FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gata, Dinamo a găsit antrenor! Tehnicianul pe care l-a dorit și U Cluj în vară a ajuns deja în România

Zeljko Kopic // foto: Imago Images
Zeljko Kopic // foto: Imago Images

Articol de , - Publicat vineri, 01 decembrie 2023 17:17 / Actualizat sambata, 02 decembrie 2023 00:19

Croatul Zeljko Kopic (46 de ani) este alesul conducerii lui Dinamo pentru postul de antrenor principal. Conform surselor Gazetei, Kopic va conduce sâmbătă primul antrenament la formația alb-roșie. 

Rămași fără A1 după despărțirea de Ovidiu Burcă, șefii lui Dinamo au abordat mai multe piste în ultimele zile. Acționarii au discutat cu câțiva antrenori români, precum Florin Bratu, Ionuț Badea, Florin Maxim și Liviu Ciobotariu, apoi s-au orientat în afara granițelor, către croații Robert Prosinecki și Zeljko Kopic.

Cel din urmă este alesul. Conducătorii lui Dinamo au bătut palma cu Kopic, informație anunțată de Fanatik și confirmată de GSP.

Stabilit de 3 ani în țara noastră, italianul Andrea Compagno nu-i menajează pe români: „Părinții și prietenii sunt șocați. Au impresia că aici e Monte Carlo!”
FCSB
Stabilit de 3 ani în țara noastră, italianul Andrea Compagno nu-i menajează pe români: „Părinții și prietenii sunt șocați. Au impresia că aici e Monte Carlo!”

Zeljko Kopic, noul antrenor al lui Dinamo

Zeljko Kopic este liber de contract de un an. Ultima dată a antrenat echipa bulgară Botev Plovdiv, între august și decembrie 2022, unde rezultatele nu au fost grozave: 6 victorii, un egal, 8 înfrângeri.

Anterior, Kopic a pregătit două formații importante din țara natală, pe Dinamo Zagreb și Hajduk Split. La Hajduk a pregătit un jucător important din istoria recentă a lui Dinamo, pe Steliano Filip.

Zeljko Kopic a ajuns în România. GSP a aflat preparatorul fizic pe care-l aduce la Dinamo

Din informațiile GSP, Kopic a ajuns în România în această seară și va sta pe banca echipei la meciul de luni cu Sepsi.

La ora 19:00, croatul a fixat o întrevedere cu membrii staff-ului tehnic. Kopic a dorit ca în staff-ul tehnic să rămână Sorin Colceag și Iulian Mihăescu, urmând ca sâmbătă să ajungă și un preparator fizic cu care a mai colaborat, Aleksa Boskovic. 

Colceag este familiarizat cu fotbalul croat, astfel că Zeljko Kopic a insistat ca el să rămână. Sorin a evoluat în cariera lui la NK Zagreb.

Contractul lui Kopic se va întinde până la finalul sezonului, în vara lui 2024, cu opțiune pentru încă un an în caz că va salva echipa.

Gata, Dinamo a găsit antrenor! Tehnicianul pe care l-a dorit și U Cluj în vară a ajuns deja în România

Zeljko Kopic a negociat și cu U Cluj

În vara acestui an, antrenorul croat a negociat și preluarea echipei U Cluj. Până la urmă, conducerea ardelenilor l-a reangajat în funcția de antrenor principal pe Ioan Ovidiu Sabău.

VIDEO. Ce soluții tehnico-tactice îi oferă Ionuț Chirilă lui Dinamo: ,,Ne-am săturat de lungă și pe a doua"

Mai multe știri de actualitate: 

O poză cu jucătorii lui Real Madrid i-a enervat pe cei de la Adidas! Imaginea virală a fost ștearsă de „galactici”

Becali a spus pentru GSP.ro ce fotbalist vrea să transfere: „Încă un Olaru”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (23)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  02 Decembrie 2023, 08:36
Postat de mario_rdfe_ pe 01 Decembrie 2023, 18:20

Bai nene, asa ceva...! Mi a picat cerul in cap cu stirea asta ! Ok, poate antrenorul e bun, nu poti antrena Dinamo zagreb si hajduk split daca esti slab...dar Dinamo nu are nevoie in acest moment de un antrenor strain ! Amatorism total la Dinamo !!! Un roman care sa ti rezolve problemele pe termen scurt..nu un strain caruia ii trebuiesc 6 luni sa se acomodeze si sa isi implementeze ideile ! Pui un roman care stie ce inseamna Dinamo, cunoaste clubul, stie ce probleme sunt,a vazut cat de cat ce poate fiecare jucator in parte, stie ca sunt probleme grave in vestiar , si mai ales,ii pasa de Dinamo ...Florin Bratu ! Asteptam sa fie numit astazi Florin Bratu..si uite cu cine ne trezim ! Ne duce kopic in b ..apoi isi ia traista si a plecat..ca si Uhrin....apoi o sa il aduci pe Bratu sa ne promoveze ! Nu aveti minte ba, nu va pricepeti!

intradevar. e foarte ciudata alegerea lui kopic. poate bratu nu a vrut sa renunte la postul de la cs dinamo..

MulatruAlbros
MulatruAlbros  •  01 Decembrie 2023, 23:21

Sa nu fie și asta un experiment eșuat ca și Daum, de un an nu mai antrenează, indica cât de bun este..

GardaIosefina
GardaIosefina  •  01 Decembrie 2023, 23:16
Postat de danutcornel pe 01 Decembrie 2023, 18:24

mult succes

=)))))))))) succes in liga a 2a

Vezi toate comentariile (23)
Comentează