FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV / VIDEO Edi Iordănescu, acuzat de implicare în jocuri politice: „Ne-a chemat Oprea la București și ne-a spus că de mâine e noul antrenor!”

Articol de - Publicat miercuri, 01 martie 2023 21:00

Marin Condescu, fostul președinte al celor de la Pandurii, a povestit în emisiunea lui Ioanițoaia, „Prietenii lui Ovidiu”, cum fostul ministru de Interne și al Apărării, Gabriel Oprea, l-a impus pe Edi Iordănescu ca antrenor la Tg. Jiu.

- Care sunt legăturile dumneavoastră cu domnul Gabriel Oprea?
- Multe! Îl cunosc din 1995, atunci când venea în control în Valea Jiului. Cu dânsul am avut multe discuții legate de restructurarea industriei miniere. Am avut multe întâlniri și-am luat de multe ori masa împreună, chiar și în cazarmă. Eu l-am cunoscut vorbind doar despre probleme ale partidului pe care-l reprezenta.

- El v-a spus să-l puneți pe Edi Iordănescu antrenor principal la Pandurii?
- Eu n-am fost în discuție la venirea lui Iordănescu jr la echipă, iar domnul Oprea s-a supărat în urma unei scrisori publice a mea în care i-am cerut să-și asume responsabilitatea numirii la Tg. Jiu a domnului Iordănescu jr.

- Păi, unde erați?
- Eu nu mai eram atunci la echipă, plecasem! Eu când am făcut scrisoarea deschisă către domnul Oprea aveam informația de la primarul Tg. Jiu, care era membru AGA, că dânsul a intervenit. Mi-a spus clar: "Ne-a chemat Oprea la București și ne-a spus că de mâine antrenor la Tg. Jiu va fi Iordănescu jr. Nu contează că e Petre Grigoraș". Primarul s-a dus la Tg. Jiu, l-a luat pe președintele Consiliului Județean, pe șeful de la CEO și s-au reîntors la Oprea. Și se așteptau să vorbească cu domnul Iordănescu senior.

- Credeau că vine Generalul?!
- Da, da. Și i-au zis: "Domnu' Oprea, domnul Iordănescu vine?". "Uite-l! Dânsul va fi antrenorul vostru", arătând spre Edi. Eu n-am nicio treabă cu Edi, dar i-am spus că a făcut rău clubului, pentru 10.000 de euro a cerut falimentul. Atât el, cât și Narcis Răducan, amândoi câștigând foarte bine.

- Spuneți-mi...
- O secundă! Eu nu-l consider vinovat pe Narcis pentru intrarea în insolvență a clubului, ci doar țelul politic. Ei au vrut să obțină rezultate mai bune decât mine. Ei i-au chemat pe Iordănescu și Narcis și le-au transmis. "Sunteți liberi, că noi vă asigurăm fondurile salariale". Au adus oameni cu renume să-și îndeplinească obiectivul, dar n-au reușit. Au terminat pe locul 3, dar au promis atât de mulți bani că în 2016 au intrat în insolvență.

- Jucători cunoscuți, salarii mari.
- Și au fost datorii de peste 2 milioane de euro la jucători. Când am făcut planul de reorganizare jucătorii au fost de acord să renunțe la 25%. Iordănescu și toată echipa lui de conducere au plecat înainte de finalul contractului și și-au luat toți banii! Înaintea jucătorilor. Apoi, pentru 10.000 de euro, în loc să facă cerere de plată, Iordănescu a făcut cerere de faliment.

CITEȘTE ȘI: 

Marian Iancu, totul despre condamnarea sa: „Nu am fost vreun sfânt, nu puteam să intru în frac într-o asemenea junglă! S-au făcut abuzuri de către judecător”
PRIETENII LUI OVIDIU
Marian Iancu, totul despre condamnarea sa: „Nu am fost vreun sfânt, nu puteam să intru în frac într-o asemenea junglă! S-au făcut abuzuri de către judecător”
Dan Negru a povestit o întâmplare șocantă cu Gheorghe Hagi: „Omul stătea și mă aștepta în parcare! Lucrul ăsta...”
PRIETENII LUI OVIDIU
Dan Negru a povestit o întâmplare șocantă cu Gheorghe Hagi: „Omul stătea și mă aștepta în parcare! Lucrul ăsta...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
istet10
istet10  •  02 Martie 2023, 20:23
Postat de boierasul pe 02 Martie 2023, 06:46

Nu ai înțeles "aluzia"))) am imitat și eu primul robot fără inteligență artificială)))

Tu te comporti asa intotdeuana.

boierasul
boierasul  •  02 Martie 2023, 06:46
Postat de istet10 pe 01 Martie 2023, 21:38

Dar cand v-a salvat Ponta de datorii la stat, au fost buni pesedeiii?

Nu ai înțeles "aluzia"))) am imitat și eu primul robot fără inteligență artificială)))

elgabri
elgabri  •  01 Martie 2023, 23:18

Daca nu ne califica *** vine Oprea selectioner, suntem o tara din lumea a 3 a .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close