FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dumitru Dragomir era cel mai mare admirator al lui, dar acum s-a răzgândit: „A ajuns ZERO! Păcat de el”

Octavian Popescu, nervos după FCSB - Rapid 1-2 // foto: Raed Krishan, GSP +37   FOTO
Octavian Popescu, nervos după FCSB - Rapid 1-2 // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de - Publicat duminica, 12 noiembrie 2023 11:37 / Actualizat duminica, 12 noiembrie 2023 12:28

Dumitru Dragomir (77 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a declarat în repetate rânduri un mare admirator al lui Octavian Popescu (20), dar acum spune despre jucătorul lui FCSB că „a ajuns zero”.

Dintr-o mare speranță, jucător în schimbul căruia Gigi Becali visa să primească chiar 100 de milioane de euro, Octavian Popescu a ajuns să nu mai fie sigur de rolul de titular la FCSB.

Marius Șumudică nu i-a rămas dator lui Mihai Stoica: „Tot felul de specialiști”
ANTRENOR
Marius Șumudică nu i-a rămas dator lui Mihai Stoica: „Tot felul de specialiști”

Este al doilea sezon la rând în care evoluțiile extremei stânga nu sunt la nivelul așteptat, iar un mare susținător al lui, Dumitru Dragomir, spune că „dintr-o viitoare mare vedetă a ajuns zero”.

Dumitru Dragomir: „Dintr-o viitoare mare vedetă, Octavian Popescu a ajuns zero”

„Jucătorii de mare valoare sunt pe cale de dispariție, sunt puși în cap. Dintr-o viitoare mare vedetă, dintr-un mare fotbalist, Octavian Popescu a ajuns zero. Ori iubește prea mult, ori e de vină viața extrasportivă, ori cu moralul este la pământ din anumite cauze și trebuie văzut acest lucru.

Degeaba îl ameninți, pe un copil nu poți să-l ții numai în amenințări. Faptul că a plâns după meci (n.r. - cu Rapid) arată că din punct de vedere nervos este la pământ copilul.

Orice om poate fi recuperat cu puțină îngăduință, cu răbdare, nu să dai cu biciul. Cu biciul nu faci nimic. Faptul că Gigi Becali și-a pierdut răbdarea cu el nu sună bine pentru jucător, dar nici pentru Gigi. Eu mă aștept totuși ca acest copil să-și revină. N-a pus masă musculară pe el pentru că nu a fost lucrat”, a afirmat Dragomir la Fanatik.

Dumitru Dragomir: „Dacă aș fi Gigi Becali, l-aș chema la o discuție”

Fostul președinte al Ligii îl sfătuiește pe patronul de la FCSB, Gigi Becali, să poarte o discuție amicală cu Tavi Popescu, care să-l destindă pe decarul roș-albastru.

„E foarte ușor să-l arăți cu degetul pe unul sau să-i dai șapte la fund, problema este cum îl faci să revină cel puțin la valoarea pe care a avut-o. El acum nu mai are curajul să dribleze, nu mai susține un efort maximal, nu poate.

Este o linie roșie pe care trebuie să o depășești neapărat ca mare sportiv. El în permanență făcea și faza a doua, de pe partea lui nu se centra aproape niciodată. Acum e zero tăiat. Păcat de el, mă așteptam să spargă toate barierele.

Dacă aș fi Gigi Becali l-aș chema numai pe el la o discuție de glume să aflu tot ce e în sufletul lui și de aici aș pleca. Trebuie să aibă răbdare Gigi”, a adăugat Dumitru Dragomir.

Prăbușirea lui Octavian Popescu

În acest sezon, Octavian Popescu a înscris doar 3 goluri în 19 apariții. Mai are și două pase decisive.

Sezonul trecut, Tavi a reușit doar 4 goluri și 7 assisturi în 49 de meciuri, o diferență colosală față de cel mai bun sezon al lui, 2021/2022, în care a marcat de 10 ori și a oferit 4 pase decisive în mai puține partide, 38.

Până la urmă, pot să spun că avem număr 9, e Octavian Popescu, iar copilul ăsta care e al doilea fenomen după Hagi o să plece pe bani mulţi de la mine. Ce Man, ce Coman, ce 20-30 de milioane? O să vedeţi că o să iau 100 de milioane pe Octavian Popescu. 

- Gigi Becali, în ianuarie 2021

VIDEO: Gigi Becali nu înțelege ce se întâmplă cu Octavian Popescu

Tot despre FCSB: 

Florin Răducioiu îl contrazice pe Gică Hagi: „Nu are dreptate în cazul ăsta”

Ce i-a strigat Hagi lui Feșnic, pe tunel, imediat după Farul - Hermannstadt

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
ghita_cel
ghita_cel  •  12 Noiembrie 2023, 13:06

degeaba sunt talentati ,daca nu au un antrenor bunicel ,sa invete sa joace itntr-o echipa un anumit rol nu o sa creasca niciodata ,si asta nu e valabil doar pt Tavi ci pt toti jucatorii.cel mai bun exemplu -Man -i-au trebuit 2 ani initalia sa inceapa sa joce ceva

danglumetu
danglumetu  •  12 Noiembrie 2023, 12:43

nu-l poate trezi nimeni sau nimic, e putin rau la minte!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează