FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Eduard Radaslavescu, devastat de criticile lui Gigi Becali » Mărturia tatălui jucătorului: „Era foarte supărat!”

Eduard Radaslavescu / Foto: Imago Images
Eduard Radaslavescu / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 09 februarie 2024 14:59 / Actualizat vineri, 09 februarie 2024 17:38

Eduard Radaslavescu (19 ani) a trecut prin momente grele după ce Gigi Becali l-a criticat în termeni duri, în urma evoluției sale din FCSB – Farul, scor 1-1.

Daniel Radaslavescu, tatăl fotbalistului, a dezvăluit că a trebuit să stea de vorbă cu fiul său până la 3 dimineața după partida cu Farul, deoarece puștiul crescut la Academia „Gheorghe Hagi” se simțea pur și simplu devastat.

Părintele lui Eduard Radaslavescu a spus că nu îi poate purta pică patronului de la FCSB pentru cum a vorbit despre fiul său, deoarece îl respectă mult pe Becali datorită acțiunilor sale caritabile.

Șumudică, atacat în Turcia: „Face declarații agresive, dar nu vrea să accepte jocul prost al lui Gaziantep”
TURCIA
Șumudică, atacat în Turcia: „Face declarații agresive, dar nu vrea să accepte jocul prost al lui Gaziantep”

Eduard Radaslavescu, devastat de criticile lui Gigi Becali

„El trebuie să muncească în continuare şi să îşi aştepte şansa. Dacă Doamne-Doamne îi dă acum… am stat până la ora 03:00 cu copilul de vorbă, era foarte supărat, devastat! A ezitat, n-are ritm, nu are intensitate. El este foarte credincios şi merge în permanenţă la două biserici. A fost crescut într-o familie de ortodocşi desăvârşiţi, din tată-n fiu.

Domnul Gigi Becali este unul dintre oamenii cei mai de calitate ai României. Cu toate că are exprimarea pe care o doreşte, eu am toate aprecierile pentru domnul Gigi, pentru ceea ce face şi câtă lume ajută, nu pot să judec ce spune dânsul”, a declarat Daniel Radaslavescu, conform Fanatik.

Kinetoterapeut de profesie, Daniel Radaslavescu a oferit detalii despre felul în care se prezintă fiul său din punct de vedere fizic.

35de meciuri a strâns Eduard Radaslavescu la FCSB, de la transferul său de la Farul din august 2022, în care a marcat două goluri pentru roș-albaștri

“Copilul este foarte OK, asta doar dânşii ştiu, dacă va rămâne sau nu. El are 1,82 înălţime, are 72 de kilograme, două kilograme sub categorie, 9% masă grasă. Pe alergare scoate 33 de km/oră. Aleargă 6-7 km pe antrenament. De la 5 ani, copilul ăsta a fost pregătit de mine până să ajungă la Academie (n.r. - Academia Hagi). Şi mai am un băiat, mai mic.

Să vă spun, noi avem aici, la Băile Herculane… suntem la 1.100 de metri altitudine. Ionizarea prezentă în atmosferă ne permite doar prin respirație să ne tratăm. Alveolele pulmonare ale copilului erau la  vârstă de 12 ani echivalentul a 14 ani”, a completat tatăl jucătorului.

Match Quiz CFR Cluj - Rapid
Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO Gigi Becali, declarații despre arbitrajul din meciul cu Farul: „Așa a vrut Dumnezeu, de ziua lui Hagi, un punct de fiecare”

Citește și:

Înlocuitorul lui Lucas, plecat în Vietnam, vine din Serbia: pe cine a ochit Zeljko Kopic
DINAMO
Înlocuitorul lui Lucas, plecat în Vietnam, vine din Serbia: pe cine a ochit Zeljko Kopic
FC Botoșani, aproape de un transfer important » Fotbalistul crescut de Juventus, la un pas de a semna
FC BOTOȘANI
FC Botoșani, aproape de un transfer important » Fotbalistul crescut de Juventus, la un pas de a semna

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
Dobermannul
Dobermannul  •  10 Februarie 2024, 10:32

Pai voi il comparati pe Hagi cu Becali? Hagi e regele si primeste onoruri de rege si de la FRF si de la CCA si de la LPF si de la presa si de la televiziuni ... Becali e paria pentru toti la care m-am referit si doar o minune il poate face campion. Asta nu inseamna ca e mare priceput in fotbal dar ... pur si simplu n-are voie la trofee.

varsator28
varsator28  •  10 Februarie 2024, 09:51
Postat de conicor2008 pe 09 Februarie 2024, 19:52

Parca-ai fi tac-su! Il aperi degeaba, e clar ca nu poate mai mult! Cand ti se ofera oportunitatea sa iintri de pe banca ar trebui sa "rupi norii"! Daca poti, evident! Cand ai doua ocazii imense si le ratezi lamentabil, nu stiu ce antrenor/patron te-ar aprecia pozitiv! Poate Rotaru de csu, dupa 0-3 acasa ....

Si cu ce ajuta sa dai cu el de pamant? Are 19 ani si joaca la FcSB unde primesti incredere doar daca il vede patronul pe Sfantul Gheorghe in vis. De cand nu a mai luat FcSB campionatul? Si de cate ori a luat Hagi campionatul in ultimii 10 ani cu gandirea lui "mediocra" de a incuraja jucatorul? Pe cine respecta toti jucatorii? Pe Hagi sau pe Becali? Inteleg finantator patron di ce vreti voi, dar daca demontezi un jucator care este viitorul tari, ar trebui sa ramai la afaceri di nu la declaratii. E vina reporterilor si a presei. Un sistem gresit in care esti platit la stire si nu la calitatea articolului.

jonradu
jonradu  •  10 Februarie 2024, 06:35

Dacà zici cà merge la 2 biserici,a fost crescut ca si Mormonii 'casà si bisericà' eu zic sà-l faci popà. Dacà nici prea cuviosul Gigi nu il vede fotbalist si la 19 dacà face asa inseamnà cà nu are 'cojones' basca joacà si in prima ligà. Capul sus si sà fie asumat cà, o sà vinà injuràturile,intràri si iesiri la origini dar dacà aratà cà stie sà tinà capul sus si mingea la picior, o sà simtà ce inseamnà sà fii fotbalist.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează