FOTBAL  »  Superliga  »  CULISE

EXCLUSIV Bun pentru Gigi, refuzat de Poli Iași » Mutarea-șoc de la FCSB, ignorată de Leo Grozavu: n-a crezut în CV-ul lui „dubios”

Dorin Rotariu a lăsat de dorit în primele apariții la FCSB / foto: Gazeta Sporturilor
Dorin Rotariu a lăsat de dorit în primele apariții la FCSB / foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 03 noiembrie 2023 17:49 / Actualizat vineri, 03 noiembrie 2023 18:05

Înainte să semneze cu FCSB, ex-dinamovistul Dorin Rotariu le fusese propus celor de la Poli Iași. Leo Grozavu a condiționat achiziționarea lui de o perioadă de testare, ceea ce jucătorul nu a acceptat. 

Gigi Becali a fost convins că Rotariu e cea mai bună soluție ca extremă dreapta, pe postul pe care nu au avut un randament foarte bun nici Băluță, nici Miculescu, nici Octavian Popescu. Apoi a devenit sigur că fostul dinamovist ar fi, de fapt, un vârf mai bun decât este Compagno.

Să vezi și să nu crezi! Ce decizie controversată a luat azi Vassaras privind arbitrii care au făcut praf Petrolul - FCSB
DELEGARE
Să vezi și să nu crezi! Ce decizie controversată a luat azi Vassaras privind arbitrii care au făcut praf Petrolul - FCSB

De ce nu se impune Dorin Rotariu la FCSB? 

Realitatea e că Dorin a jucat deja în trei partide pentru FCSB și nu a dat în nici un moment semne că ar fi un fotbalist atât de bun pe cât credea Gigi. Rotariu are încă o vârstă bună, 28 de ani, deci ce se petrece cu el? De ce nu reușește să se impună?

El se află și acum în același punct în care s-a aflat din momentul în care a plecat de la Dinamo: nu izbutește să joace undeva în mod constant. Când a semnat cu FCSB, în octombrie, nu mai jucase din mai, de când plecase de la Atromitos, din Grecia.

Pauzele dese și lungi pe care le-a tot avut în carieră au făcut să ii fie greu să-și găsească un nou club.

Poli Iași n-a avut încredere în Dorin Rotariu!

Agenții lui l-au propus în multe locuri și au fost refuzați din cauza CV-ului „dubios”. 

Nici măcar Poli Iași nu a avut încrederea să semneze un contract cu Roti. Când a aflat că îl putea aduce pe Dorin, Leo Grozavu a solicitat ca atacantul să parcurgă întâi o perioadă de probă, o săptămână cu antrenamente din care antrenorul să-și dea seama dacă internaționalul roman mai este ori nu un jucător bun.

Bun pentru Gigi, refuzat de Poli Iași » Mutarea-șoc de la FCSB, ignorată de Leo Grozavu: n-a crezut în CV-ul lui „dubios”
Debutul lui Dorin Rotariu la FCSB a fost șters

Rotariu nu a fost de acord cu condiția aceasta, iar afacerea a picat. Avea să apară pe urmă încă o ofertă de la FCSB. Becali l-a avut mereu pe Rotariu printre fotbaliștii săi preferați, mai încercase de câteva ori să-l achiziționeze.

Pentru că îl simpatizează, Gigi a fost ponderat în comentariile despre prestațiile pe care le-a avut Dorin. A remarcat că Rotariu încă nu este îndeajuns de bun nici ca extremă, nici ca vârf și că nu contribuie mai deloc în faza de apărare, dar i-a oferit un timp ca să își revină după perioada de inactivitate. 

Între mai și octombrie, Roti nici măcar nu s-a antrenat cu vreun club profesionist, el a fost șomer în căutarea unei oferte suficient de bune.

VIDEO Ce spunea Elias Charalambous înaintea debutului lui Dorin Rotariu la FCSB: „Nu avem un asemenea jucător în lot”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Șucu și Becali, schimb de replici înainte de FCSB - Rapid: „Mi-a citit soția, e simpatic” » Măsura specială anunțată în vestiarul giuleștean

Darius Olaru a analizat situația de la FCSB, după 3 remize consecutive: „Știm că minutele de final sunt la fel de importante ca și celelalte”+ Cum reacționează la criticile patronului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (17)
fan_nordjylland
fan_nordjylland  •  05 Noiembrie 2023, 12:36
Postat de atthur pe 05 Noiembrie 2023, 10:19

Hooo,bă' prostul satului,că nu "se există " mai prost ca tine,care ții cu ...aaaaaa....nordsisi.de la care nu știi nici măcar UN jucător!!! Așa că, dacă râzi de proști,ți se potrivește perfect zicala aia cu "rade singur ca prostu'"...!!!...

bah .. ''mi se potriveste'' ... rad singur de attur care este prost destul :)))))))))))))))))) ai bagat-o p-asta la fel ca aia in care ai zis ca fcsb scoate minim 9 puncte din 3 meciuri :))))))))))))))))))))))))))))))

atthur
atthur  •  05 Noiembrie 2023, 10:19
Postat de fan_nordjylland pe 04 Noiembrie 2023, 12:57

Ce prostalau ... auzi "rolul meu "..rolul meu pe lume este sa rad de prosti ca tine hahahahaha !!

Hooo,bă' prostul satului,că nu "se există " mai prost ca tine,care ții cu ...aaaaaa....nordsisi.de la care nu știi nici măcar UN jucător!!! Așa că, dacă râzi de proști,ți se potrivește perfect zicala aia cu "rade singur ca prostu'"...!!!...

atthur
atthur  •  05 Noiembrie 2023, 10:15
Postat de VanBasten1989 pe 03 Noiembrie 2023, 18:18

Si Omrani a fost tot pe simpatie, Chiriches tot pe simpatie. SI mai gasiti voi cativa simpatici.

"Simpatici" găsim, da' proști ca tine,mai rar...!!!...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează