FOTBAL  »  Superliga  »  ANCHETĂ

DOPAJ ÎN LIGA 1. EXCLUSIV Comisia ANAD a luat decizia finală în cazul Paul Pârvulescu: „A scăpat!”

Articol de GSP - Publicat joi, 13 august 2020 12:50 / Actualizat joi, 13 august 2020 13:08

După mai bine de trei luni de la startul audierilor în cazul fundașului Paul Pârvulescu, oficialii Agenţiei Naţionale Anti-Doping au decis că fotbalistului i se ridică suspendarea provizorie, după ce "nu au existat suficiente dovezi care să demonstreze încălcarea prevederilor din lege". 

  • CONTEXT: Paul Pârvulescu, fotbalist la Academica Clinceni, a susţinut în direct la GSP Live că a făcut terapie cu injecții în venă la o echipă din România, o procedură care înseamnă doping, iar ANAD l-a suspendat provizoriu începând cu 3 iunie! Acesta declarase la GSP Live: "Eu n-am făcut insuflaţii rectale, ci injecţii în venă. Nu era ceva wow, iar din punctul de vedere al sănătăţii e OK. Dar e doping, da".

Suspendare ridicată! Poate să se antreneze

Comisia ANAD condusă de președintele Dorin Sabău, vicepreședintele Paul Filip Ciucur, dar și membrii săi, Adriana Vlad, Sorin Tănase și Ionela Roșca au decis în ultima ședință neaplicarea sancțiunii de suspendare din activitatea sportivă a lui Paul Pârvulescu, motivat de împrejurarea că nu există suficiente dovezi.

Mai mult s-a decis "încetarea măsurii suspendării provizorii din activitatea sportivă întrucât nu subzistă temeiurile care au impus luarea acestei măsuri".

Testul poligraf l-a salvat!

Din ultimele informații pe care GSP le are, cel mai mult în luare acestei măsuri a constituit-o depunerea la dosar a unui test poligraf. "În cadrul laboratorului, subiectul a fost informat că nimeni nu-l poate obliga să se supună testului poligraf, având opțiunea să accepte sau să refuze examinarea. În fața acestor variante, subiectul a ales să se supună testului poligraf, completând în acest sens o declarație de consimțământ la examinare", se arată în expertiză.

Vreau să-i cer iertare unei singure persoane pentru situația în care am ajuns în urma acestei declaratii eronate: fiului meu Lucas, care aștepta cu sufletul la gură meciul de sâmbătă și care nu înțelege de ce nu mai merg la antrenamente, deși campionatul urmează sa înceapă. Sper să mă întorc cât mai curând pe teren
Paul Pârvulescu, fundaș Clinceni

Cine este Paul Pârvulescu?

  • a debutat în Liga 1 în august 2008, în tricoul celor de la Gaz Metan Mediaș
  • a bifat pe prima scenă 182 de meciuri și 11 goluri
  • a jucat 13 meciuri în cupele europene, toate în tricoul FCSB-ulu
  • a fost jucător al naționalei de tineret în 2009, pentru care a bifat 5 selecții
  • în ianuarie 2012 a făcut obiectul unui adevărat război în mercato, între FCSB și Dinamo, care s-au luptat pentru a-i obține semnătura, câștig de cauză având Gigi Becali, care i-a plătit Mediașului nu mai puțin de 1 milion de euro
  • a evoluat în Liga 1, în afară de Gaz și FCSB, la ASA Tg. Mureș, Viitorul, Voluntari, Poli Iași și Clinceni
  • a jucat și în două campionate de afară: în Austria, la Sankt Polten și în Polonia, la Wisla Plock
  • a câștigat 6 trofee, toate cu FCSB: 3 titluri, o Cupă, o Supercupă și o Cupă a Ligii

CITEȘTE ȘI:

FCSB. EXCLUSIV Victorie pe linie pentru Gigi Becali! A venit decizia în procesul Adi Popa, Bălgrădean și Alexandru Stan versus FCSB

EXCLUSIV Giovanni Becali a povestit ce a trăit în pușcărie: „Cu violatorii, cu pedofilii ești în pericol”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ajfmm
ajfmm  •  13 August 2020, 14:42
Postat de sooos1ck pe 13 August 2020, 13:56

Pai la cati *** sunt in tara asta, daca ii bagam pe toti in seama. Saracul nici nu stie ce i s-a facut, poate i-au dat vitamine!

Pai eu am vazut declarațiile ulterioare: Omul nu mai recunoaște ca s-a dopat, dimpotriva, a adus și stenograme si dovezi ... A gresit daca i-a făcut pe plac și audienta la cancan Stucan si a plătit ca a stat suspendat in toata aceasta perioada.

2254271094823421
Michele Marinela  •  13 August 2020, 14:03

Rusine Cristi Balas! Omul recunoaste ca s-a dopat pe cand activa la o anumita echipa, il suspendati provizoriu, nu joaca cateva meciuri si acum ii ridicati suspendarea. Te-ai compromis total. Esti la fel ca ceilalti. Cine era Parvulescu ca sa nu luati masurile regulamentare? Avea si circumstante atenuante, pentru ca a recunoscut. E adevarat din prostie si din abilitatea moderatorului. V-a fost frica. S-au facut interventii. Numai cautati scuze puerile. Oricum trebuia suspendat. Ca sa inteleaga toti. Asa a a fost la handbal, haltere, atletism, etc. doar la fotbal niciodata nu s-a intamplat nimic.

sooos1ck
sooos1ck  •  13 August 2020, 13:56
Postat de adi_stelistul pe 13 August 2020, 13:29

:-))))))) Omul a zis singur ce-a facut, dar daca nu sunt dovezi... Bravo, e clar cat de dedicati sunt cei de la ANAD combaterii dopingului in sport.

Pai la cati *** sunt in tara asta, daca ii bagam pe toti in seama. Saracul nici nu stie ce i s-a facut, poate i-au dat vitamine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează