FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID 0-1

EXCLUSIV // VIDEO Vedetele Rapidului s-au distrat în Gruia » Cum i-a surprins reporterul GSP în Gruia după victoria cu CFR Cluj: „Petrescu mai lipsea!”

Articol de - Publicat duminica, 11 februarie 2024 13:51 / Actualizat duminica, 11 februarie 2024 14:01

Damjan Djokovic (33 de ani), mijlocașul Rapidului, i-a chemat la poză, la stadionul din Gruia, pe foști amici de la CFR Cluj, iar Alexandru Ioniță II nu l-a uitat pe antrenorul ardelenilor, Dan Petrescu, alături de care n-a avut cea mai caldă relație. 

Rapid a învins în Gruia, 1-0 cu CFR Cluj, și a bifat a 4-a victorie consecutivă, din tot atâtea etape, în 2024. Giuleștenii au savurat succesul la final, în compania galeriei, mai exact în fața a aproximativ 2.000 de fani ai Rapidului prezenți pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

Rapid a învins CFR Cluj cu propriile arme, cu foștii ei jucători

În echipa lui Cristiano Bergodi, fost antrenor în Gruia, sunt cinci foști jucători care au trecut pe la CFR Cluj. Unul, Damjan Djokovic, a marcat golul victoriei. Un altul, Ermal Krasniqi, a fost printre cei mai buni rapidiști. Christopher Braun a intrat după pauză și a securizat flancul drept al defensivei.

Fotbalistul dorit de Mutu la CFR Cluj, în tribune la înfrângerea cu Rapid » Cum l-au surprins reporterii GSP
CFR CLUJ - RAPID 0-1
Fotbalistul dorit de Mutu la CFR Cluj, în tribune la înfrângerea cu Rapid » Cum l-au surprins reporterii GSP

A intrat și Claudiu Petrila, în timp ce Alexandru Ioniță II a fost rezervă neutilizată. La final, jucătorii cu trecut în tricoul clujenilor s-au întreținut cu foști colegi sau cu diverși oficiali ai ardelenilor.

Djoko i-a oferit tricoul său unuia dintre oamenii vechi de la CFR Cluj, Viorel Boncoi, kinetoterapeut. După meci, Damjan s-a revăzut cu vechi amici de la fostul său club.

5 trofeea cucerit Djokovic cu CFR Cluj în carieră, patru trofee și o Supercupă

Fotografie între vechi prieteni

Croatul a făcut poze cu diverși fani ai Rapidului prezenți la Cluj Napoca, apoi s-a întreținut câteva momente cu fostul portar al echipei, Adi Rus, și cu fratele acestuia. Moment în care mijlocașul a avut ideea unei fotografii, mai ales că venise și tatăl lui Adi Rus, Toma Rus, de ani buni directorul de ordine și securitate la CFR Cluj.

Djokovic l-a atras în grup și pe decarul Rapidului, Alex Ioniță. Acesta din urmă și-a dat jos gluga hanoracului, a stat la poză, după care a produs zâmbete și râsete cu reacția lui: „Petrescu mai lipsea!”. Tot grupul s-a amuzat pe seama ideii ce-l privea pe fostul antrenor al ardelenilor, Dan Petrescu, un tehnician de succes în Gruia, dar recunoscut pentru faptul că nu a avut prea mulți amici în rândul jucătorilor.

4 titluride campioană a adus Dan Petrescu ca antrenor al echipei din Gruia

Alex Ioniță II: „N-am înțeles de ce m-a vrut Dan Petrescu”

Alexandru Ioniță (27 de ani) a fost transferat la începutul anului 2018 de către CFR Cluj de la Astra Giurgiu, contra sumei de un milion de euro, însă fotbalistul nu a reușit să se ridice niciodată la nivelul așteptărilor celor din Gruia.

În urmă cu mai mult timp, Ioniță II a declarat că nu a fost inspirat în momentul în care a ales să semneze cu ardelenii. Totodată, actualul jucător al Rapidului a dezvăluit că nu a înțeles niciodată de ce l-a dorit Dan Petrescu. Ioniță a fost la CFR între 2018 și 2021, și-a trecut și el două campionate în palmares.

„Chiar n-am înțeles. Am pierdut mult timp. Stilul de joc al dânsului (n.r. Dan Petrescu) era total diferit față de ce puteam eu să ofer, nu am înțeles niciodată de ce m-a vrut acolo și nu aveam niciodată cum să mă integrez, pentru că nu făceam decât să alerg și nu îmi puneam în evidență calitățile mele.

Și atunci făceam faza defensivă, doar că nu mai aveam reușite și nu eram apreciat doar cu ceea ce făceam", a declarat Ioniță II în urmă cu aproape doi ani.

„El nu prea a jucat deloc cu nimeni. Acum arată bine, a jucat excelent la Rapid, mai ales în ultimele meciuri. L-am dorit toți la CFR, dar nu a avut evoluțiile pe care le așteptam. Poate trebuia să avem mai multă răbdare cu el”, a replicat ulterior Dan Petrescu, la DigiSport.

40de meciuri, trei goluri și două pase decisive a reușit Alexandru Ioniță pentru CFR Cluj

Citește și alte știri:

Notele GSP după CFR Cluj - Rapid 0-1 » Cel mai bătăios jucător al clujenilor + elementul-surpriză de la Rapid

video+foto U-BT Cluj continuă parcursul perfect în campionat: 11 victorii, zero înfrângeri! CSU Sibiu s-a ținut scai, a chinuit campioana

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Dobermannul
Dobermannul  •  11 Februarie 2024, 19:00

Ma bucur cand vad resemnare

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  11 Februarie 2024, 18:40
Postat de Dobermannul pe 11 Februarie 2024, 14:28

Ce frumoasa armonia asta intre clujeni si rapidistii care le-au batut echipa de doua ori in ultimul sezon. Pesemne ca in play-off cand ii vor mai bate de doua ori se va cimenta prietenia intre ei.

Poate sa- i bata de câte ori vrea Rapid ,dacă asta va face ca fcsb sa nu ia campionatul !

Dobermannul
Dobermannul  •  11 Februarie 2024, 14:28

Ce frumoasa armonia asta intre clujeni si rapidistii care le-au batut echipa de doua ori in ultimul sezon. Pesemne ca in play-off cand ii vor mai bate de doua ori se va cimenta prietenia intre ei.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează