FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - U CLUJ

VIDEO Veste importantă pentru fanii FCSB » Vlad Chiricheș, aproape de revenirea pe gazon

Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous, (42 de ani), a anunțat că Vlad Chiricheș (33 de ani), experimentatul stoper al vicecampioanei, va începe de săptămâna viitoare alergările, în urma rupturii musculare suferite în meciul de la Arad, cu UTA
Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous, (42 de ani), a anunțat că Vlad Chiricheș (33 de ani), experimentatul stoper al vicecampioanei, va începe de săptămâna viitoare alergările, în urma rupturii musculare suferite în meciul de la Arad, cu UTA

Articol de , - Publicat duminica, 01 octombrie 2023 18:41 / Actualizat duminica, 01 octombrie 2023 20:23

Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous, (42 de ani), a anunțat că Vlad Chiricheș (33 de ani), experimentatul stoper al vicecampioanei, va începe de săptămâna viitoare alergările, în urma rupturii musculare suferite în meciul de la Arad, cu UTA, scor 2-1 pentru „textiliști”. 

Pe data de 28 august, FCSB suferea la Arad singura înfrângere din acest sezon de Superliga, 1-2 cu UTA. În acel meci, Vlad Chiricheș a suferit o ruptură musculară, fiind înlocuit în minutul 77 de sud-africanul Siyabonga Ngezana. 

Elias Charalambous îi răspunde ironic lui Ionel Dănciulescu: „Când ești important, oamenilor le place să vorbească despre tine”
FCSB
Elias Charalambous îi răspunde ironic lui Ionel Dănciulescu: „Când ești important, oamenilor le place să vorbească despre tine”

În cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu U Cluj, de luni seară, Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, a spus că Vlad Chiricheș va începe alergările de săptămâna viitoare, dar nu știe cu exactitate data la care stoperul va reveni pe terenul de joc. 

VIDEO. Elias Charalambous, antrenor FCSB: „Vlad Chiricheș va începe alergările de săptămâna viitoare”

„Doar Chiricheș e absent (n.r. - pentru meciul cu U Cluj), care e accidentat de multă vreme. Toți ceilalți sunt apți. 

El va începe alergările de săptămâna viitoare, din ce am înțeles din discuțiile purtate cu el și doctorii. Nu știu însă data exactă la care va reveni pe teren. 

El nu s-a operat. E puternic mental, e un jucător experimentat. Psihologul l-a ajutat foarte mult să treacă peste această perioadă”, a afirmat Elias Charalambous, la conferința de presă. 

Elias Charalambous, înainte de FCSB - U Cluj: „Trebuie să fim concentrați 100%”

În continuare, ce a declarat Elias Charalambous despre meciul pe care vicecampioana îl va disputa în compania lui U Cluj. 

„Ne întoarcem acasă după o perioadă lungă de timp. Jucăm acasă, în fața propriilor suporteri. Întâlnim o echipă bună, care joacă un fotbal bun, care îmi place. 

Trebuie să jucăm fotbalul pe care îl știm pentru a lua toate cele 3 puncte. Venim după meciuri bune, dar va fi greu. Trebuie să fim concentrați 100%, pentru că altfel vom avea probleme. 

Jucătorii mei sunt într-o formă bună, am încredere în ei și sper că mâine (n.r. - luni) vom lua toate cele 3 puncte, pentru că ne vor ajuta pe viitor.

Am avut câteva zile la dispoziție să ne recuperăm. Vom vedea ce se va întâmpla, vom avea un alt antrenament azi (n.r. - duminică). Vom vedea dacă toți jucătorii vor termina antrenamentul fără probleme și apoi vom decide ce fotbaliști vom trimite în teren.

U Cluj e o echipă căreia îi place să joace fotbal. Ei au calitate, am văzut meciul lor contra Craiovei (n.r. - 1-1 cu CSU Craiova), când au remizat. 

E o echipă dificilă, dar totul depinde de noi”, a mai declarat Elias Charalambous, antrenorul FCSB. 

Citește și: 

Bătut măr la Craiova, Dan Alexa a spus lucrurilor pe nume: „Asta m-a deranjat cel mai mult! Nu poți să-ți bați joc”

Cel mai dur discurs după rușinea trăită pe „Oblemenco”: „Mi-e rușine să ies pe stradă! Poate să vină și Mourinho... «Jenibil»!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
chepandy777
chepandy777  •  02 Octombrie 2023, 12:05

Pentru fcsb cu mare drag, sa-i mai ingroape vreo citeva meciuri, dar la nationala nici intrun caz!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează