperno999
creeperno999  •  13 Februarie 2020, 22:54

Normal ca a facut erori deoarece nu se pricepe la fotbal

Vezi toate comentariile (8)
Comentează