FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI 2-1

DINAMO - VOLUNTARI 2-1 // NOTE GSP Ante Puljic și Dan Nistor, salvatorii „câinilor”, au fost MVP-urile partidei! Sorescu, unicul corijent!

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 09:14

Dinamo a trecut aseară de FC Voluntari, scor 2-1, după o repriză secundă de-a dreptul dramatică, în care „câinii” s-au impus în inferioirtate numerică, nu înainte ca portarul Piscitelli să apere un penalty. 

După un meci în care roș-albii n-au fost la cel mai înalt nivel, echipa lui Uhrin a fost salvată de Dan Nistor și de nou-venitul Ante Puljic. Căpitanul lui Dinamo a oferit două pase decisive, iar croatul din apărare a înscris golul victoriei. Ambii au primit nota 8 din partea Gazetei Sporturilor.

Alți trei remarcați ai confruntării de aseară au fost tot din tabăra dinamovistă: Ricardo Piscitelli, goalkeeper-ul care a apărat un penalty la scorul de 1-0 pentru Dinamo, a primit nota 7, la fel ca Mattia Montini, cel care a deschis scorul, și Laurențiu Corbu, fotbalistul reprofilat de Uhrin și trimis în flancul stâng al apărării. 

La capitolul dezamăgiri apare însă Deian Sorescu, autor al unei simulări stupide prin care și-a lăsat echipa în inferioritate numerică pe final. Acesta a primit nota 3!

Din echipa oaspeților, cel mai bun jucător a fost fundașul Ionuț Balaur, marcatorul unicului gol al ilfovenilor. Acesta a primit nota 7. 

DINAMO - VOLUNTARI 2-1 // NOTE GSP Ante Puljic și Dan Nistor, salvatorii „câinilor”, au fost MVP-urile partidei! Sorescu, unicul corijent!

PUBLICITATE » VIDEO GHID COMPLET EXPLICĂM UN NOU TIP DE PARIU: CUM SĂ PARIEZI ÎMPOTRIVA ALTOR JUCĂTORI

Vezi și: 

DINAMO - VOLUNTARI 2-1 // Ante Puljic pornește „motoarele” pentru derby-ul cu FCSB: „E nevoie de mai mult!” » Toate declarațiile croatului 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
dvd1
dvd1  •  28 Septembrie 2019, 15:01

ca o echipa ca Voluntari sa tina Dinamo mai tot timpul in careul de 16 m e ceva. Voluntari retrogradeaza sigur. Dinamo are aparare 0. E absolut inadmisibil. Nici cu mingi bubuite aiurea Dinamo nu a trecut centrul terenului. E groasa rau. Poate scapa de retrogradare dar foarte greu. Asta nu e Dinamo. Fundasi centrali ar trebui sa fie etapa de etapa Puljici-Klimavicius, nu alte improvizatii. Fundasi dreapta-stinga nu exista. Vai de capul lor. Sa tragi de timp in disperare cu Voluntari e peste firea omeneasca

danirovl
danirovl  •  28 Septembrie 2019, 12:59

Nu avem ce cauta in playoff cu echipa asta!...am revenit la jocul ala cu mingi lungi...uhrin a vazut ca are multe petarde in echipa ,si a jucat cu 2 inchizatori acasa cu ultima clasata!!!eu pe moldoveanu,cibotariu,neicutescu,rauta,filip, popa si popescu nu ai vad jucatori de liga1 PUNCT!

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  28 Septembrie 2019, 11:27

Deci, Ghnoere, simuleaza jalnic in careu, cersind un penalty....nu primeste nimic. Sorescu, la mijlocul terenului, cade....dar fara sa ceara ceva....si primeste un cartonas galben total aiurea. Ce castiga acolo ? Nimic ! Apoi, daca ala este penalty....eu zic sa ne lasam de privit meciuri. Nu exista contact ! Bataie de joc. Unde sunt istetii de dupa meciul cu Botosani ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează