FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dorinel Munteanu nu crede în „coach” Gigi: „FCSB nu poate lua campionatul”

Gigi Becali, patronul FCSB
Gigi Becali, patronul FCSB

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2023 20:26 / Actualizat marti, 14 noiembrie 2023 20:35

Dorinel Munteanu (55 de ani), antrenor la Oțelul Galați, crede că FCSB, liderul actual al campionatului, nu va reuși să câștige campionatul din cauza imixtiunii patronului Gigi Becali (65), cel care dictează echipele de start și schimbările din timpul meciurilor. 

FCSB conduce campionatul după 16 etape, cu 3 puncte peste CFR Cluj și 4 peste Rapid, dar Dorinel Munteanu nu o vede capabilă să mențină această formă până la finalul sezonului.

Antrenorul care a promovat-o pe Oțelul din Liga 3 până în elita fotbalului românesc consideră că implicarea patronului Gigi Becali peste capul antrenorului dăunează echipei.

Planul lui Mititelu contra lui Becali a eșuat » Cum a driblat FCSB una dintre cele mai ciudate clauze din Superliga
FCSB
Planul lui Mititelu contra lui Becali a eșuat » Cum a driblat FCSB una dintre cele mai ciudate clauze din Superliga

Dorinel Munteanu: „Nu cred că FCSB, condusă din exterior, va lua campionatul”

„E prea devreme să spunem că FCSB va fi campioană. Eu nu cred că o echipă condusă din exterior, nu de antrenor, va lua campionatul. Sincer vă spun.

E posibil să-l ia, nu știu care este situația exactă la ei. Se vorbește foarte mult despre implicarea patronului... e jucăria lui, face ce vrea cu ea, dar eu cred că o echipă condusă de patron nu va câștiga campionatul. Așa cred.

Nu pot să le dau sfaturi patronilor, dar nu cred că poți avea succes cu o persoană din afara fenomenului. Nu se poate pune (n.r. - Becali) în locul antrenorului, care este zi de zi cu echipa. Pe termen scurt este posibil să câștigi un meci, două, trei, dar un campionat nu poți.

Cum vezi forma jucătorului? Sunt niște lucruri pe care trebuie să le simtă antrenorul. Cu schimbările la fel. În fine, știm cu toții ce se întâmplă”, a opinat Dorinel la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

VIDEO. Gigi Becali: „Charalambous e pe primul loc”

Nou-promovată, Oțelul a avut o primă parte de sezon peste așteptări. Gălățenii au 20 de puncte după 16 etape și ocupă locul 8.

Mai multe știri din Liga 1:

Fostul internațional a explicat de ce a refuzat să meargă la FCSB: „Nu regret”

Cât îl costă pe Gigi Becali să repare Rolls Royce-ul de 400.000 de euro izbit în șanț: „Astea valorează mult de tot”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
mirstelistu
mirstelistu  •  15 Noiembrie 2023, 11:21

Asta isi da cu parerea despre alte echipe pe cand el are 3 victorii in tot campionatul si joaca un antifotbal total dovada ca jiji e mai antrenor

fabulos
fabulos  •  15 Noiembrie 2023, 10:24

Citat: "E posibil să-l ia, nu știu care este situația exactă la ei".

cosmin_radu
cosmin_radu  •  14 Noiembrie 2023, 23:01

Gigi, Gigi si iar Gigi... eu am sperat ca o sa moara interesul cu trecerea timpului, dar din contra "conceptul" s-a hranit bine si dezvoltat ca o buba a trecutului...banuiesc ca suntem ceea ce consumam...daca nu ne puten dezice de promovarea "neo-sclaviei" asteia...traiasca stapanul care ii plateste pe biciutii aia si ii hraneste pe aia saraci cu sufletul de citeste...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează