FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Promisiunea făcută de șefi jucătorilor: ce ar trebui să se întâmple pe 1 iunie

Dinamoviștii au uitat momentul în care au fost plătiți la zi cu salariile, dar Adrian Mihalcea încearcă periodic să-i liniștească
Dinamoviștii au uitat momentul în care au fost plătiți la zi cu salariile, dar Adrian Mihalcea încearcă periodic să-i liniștească

Articol de - Publicat marti, 26 mai 2020 07:54

Șefii lui Dinamo le-au promis jucătorilor că imediat după 1 iunie vor primi salariile restante, în tentativa de a asigura liniștea la echipă.

Ionuț Negoiță a rămas în continuare acționarul principal al lui Dinamo, a trecut și ziua de luni fără un răspuns concret pentru „spaniolii" lui Herminio Menendez, în ciuda somațiilor primite de la reprezentanții români ai ibericilor, impresarul Toni Curea și avocatul Mihai Radu. 

Există posibilitatea, reală, de a încheia un parteneriat extins cu reprezentanții programului socios DDB, care deja au 10 la sută din acțiuni și strâng bani pentru a investi la club. Plus o altă discuție, ținută în stand by, cu alți spanioli, reprezentați de Juan Marin Melero.

Jucătorii lui Dinamo vor primi salariile restante

În tot acest timp, echipa are deja 10 zile la Săftica, în cantonament, unde va mai rămâne cel puțin o săptămână, iar astăzi va efectua al treilea set de teste COVID-19. Ca să-și asigure liniștea, șefii roș-albilor le-au promis fotbaliștilor că le vor achita un salariu restant săptămâna viitoare, după Ziua Internațională a Copilului. 

„După 1 iunie, sperăm cât mai repede posibil, să plătim luna februarie, cu totul, salarii și chirii. Ca să puteți reîncepe campionatul în liniște", le-au transmis conducătorii clubului jucătorilor, care nu sunt într-o poziție confortabilă. În urmă cu două săptămâni au primit salariile pe luna ianuarie. Mai au de luat o lună și jumătate, apoi ajutorul de la stat, șomajul tehnic, pe durata stării de urgență.

Șefii dinamoviști au vrut, astfel, să-i convingă mai repede să semneze prelungirea până la ultima etapă pe cei 10 fotbaliști cărora le expirau acordurile pe 30 iunie. În această situație erau Puljic, Filip, Fabbrini, Montini, Kostrna, Mrzljak, Moldoveanu, Kilyen, Șerban și N'Diaye. 

În plus, și ceilalți fotbaliști trebuiau liniștiți, mai ales că se va trece la ultima etapă de pregătire dinaintea startului sezonului, perioada de amicale. Un alt detaliu îngrijorător este faptul că roș-albii sunt la 3 puncte de zona retrogradării. Oricum, în privința celor zece cărora le expiră contractele în această vară, a rămas ca abia la finalul sezonului să se decidă dacă se va mai continua, în funcție de ce buget de salarii se va stabili pentru ediția 2020/2021.

„Băieţii au primit o parte din restanţe, s-a discutat şi pentru restul de bani. Lucrurile se vor realiza până la începerea campionatului. Se fac eforturi, toată lumea înțelege situația delicată de acum. Sperăm că totul va fi în regulă" 
Adrian Mihalcea, antrenor Dinamo

VIDEO Cosmin Pașcovici vorbeste despre meciul în care a fost acuzat de blat: „Totul a pornit de la Cristi Borcea”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dezvăluiri despre dezastrul de la Dinamo: „Eu știu lucruri din interior! Acolo e o gaură”

Amical Dinamo - Rapid? Inițiativă neașteptată a lui Adrian Mihalcea: „Avem nevoie de meciuri cu echipe care să ne pună probleme”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
casa_regala_duar_dinamo
casa_regala_duar_dinamo  •  26 Mai 2020, 08:21

Promisiunea făcută de șefi jucătorilor: ce ar trebui să se întâmple pe 1 iunie: veti fi liberi de contract, anuntam falimentul

Vezi toate comentariile (1)
Comentează