FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI -OȚELUL 1-1

Dorinel Munteanu, o nouă izbucnire: „Întâi să joace, apoi să-și dea cu părerea!”

Dorinel Munteanu / foto: Cristi Preda (GSP) +49   FOTO
Dorinel Munteanu / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat luni, 07 august 2023 20:42 / Actualizat luni, 07 august 2023 21:09

Dorinel Munteanu, tehnicianul nou-promovatei Oțelul Galați, a oferit un nou discurs furibund, la finalul meciului pe care echipa sa l-a încheiat la egalitate pe terenul lui Sepsi, 1-1. Deloc mulțumit de bilanțul din primele patru etape - doar 3 puncte în „zestrea” oțelarilor - Munti și-a criticat propriii jucători. Nici arbitrul Viorel Flueran n-a scăpat!

A devenit o obișnuință ca Dorinel Munteanu să-și critice în termeni duri echipa, chiar dacă Oțelul a „smuls” în acest start de sezon remize în deplasările cu CSU Craiova și Sepsi, două echipe net superioare valoric, cu pretenții de cupe europene. Tehnicianul nu și-a menajat jucătorii după confruntarea de la Sfântu Gheorghe.

Dorinel Munteanu a stricat recordul lui Sepsi! Remiză palpitantă la Sf. Gheorghe » Clasamentul din Superligă ACUM
Sepsi - Oțelul 1-1
Dorinel Munteanu a stricat recordul lui Sepsi! Remiză palpitantă la Sf. Gheorghe » Clasamentul din Superligă ACUM

Dorinel Munteanu, dur cu propriii jucători: „Fatai să joace pentru echipă, apoi să-și dea cu părerea!”

„A fost un joc aprig, disputat, exact cum mă așteptam. Pot fi mulțumit la prima vedere de faptul că am obținut un punct, dar nu sunt mulțumit de randamentul echipei, în special de randamentul avut după schimbările efectuate în repriza a doua.

Un jucător proaspăt care intră în teren n-ar trebui să aducă un plus, un echilibru? La echipa mea nu s-a văzut așa ceva! S-a văzut la Sepsi, nu la echipa mea. 

Kehinde Fatai să joace pentru echipă, apoi să-și dea cu părerea! (n.r. - nigerianul criticase în prealabil arbitrajul) Ei sunt plătiți la zi, să joace pe teren, abia apoi să discute de alte treburi în afară de fotbal! Totuși, fără falsă modestie, diferența nu s-a văzut absolut deloc, am jucat de la egal la egal cu ei”, a spus Dorinel Munteanu la „Fotbal Club”, la DigiSport. 

Nu pot fi bucuros de nimic, simt că meritam victoria. E vorba și de noroc, dar trebuie să eliminăm greșelile. Nu sunt satisfăcut de cele trei puncte obținute în aceste patru etape. Cine se mulțumește cu puțin nu va rezista la echipa mea!
Dorinel Munteanu

+45 FOTO

Dorinel Munteanu, furios: „Cu ce i-am luat la mișto pe arbitri?”

Avertizat din nou cu cartonaș galben, Dorinel Munteanu a izbucnit:

 „Etapa trecută (n.r. - cu FCSB, 1-2), am pus o întrebare cuiva (n.r. din brigada de arbitri), am întrebat-o dacă e rudă cu o persoană și mi-a dat galben. 

Acum, i-am spus team-managerului meu să nu mai vorbească deloc cu arbitrii, iar ei mi-au spus că-i iau la mișto! Eu nu-mi cer scuze în fața lor! Am trei cartonașe galbene în patru meciuri, vin meciuri importante. Îmi pun doar semne de întrebare, dar nu am spus nimic rău! I-am spus unui team-manager de-ai mei să nu mai stea de vorbă cu arbitrii. Mi-au spus că-i iau la mișto! Cu ce-i iau la mișto?”.

VIDEO CU FAZA. Modul hilar în care Sepsi a primit primul gol al sezonului!

Citește și alte știri de actualitate: 

Black out total! Scene de comedie la primul gol primit de Sepsi în acest sezon » Fundașii s-au dat cap în cap și au pasat adversarilor!

VIDEO + FOTO Dorinel Munteanu a stricat recordul lui Sepsi! Remiză palpitantă la Sf. Gheorghe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
DanCSU
DanCSU  •  08 August 2023, 09:17

Felicitari lui Dorinel, in echipa pe care o antreneaza sunt peste 90% fotbalisti de nivelul diviziei B. Este foarte greu "sa faci din *** bici si sa mai si pocneasca". El a reusit asta deocamdata, dar nu stiu cat va mai reusi. Ii trebuie minim 4 fotbalisti, daca vrea sa nu aiba emotii la retrogradare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

talpaiadului
talpaiadului  •  08 August 2023, 06:36

Tot respectul din lume pentru jucatorul si antrenorul Dorinel Munteanu, dar nici macar el nu poate face zmei din niste fotbalisti limitati. Dorinel trebuie sa inteleaga ca Otelul nu are nici un atacant capabil s-o bage-n ate si trebuie adus unul cat de cat acceptabil pentru prima liga. In rest disciplina si organizare se vede, jucatorii sunt motivati, joaca pentru echipa si isi depasesc de multe ori limitele fotbalistice, bravo, se vede ca isi respecta antrenorul, dar e nevoie sa-i ajute si pe ei conducerea prin aducerea unui atacant care se poate descurca in meciurile din prima liga.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează