FOTBAL  »  Superliga  »  REPLICĂ

EXCLUSIV Dragomir îi răspunde vijelios impresarului: „Îl spulber! Are 7 zile la dispoziție”

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de - Publicat vineri, 16 iunie 2023 15:52 / Actualizat duminica, 18 iunie 2023 10:56

Dumitru Dragomir (77 de ani), fostul președinte al LPF, i-a răspuns acid lui Florin Manea (47), impresarul care opinase cu o zi în urmă la GSP Live că „nea Mitică nu se pricepe la jucători, mă rugam să nu-mi laude fotbaliștii”.

Florin Manea l-a „înțepat” pe Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, pentru câteva dintre declarațiile pe care acesta le-a făcut de-a lungul timpului, precum comparația dintre Serie B și SuperLiga României și afirmația că Radu Drăgușin, cel mai important client al impresarului, „are carențe”.

Replica lui Dragomir a fost vijelioasă. Acesta a amintit despre plecarea lui Manea de la Rapid, unde a ocupat funcția de director sportiv, și i-a cerut impresarului să-și prezinte scuzele în 7 zile în cazul în care vrea să evite un conflict de proporții.

Fotbalistul dorit de Rapid și FCSB este ademenit în Arabia cu un salariu colosal!
OFERTĂ
Fotbalistul dorit de Rapid și FCSB este ademenit în Arabia cu un salariu colosal!

Dumitru Dragomir îi răspunde vijelios lui Florin Manea: „Să stea în banca lui. Îl spulber!”

„Manea se pricepe la fotbal? Ce a condus el? A condus taică-su, nu el! Florin să stea în banca lui, că nu știu dacă e bine. El s-a ocupat de altceva în America și se leagă de mine? Vai de curul lui, îl spulber!

Măcar să se priceapă la fotbal! Dacă se pricepea, îl dădea Rapid afară? Spuneți-i că aștept scuzele lui într-o săptămână. Dacă nu, îl provoc să... ne facem de râs.

Păi ce, eu sunt scouter? Negustor de fotbaliști? Când o avea el cum i-am scos eu pe Lăcătuș și alți 10-15 fotbaliști de talie europeană, atunci să vorbească cu mine! Eu de meserie sunt antrenor, să nu uite. El de meserie este altceva.

Dar stau în banca mea deocamdată, sunt nervos cu nervii. Mi-a mai spus cineva de la Rapid că a mâncat rahat vizavi de mine. Nu mai am nimic cu fotbalul, sunt pensionar și mă rog la Dumnezeu să mai trăiesc 20-30 de ani”, a precizat Dragomir.

Prin aluzia la acțiunile lui Manea din SUA, Dragomir s-a referit la arestarea acestuia din 2004 pentru implicarea în mafia fraudelor cu carduri bancare.

Mai multe știri de actualitate:

Florin Talpan a pierdut un proces cu Gigi Becali » Ce sumă trebuie să îi restituie: „Să dea banii! Să își vândă casa!”

Transfer anunțat oficial de CFR Cluj: e al cincilea cel mai bun dribler din SuperLigă!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (29)
laur33
laur33  •  19 Iunie 2023, 08:43

Am postat 3 mesaje in acest subiect, niciunul cu termeni de nereprodus, insa toate critice la adresa lui Dragomir. Nu au fost cenzurate, ci pur si simplu nu au aparut deloc aici. Nea Mitica are pile mari la gsp. Ziar de doi bani.

VardyParty
VardyParty  •  18 Iunie 2023, 18:46
Postat de cpt.ahab pe 18 Iunie 2023, 17:50

Corect. Un desculț viclean și descurcăreț, mare profitor al unor vremuri prielnice celor din *** lui.

Pe vremuri, as fi spus "câștigătorul a diverse concursuri de împrejurări". Dar e corect sa ii spunem "creatorul a diverse concursuri de împrejurări".

81mada
81mada  •  18 Iunie 2023, 18:18

Putem face o petitie ca sa scapam de acest securist numit Mitica?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează