FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 2-2

Elias Charalambous, scut pentru Ștefan Târnovanu: „Nu trebuie să îl împușcăm acum pentru o greșeală”

Elias Charalambous +38   FOTO
Elias Charalambous

Articol de - Publicat joi, 25 aprilie 2024 00:36 / Actualizat joi, 25 aprilie 2024 01:05

Elias Charalambous l-a apărat pe Ștefan Târnovanu, după ce portarul „roș-albaștrilor” și-a asumat vina pentru cele două puncte „pierdute” la Sfântu Gheorghe, la finalul meciului Sepsi - FCSB, 2-2.

Elias Charalambous a apreciat discursul lui Ștefan Târnovanu, pe care l-a lăudat pentru caracter și personalitate. Charalambous a precizat că Târnovanu nu trebuie să fie „împușcat” pentru o greșeală.

Bogdan Lobonț, după primul eșec pe banca Rapidului: „Eu nu-mi joc nicio șansă”
FARUL - RAPID 3-1
Bogdan Lobonț, după primul eșec pe banca Rapidului: „Eu nu-mi joc nicio șansă”

Elias Charalambous l-a apărat pe Ștefan Târnovanu după Sepsi - FCSB 2-2

„Am început jocul foarte bine. Am avut ocazii multe. Am reușit să înscriem al doilea gol după ce am fost egalați înainte de pauză. A fost un joc de ruletă după 2-2. Am avut și noi ocazii, au avut și ei. Rezultatul este unul corect, important este că am câștigat un punct.

Florinel Coman este foarte important pentru echipă, a înscris din nou astăzi (n.r. - miercuri). Miculescu a intrat bine și a înscris. Probleme pot apărea pe parcursul meciului și trebuie să găsești soluții.

În fiecare săptămână suntem aproape să fim campioni. Trebuie să facem tot ce este posibil să câștigăm cu Farul.

Târnovanu și-a arătat caracterul și personalitatea prin faptul că și-a asumat vina. Nu trebuie să îl împușcăm acum pentru o greșeală, și-a asumat vina.

Farul este o echipă bună, la fel ca toate din play-off. Trebuie să facem tot ce putem ca să câștigăm, ca de fiecare dată”, a declarat Elias Charalambous, la finalul partidei.

Sepsi și FCSB au remizat, scor 2-2, în etapa #5 din play-off-ul Superligii. Roș-albaștrii nu mai pot lua matematic titlul runda aceasta. Au marcat Varga (în minutul 22) și Ștefan (69') pentru covăsneni, respectiv Coman (9') și Miculescu (34') pentru bucureșteni. 6.551 de fani au fost prezenți, în total, la meci.

Clasamentul play-off-ului Superligii

SEPSI - FCSB. Suporterii roș-albaștri au început să strige ”Campionii, Campionii”, după ce Florinel Coman a deschis scorul la Sfântu Gheorghe

Citește și:

Scene incredibile la Farul - Rapid » L-a împins pe Bogdan Lobonț după ce a fost schimbat
Farul - Rapid
Scene incredibile la Farul - Rapid » L-a împins pe Bogdan Lobonț după ce a fost schimbat
Știm prima promovată în Superliga. Cu 4 etape înainte de final, și-a asigurat matematic locul de Liga 1
RUNDA 6
Știm prima promovată în Superliga. Cu 4 etape înainte de final, și-a asigurat matematic locul de Liga 1

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
oase92
oase92  •  25 Aprilie 2024, 13:28

Târnovanu are mai multe să-și reproșeze. În meciul trecut, cu Rapid, i-a băgat în joc, pe giuleșteni, cu golul luat de el pe colțul scurt (plonjon întârziat). În meciul cu Farul, de anul trecut, decisiv pentru câștigătoarea titlului, la scorul de 2-0 pentru FCSB, i-a băgat pe constănțeni în joc, prin gafa sa, dându-le startul pentru ”remontada”. Are parade bune, e mare (la propriu), e curajos dar, gafează, ca și Vlad, când ți-e lumea mai dragă. Nu știe să iasă pe centrări și ia goluri parabile, pe colțul scurt și uneori, chiar prin șuturi de la mare distanță. Cred că nu se poate concentra la meciurile cu miză. Grav e că nu face nimic (și nici antrenorul cu portarii) pentru a-și corecta / elimina aceste lipsuri.

Caraghete
Caraghete  •  25 Aprilie 2024, 12:33

O sa vedeti show la Buc., 4 - 0 pentru Farul va fi, plansete pe Coman in meciul cu FARUL, sa planga ca o fetita dupa meci...Hai Faruu, sa le stricam un pic sarbatoarea Titlului !

gazistu
gazistu  •  25 Aprilie 2024, 09:51

NU L-O PRINS PE Vlad ... acolo sa vezi gafe ... care lua gol la absolut orice sut pe poarta, indiferent de distanta, mingi scapate prin manusi, iesiri aiurea la centrari, pase la adversar... ala le-o "mancat" 3 campionate!! Acum chiar au portar bun.,.. Tarnovanu chiar apara, f bine.. apara faze 1 la 1 cu adversarul, scoate mingi clar de gol.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează