FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL GALAȚI

Eduard Pap, surprins total de ce a găsit la Oțelul Galați: „Nu am mai văzut așa ceva la un alt club!”

Eduard Pap / Foto: Oțelul Galați (Facebook)
Eduard Pap / Foto: Oțelul Galați (Facebook)

Articol de - Publicat sambata, 24 februarie 2024 19:43 / Actualizat sambata, 24 februarie 2024 20:05

Eduard Pap (29 de ani), aflat la primul meci în tricoul Oțelului Galați, s-a declarat surprins plăcut de seriozitatea cu care s-au pregătit colegii săi înaintea meciului cu Farul (1-1), în absența antrenorului Dorinel Munteanu, care se confruntă cu probleme de sănătate.

Pap a spus la finalul partidei de pe terenul constănțenilor că nu a văzut un asemenea comportament din partea coechipierilor, într-o situație asemănătoare, la nicio echipă la care a jucat.

Și-a depus candidatura la golului sezonului » Execuție magistrală în Farul - Oțelul: „În stilul lui Adrian Ilie!”
Farul - Oțelul 1-1
Și-a depus candidatura la golului sezonului » Execuție magistrală în Farul - Oțelul: „În stilul lui Adrian Ilie!”
  • FC Botoșani, ACS Poli, ASA Târgu Mureș, Luceafărul și Gyor sunt celelalte formații din cariera lui Eduard Pap.

Eduard Pap, surprins de mobilizarea de la Oțelul în absența lui Dorinel Munteanu

De asemenea, goalkeeperul adus la Galați în această iarnă, liber de contract după ce e a plecat de la Gyor, a mărturisit că i-a fost dor să fie integralist. Pap a apărat ultima dată pe 3 decembrie, într-o partidă din eșalonul secund maghiar. La Oțelul, a fost rezervă în precedentele 4 etape.

„Un punct bun pentru noi la o echipă dificilă pe terenul ei. Suntem mulțumiți cu un punct, cu puțin noroc puteam să luăm toate cele 3 puncte.

(n.r. - despre primul meci ca titular la Oțelul) Am avut o perioadă în care am fost plecat. Mi-era dor! Mă gândesc la următorul meci. Trebuie să mă antrenez mult mai bine.

(n.r. – despre absența lui Dorinel Munteanu) Într-adevăr, nu a fost toată săptămâna cu noi. M-a surprins seriozitatea de la antrenamente, nu am văzut așa seriozitate la un alt club, atunci când antrenorul nu este cu noi.

Este un campionat echilibrat. În primul rând, trebuie să fugim de zona roșie și pentru play-off să luăm fiecare meci în parte. Trebuie să luăm toate cele 3 puncte cu CFR Cluj”, a declarat Eduard Pap, la finalul meciului Farul Constanța – Oțelul Galați, scor 1-1, la Prima Sport.

Oțelul a salvat un punct pe terenul Farului

Farul și Oțelul au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 27 din Superligă. Frederic Maciel a marcat golul weekend-ului în fotbalul românesc.

Campioana Farul avea de luat o revanșă în fața fanilor constănțeni. Ultima partidă de la Ovidiu se soldase cu un eșec neașteptat, 0-2 împotriva lui Dinamo. Suporterii au uitat rezultatul, au umplut stadionul, peste 4.000 de oameni, și au creat o atmosferă de play-off.

În tabăra Oțelului, lucrurile erau mult mai agitate. Antrenorul Dorinel Munteanu, bolnav, n-a făcut deplasarea cu echipa. Sunt și probleme financiare, iar meciul pierdut contra lui Dinamo a inflamat și mai tare spiritele.

Prima repriză a avut-o pe Farul la conducere, dar fără șanse mari de gol. Tabela a fost deblocată după jumătate de oră de joc, când Budescu a transformat o lovitură de la 11 metri, dictată de „centralul” Rareș Vidican după o lungă analiză în camera VAR.

Partea secundă a fost mai antrenantă. Otelul a început să riște și a lăsat spații mari în apărare. Elevii lui Gică Hagi au tratat contraatacurile cu superficialitate. În minutul 60, Ghiocel a rămas singur împotriva a trei adversari. Rivaldinho a ales cea mai proastă soluție, un șut din unghi, și a fost blocat.

Ocaziile chiar se răzbună în fotbal. În minutul 67, Frederic Maciel a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului, un lob perfect din colțul careului de 16 metri.

Farul rămâne pentru moment pe locul 4, dar ar putea să coboare o poziție dacă Universitatea Craiova o învinge pe FC Voluntari. Oțelul va încheia etapa pe poziția a 11-a.

VIDEO Euro GSP » Boțoghină și Drejan îl propun pe Dorinel Munteanu, la Bayern Munich, în locul lui Thomas Tuchel

Citește și:

Răzvan Marin, prestație stelară într-un thriller cu 5 goluri, decis în prelungiri
EMPOLI
Răzvan Marin, prestație stelară într-un thriller cu 5 goluri, decis în prelungiri
Daniel Oprița, dezlănțuit: „Noi nu suntem Steaua, efectiv și-au bătut joc de mine! E o rușine, mai stau aici doar ca să-i chinui și eu pe ei!”
REȘIȚA - STEAUA 3-1
Daniel Oprița, dezlănțuit: „Noi nu suntem Steaua, efectiv și-au bătut joc de mine! E o rușine, mai stau aici doar ca să-i chinui și eu pe ei!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează