FOTBAL  »  Superliga  »  DOSAR

VIDEO Procurorii au reținut pentru 24 de ore 16 dintre cei 17 suspecți, inclusiv pe liderul galeriei Rapidului! Daniel Niculae e SINGURUL cercetat în libertate

Liviu Ungurean // foto: Imago Images
Liviu Ungurean // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 14 martie 2024 19:13 / Actualizat joi, 14 martie 2024 21:42

16 dintre cei 17 suspecți din dosarul de amploare în care este implicat și Daniel Niculae, președintele clubului Rapid București, au fost reținuți de procurori pentru 24 de ore! Excepția o reprezintă chiar conducătorul echipei din Giulești.

Astăzi, Daniel Niculae, președintele Rapidului, a fost audiat vreme de două ore într-un dosar penal privind „săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor și distrugere”.

Gestul lui Daniel Niculae în timpul conferinței lui Bergodi & Șucu: „Încet, încet, intrăm cu toții!”
RAPID
Gestul lui Daniel Niculae în timpul conferinței lui Bergodi & Șucu: „Încet, încet, intrăm cu toții!”

Procurorii au reținut 16 dintre cei 17 suspecți în dosarul în care este cercetat și Daniel Niculae!

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus urmărirea penală a 17 persoane, printre care și Daniel Niculae. Exceptând președintele Rapidului, toți ceilalți 16 suspecți au fost reținuți de procurori în urma audierilor, după cum au anunțat oficiali din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București (PTB).

Într-un comunicat emis astăzi, PTB a explicat în ce constă dosarul penal instrumentat de procurorii DIICOT:

În fapt, s-a reținut că în cursul anului 2023 pe raza mun. București s-a constituit un grup infracțional organizat la care au aderat mai multe persoane și care avea drept scop introducerea și folosirea materialelor pirotehnice în incinta stadioanelor de fotbal, în timpul desfășurării meciurilor, tulburarea ordinii și liniștii publice prin violențe asupra bunurilor și distrugerea suprafeței de joc prin folosirea materialele pirotehnice, producându-se degradarea gazonului prin explozia materialelor pirotehnice, punând în pericol integritatea fizică a altor persoane (copii de mingi, stewarzi, jucători de fotbal, pompieri, reporteri ș.a.).

Perchezițiile efectuate de autorități la 19 locații din mun. București și județele Ilfov, Prahova și Iași au scos la iveală „mai multe materiale pirotehnice, arme de foc letale, arme albe și sume de bani”. Concret, oamenii legii au găsit puști și pistoale, pe lângă tradiționalele torțe aprinse de ultrași la meciurile de fotbal.

Daniel Niculae, singurul cercetat în libertate. Liviu Ungurean a fost reținut

Liviu Ungurean, liderul galeriei rapidiste, poreclit „Bocciu”, este considerat de autorități a fi capul grupului infracțional. Inclusiv el a fost reținut!

Daniel Niculae, în schimb, este liber și chiar a fost prezent la stadionul din Giulești în această seară, de unde a și publicat o fotografie.

Procurorii au reținut pentru 24 de ore 16 dintre cei 17 suspecți, inclusiv pe liderul galeriei Rapidului! Daniel Niculae e SINGURUL cercetat în libertate
Postarea lui Daniel Niculae din această seară

VIDEO. Liviu Ungurean și alți suspecți, în cătușe în timp ce sunt mutați la altă secție de poliție

Tot despre acest subiect:

Ce vor decide în cazul lui Daniel Niculae? Trei situații cu torțe, violență și bâte la stadion + Întrebarea lui Dan Șucu: „Cum puteți compara?!”
TORȚE
Ce vor decide în cazul lui Daniel Niculae? Trei situații cu torțe, violență și bâte la stadion + Întrebarea lui Dan Șucu: „Cum puteți compara?!”
În timp ce șeful securității de la Rapid neagă vehement, polițiștii au găsit camera SECRETĂ din Giulești » Imagini incredibile!
RAPID
În timp ce șeful securității de la Rapid neagă vehement, polițiștii au găsit camera SECRETĂ din Giulești » Imagini incredibile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (52)
alessyo49
alessyo49  •  15 Martie 2024, 10:41

Wow ce se mai excita jurnalistii de carton cand folosesc termenul de "amploare", cica dosar de ampolare ca au facut cei din galeria Rapidului ce face orice galerie din tara, baga torte, petarde si artificii in stadion. Suntem de rasul curcilor daca asta e dosar de amploare...mai mult, din disperare, au bagat in ecuatie si armele gasite la unu' in casa, care in realitate nu am nici o treaba cu clubul Rapid! Sunteti de tota jena, bah.........:))))

lefter_popescu
lefter_popescu  •  15 Martie 2024, 10:15
Postat de bacy pe 14 Martie 2024, 20:13

Dacă vreți un club civilizat trebuie să vă autodenunțați domnule Șucu, SĂ TERMINAȚI CU PRESIUNEA GROBIANĂ de pe stadionul propriu ! Nu sunt de acord cu disputarea meciurilor fără spectatori dar sunt de acord să plătească toți cei care au mijlocit și permis încălcarea, în mod repetitiv și deliberat, a legii ! Vreau pedeapsă maximă pentru toți cei care au permis așa ceva, indiferent de culoarea echipamentului echipei favorite, VREAU SĂ FIU ÎN SIGURANȚĂ CÂND VIN CU CEI MICI LA MECI !!!

Amice, în comentariu tău se simte o ura cu miros de zer...

lefter_popescu
lefter_popescu  •  15 Martie 2024, 10:11
Postat de dobrin pe 15 Martie 2024, 03:22

Dubla lovitura pentru Rapid. Si Florin Salam a fost plastat sub control judiciar!

Amice, salam e fcsbist declarat.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează