FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL

Dorinel Munteanu „i-a făcut vânt” atacantului cu care a promovat în Superliga: „Să îți fie bine!”

Articol de - Publicat marti, 30 ianuarie 2024 13:01 / Actualizat marti, 30 ianuarie 2024 13:27

Oțelul Galați a anunțat oficial despărțirea de Kehinde Fatai (33 de ani), atacant pe care l-a legitimat în sezonul trecut și care a contribuit la promovarea în Superliga.

Atacantul nigerian semnase în iarna anului trecut cu gălățenii până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire pe încă unul.

Dumitru Dragomir a văzut Craiova - FCSB și pune un verdict nemilos: „Băi, sunteți nebuni? I-aș da afară pe toți 3!”
CSU CRAIOVA - FCSB 0-3
Dumitru Dragomir a văzut Craiova - FCSB și pune un verdict nemilos: „Băi, sunteți nebuni? I-aș da afară pe toți 3!”

Kehinde Fatai a plecat de la Oțelul Galați: „Îi ținem pumnii strânși indiferent care va fi traiectoria sa”

Clubul a postat un comunicat pe site-ul oficial în care anunță despărțirea de Fatai. Jucătorul a făcut parte din echipa Oțelului care a promovat de pe locul 3 în Superliga.

SC Oțelul Galați și atacantul româno-nigerian Kehinde Abdul Feyi Fatai au ajuns astăzi la o înțelegere pentru încetarea relațiilor contractuale. 

Pilon important în lupta pentru promovarea în Superligă, Fatai se va bucura mereu de simpatia suporterilor roș-alb-albaștri. Îi ținem pumnii strânși indiferent care va fi traiectoria sa. 

Kehinde Abdul Feyi Fatai, atacant care va împlini 34 de ani luna viitoare, n-a avut nevoie de mult timp pentru a se plia pe strategia managerului tehnic Dorinel Munteanu. 

Sosit la Oțelul la finalul lunii februarie a anului trecut, cu numai câteva zile înaintea startului sezonului de primăvară la finalul căruia echipa noastră urma să revină acolo unde îi este locul, Fatai și-a demonstrat valoarea, marcând în momente importante pentru oțelari. 

Fotbalist cu mare experiență și cu un CV însemnat, el a rămas în tricoul Oțelului și pentru sezonul 2023-2024 al eșalonului de elită, însă a sosit momentul în care trebuie să-i mulțumim pentru întregul efort depus în roș-alb-albastru. 

Îi urăm mult succes și îl asigurăm că la Galați se va bucura mereu de simpatia iubitorilor de fotbal. Să îți fie bine, Kehinde!
- comunicat Oțelul Galați

Atacantul nigerian a înscris 4 goluri în 30 de meciuri pentru gălățeni. Vârful a ajuns în fotbalul românesc în iulie 2007, la Farul Constanța. Dobrogenii l-au transferat din țara natală, de la Juth FC. A jucat inițial la echipa U19 a „marinarilor”, în tricoul echipei de seniori debutând în aprilie 2008, într-o victorie obținută de Farul, în deplasare, contra celor de la Dacia Mioveni, scor 3-2.

În iulie 2010, Kehinde Fatai se transfera la Astra Giurgiu, acolo unde a avut cei mai buni ai carierei, jucând alături de formația de lângă Dunăre în grupele UEFA Europa League și preliminariile UEFA Europa Champions League.

1trofeu a cucerit Kehinde Fatai în carieră: Supercupa României, cu Astra Giurgiu, în 2014

Citește și alte știri din Superliga: 

Mihai Rotaru, transfer de urgență la Craiova, după 0-3 cu FCSB » Mutare curioasă: are doar 10 meciuri în ultimii doi ani
CSU CRAIOVA
Mihai Rotaru, transfer de urgență la Craiova, după 0-3 cu FCSB » Mutare curioasă: are doar 10 meciuri în ultimii doi ani
Dinamo tocmai a anunțat plecarea unui fotbalist de bază în „era” Burcă: „Vă mulțumesc! Am înțeles alegerea lui Kopic”
DINAMO
Dinamo tocmai a anunțat plecarea unui fotbalist de bază în „era” Burcă: „Vă mulțumesc! Am înțeles alegerea lui Kopic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
talpaiadului
talpaiadului  •  31 Ianuarie 2024, 16:18

Bravo Dorinel, lasa omul sa plece daca nu mai ai nevoie de el. Sper sa se fi ajuns la o intelegere amiabila si Fatai sa fi fost platit macar pentru munca depusa, dar ma cam indoiesc de acest lucru tinand cont de saracia de la Otelul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează