FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

EXCLUSIV Dragoș Iancu, accidentat de Țicu, trebuie să mai aibă răbdare la revenire: „Nu mi-e frică, nu mă feresc, sunt gata oricând!”. N-a dat ochii cu cel care l-a trimis pe tușă de 6 luni

Dragoș Iancu
Dragoș Iancu

Articol de - Publicat marti, 13 februarie 2024 14:14 / Actualizat marti, 13 februarie 2024 19:26

Dragoș Iancu, 21 de ani, a fost doar spectator la meciul Hermannstadt - Petrolul (0-0), returul confruntării ce i-a provocat acea accidentare-horror. După meci, mijlocașul a povestit pentru GSP.ro că este gata să intre oricând pe gazon, dar i s-a transmis să aibă răbdare. Dragoș n-a dat ochii cu Valentin Țicu, care a fost integralist, dar a mărturisit că nu-i poartă ranchiună.

Dragoș Iancu, 21 de ani, a fost în centrul atenției cu o accidentare șocantă pe 24 septembrie 2023 la meciul Petrolul - Hermannstadt (0-0), pe stadionul ”Ilie Oană”.

Dragoș Iancu, printre cei mai căutați jucători pentru autografe de către fanii sibieni

După intrarea violentă a lui Valentin Țicu, tânărul fotbalist al sibienilor s-a ales cu o fractură de peroneu și la ligamentele de la gleznă, a repetat operația, s-a recuperat, acum privește cu jind la colegii care pot evolua meci de meci ca să ducă Hermannstadt în play-off.

Valentin Țicu reacționează după ce a efectuat deja 7 din 16 etape de suspendare: „M-au făcut «criminal», «interlop»... Am și eu familie!”
PETROLUL
Valentin Țicu reacționează după ce a efectuat deja 7 din 16 etape de suspendare: „M-au făcut «criminal», «interlop»... Am și eu familie!”

Duminică seară, tocmai la returul partidei ce i-a marcat cel puțin ultima jumătate de an, Dragoș a fost doar unul dintre cei 5.200 de spectatori. La jumătate de an de la momentul-horror al carierei sale de pe până, fotbalistul a fost în tribună, a privit inclusiv la momentele în care Vali Țicu era huiduit la fiecare atingere, iar la final a plecat printre primii spre casă. 

Nu înainte de a da autografe pentru micuții fani ce-l așteptau în fața stadionului, de a face poze cu fiecare dintre ei. Un țânc de vreo 10 ani ținea în mână un tricou cu numărul 11 și cu numele lui Iancu, strângea autografe de la jucătorii lui Marius Măldărășanu.

8etape de suspendare a ispășit Valentin Țicu, după ”apel”, după ce, inițial, primise o suspendare de 16 meciuri

Dragoș Iancu spune că are răbdare: ”Pot să bag și alunecări, și contre, sunt apt sută la sută”

Dragoș Iancu a oferit un interviu Gazetei Sporturilor în care a explicat cum se simte și cum așteaptă momentul în care va fi reintegrat în echipă, apoi să joace din nou într-un meci oficial. Este gata oricând!

Dragoș Iancu, accidentat de Țicu, trebuie să mai aibă răbdare la revenire: „Nu mi-e frică, nu mă feresc, sunt gata oricând!”. N-a dat ochii cu cel care l-a trimis pe tușă de 6 luni
Dragoș Iancu

„Eu sunt bucuros că mă simt foarte bine. Fac de ceva vreme antrenamente cu echipa, antrenamente normale. Mi-a zis și Mister (n.red Măldărășanu) să am răbdare.

Nu vor să riște nici ei, nici eu. Eu am răbdare, mă antrenez, mi-aștept rândul. Nu sunt un tip emotiv, nu mi-e frică, nu mă feresc. La început, mi-era când atingeam mingea, mă refer la momentul imediat după operație.

+10 FOTO

Acum n-am nicio frică. Pot să bag și alunecări, și contre, sunt apt sută la sută, oricând pot juca”, a povestit Dragoș Iancu pentru GSP.ro.

Sincer, mi-ar fi plăcut să fiu pe teren. Dar trebuie să aștept, să am răbdare, n-a fost o accidentare ușoară. Sunt bucuros că mă simt bine
Dragoș Iancu, mijlocaș Hermannstadt

Dragoș Iancu despre Valentin Țicu: „Nu-i port pică, am mai ținut legătura”

Valentin Țicu a fost integralist și printre cei mai buni de pe teren la Hermannstadt - Petrolul (0-0). Cei doi n-au dat ochii la stadion. La final, Dragoș a plecat mai devreme spre casă, Valentin a ajuns mai târziu la autocar.

”N-am vorbit aici, nu ne-am întâlnit. Am mai vorbit, da, ținem legătura. Nu-i port pică, nu mă interesează, vreau să-mi revin și să joc în continuare. Sper să nu mai am nicio accidentare, să joc cât mai bine, apoi să plec mai sus într-un alt campionat. Asta îmi doresc de la 2024”, a comentat fotbalistul.

1gol și un assist a adunat Dragoș Iancu în această ediție în 12 meciuri, până la accidentare

Citește și alte știri:

Rapid mai face un transfer! Șucu plătește o sumă impresionantă pentru un tânăr din Superligă

EXCLUSIV // VIDEO A explicat care este stadiul negocierilor cu turcii pentru preluarea Petrolului: „Am făcut din ceva bici!” + Ce sumă e necesară pentru a te lupta cu Gigi Becali și Dan Șucu

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (4)
Nini
Nini  •  15 Februarie 2024, 22:17
Postat de Mandpv pe 15 Februarie 2024, 15:23

Ticu n-a avut nici-o intentie de a-l faulta pe baiatul asta!Ca nu l-a invatat nimeni ca un fotbalist trebuie sa stie si cum sa cada, fara sa se autoaccidenteze, asta-i alta treaba, s-ar parea ca sunt invatati doar cum sa simuleze.

Ai dreptate. Nu am știut că faci ruptură fiindcă nu ști să cazi . Atacul criminal nu a contat.

Mandpv
Mandpv  •  15 Februarie 2024, 15:23
Postat de Nini pe 13 Februarie 2024, 20:03

Ticu a fost huiduit de suporterii Sibiului lucru la care s-a așteptat toată lumea, însă gesturile lui către cei din tribune i-au trădat caracterul

Ticu n-a avut nici-o intentie de a-l faulta pe baiatul asta!Ca nu l-a invatat nimeni ca un fotbalist trebuie sa stie si cum sa cada, fara sa se autoaccidenteze, asta-i alta treaba, s-ar parea ca sunt invatati doar cum sa simuleze.

Nini
Nini  •  13 Februarie 2024, 20:03

Ticu a fost huiduit de suporterii Sibiului lucru la care s-a așteptat toată lumea, însă gesturile lui către cei din tribune i-au trădat caracterul

Vezi toate comentariile (4)
Comentează