FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

VIDEO Elisabeta Lipă, noua șefă a Sportului românesc, intervine în problema legată de stadionul Steaua: „Nu e un bun propriu. Toate bazele trebuie deschise”

FCSB ar putea juca pentru prima dată în Ghencea
FCSB ar putea juca pentru prima dată în Ghencea

Articol de , - Publicat miercuri, 05 iulie 2023 13:32 / Actualizat miercuri, 05 iulie 2023 14:56

Elisabeta Lipă, noul președinte cu rang de secretar în stat al noii Agenții Naționale pentru Sport, a discutat despre subiectul legat de posibilitatea ca FCSB să meargă în Ghencea la meciul cu Dinamo din etapa a 2-a a Ligii 1. Aceasta crede că MApN ar trebui să deschidă stadionul pentru vicecampioana României, pentru a acoperi din cheltuielile pentru întreținere.

„Toate bazele nou construite trebuie să fie deschise, să fie libere către cei care doresc să organizeze meciuri, competiții, pentru că altfel nu merge. Doar din bugetul statului e greu să susții un asemenea mastodont”, a zis Lipă, noul președinte, cu rang de secretar în stat, al noii Agenții Naționale pentru Sport. 

„O să vă implicați și dumneavoastră în această speță?”, a fost întrebarea care a urmat răspunsului dat de Elisabeta Lipă, iar replica n-a întârziat: „O să mă implic în limita atribuțiilor mele. Eu acum vă zic ca un om de sport că o bază nou construită, fie că-i stadion, sală sau altceva, nu e bun propriu, e construit de statul român. Acolo trebuie să se pregătească, contra cost, toți cei care desfășoară o activitate sportivă”.

FCSB, tot mai aproape de arena din Ghencea

Din informațiile Gazetei, într-o discuție recentă cu suporterii steliști, comandantul CSA, Ștefan Bichir, care era un opozant al ideii, a dat de înțeles că venirea celor de la FSCB în Ghencea este iminentă. Presiunile puse de premierul Marcel Ciolacu cântăresc decisiv.

„Nu îmi convine, dar nu prea mai am ce să fac și nici nu am de gând să fac închisoare pentru că nu respect legea. Se pare că va trebui să renunțăm”, le-ar fi transmis Ștefan Bichir suporterilor.

Derby-ul dintre Dinamo și FCSB nu se poate juca pe Arena Națională din cauza unor concerte. Arena Arcul de Triumf este prea mică și încă nu poate folosi sistemul VAR. În aceste condiții, nu rămân foarte multe variante pentru cel mai așteptat duel al sezonului: Ghencea sau în provincie.

Citește mai multe știri despre subiect:

Marcel Ciolacu, răspuns pentru Gigi Becali » Ce a spus despre posibilitatea ca FCSB - Dinamo să se joace în Ghencea
FCSB
Marcel Ciolacu, răspuns pentru Gigi Becali » Ce a spus despre posibilitatea ca FCSB - Dinamo să se joace în Ghencea
Becali vrea ca FCSB - Dinamo să se joace în Ghencea: „Ciolacu a dat ordin: «Eu nu sunt glugă de coceni. I-am promis lui Gigi că Steaua va juca pe Ghencea. Rezolvați problema»”
FCSB - DINAMO
Becali vrea ca FCSB - Dinamo să se joace în Ghencea: „Ciolacu a dat ordin: «Eu nu sunt glugă de coceni. I-am promis lui Gigi că Steaua va juca pe Ghencea. Rezolvați problema»”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
johny2003
johny2003  •  05 Iulie 2023, 22:17
Postat de talpaneprost pe 05 Iulie 2023, 15:34

Ha ha ha! După meciul cu Dinamo, Gigi nu mai pleaca de acolo! Inchiriaza pe tot anul stadionul iar csa talpaniada comunista joaca meciurile pe terenul de antrenament. Si asa vor fi meciuri amicale, pt ca iar nu vor avea drept de promovare. V-a facut-o Gigi! Ha ha ha! Desfintarea clonei talpaniada comunista csa, infintata in 2017. Catalyyyunnnn! Unde ești, frumuseluleeee?

catalynn e la popota, la cazanul cu fasole!)))))

Hcm27
Hcm27  •  05 Iulie 2023, 21:25
Postat de EuSaFiuSanatos pe 05 Iulie 2023, 19:44

***

Ce faceți domnule Academician?Sunteți sanatos?Cu scrierea vad ca o stăpâniți, exprimarea lasă de dorit.Hai, pa!

Hcm27
Hcm27  •  05 Iulie 2023, 21:23
Postat de EuSaFiuSanatos pe 05 Iulie 2023, 19:54

prim-ministrului

Eu sa fiu sănătos!Ca de academicieni nu ducem lipsa!D'aia la lopata sau casma nu mai găsești pe nimeni.Acum sunt numai academicieni, ITisti, artiști și fotbalisti!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează