FOTBAL  »  Superliga  »  DISCURS

Emil Grădinescu își face mea culpa după ce l-a acuzat pe Colțescu de corupție: „Am fost un nesimțit, un mârlan!”

Emil Grădinescu
Emil Grădinescu

Articol de - Publicat vineri, 05 ianuarie 2024 19:05 / Actualizat vineri, 05 ianuarie 2024 20:21

După ce l-a făcut praf pe Sebastian Colțescu la finalul meciului dintre CFR și FCSB, acuzându-l pe arbitru că este corupt și că „uneori își începe ziua cu două pahare de whisky", Emil Grădinescu și-a schimbat discursul la 180 de grade. 

La 3 săptămâni distanță după ce a avut un discurs plin de acuzații la adresa lui Sebastian Colțescu în urma golului pe care „centralul” i l-a anulat lui Florinel Coman în derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB, Grădinescu și-a „turnat cenușă în cap”, spunând că a fost „mârlan și nesimțit”. 

Andrei Nicolescu dezvăluie situația „indezirabilului” din lotul lui Dinamo: „Nu acceptă decizia antrenorului!”
Dinamo
Andrei Nicolescu dezvăluie situația „indezirabilului” din lotul lui Dinamo: „Nu acceptă decizia antrenorului!”

Emil Grădinescu: „În recentul caz Colțescu, am fost brutal, chiar nesimțit!”

„Luările de poziție venite din inimă s-ar putea să fie marcate de subiectivism și s-ar putea să fie câteodată incorente. Linia între obiectivitate și neutralitate. Ca să fii neutru îți trebuie un echilibru psihic foarte solid, de asemenea trebuie să fii puțin și «curvă». Adică să-și vezi interesul, să ai deviza accea «spui ce vezi, dar vezi ce spui». 

Faptul că ești implicat în fenoment și spui niște lucruri și reușești să diferențiezi binele de rău îți dă dreptul să-ți spui părerea. În ultima vreme, probabil cu înaintarea în vârstă, am devenit tot mai tranșant în opinii, iar câteodată sunt exagerat. De exemplu, în recentul caz Colțescu, am fost brutal, chiar nesimțit! 

Chestia cu băutul whisky-ului la 8:00 dimineața a fost o măgărie, chiar dacă e reală. Lucrurile spuse din inimă sunt subiective, iar uneori pot fi incorecte. În meseria asta, sunt momente în care trebuie să fii o curvă, să-ți vezi interesul!”, a declarat Grădinescu în podcastul lui Tudor Samuilă „SportCast cu Sile” de pe YouTube. 

Emil Grădinescu: „Uneori am momente de blackout”

„Am zis ce am zis despre Colțescu și despre maniera lui de arbitraj pentru că m-am simțit nedreptățit alături de milioane de alți oameni nedreptățiți. Probabil pentru că-s Balanță, deși nu cred în zodii, simt nevoia să fac dreptate. 

Decizia lui Colțescu de a anula golul lui Coman a fost nedreaptă, cumva mârlănească! M-am simțit și eu, ca toată lumea, de altfel, scuipat în față, călcat în picioare! Din păcate, la o mârlănie a lui Colțescu am răspuns cu o altă mârlănie! Comentez de peste 30 de ani, iar asta mă face să mă încred în instinctele mele. E adevărat, se mai întâmplă să și greșesc”, a mai adăugat comentatorul.

Nu m-am săturat să comentez. Când mă supăr și mă satur, o mă las! Totuși, fac o promisiune: nu mă las până nu se lasă Găman de arbitraj! Când îmi dau seama că am greșit grav, mi-e rușine. Nu mereu... Nu atunci când confund un jucător cu altul, deși sunt mereu înjurat. 

Uneori am momente de blackout, de două-trei secunde, poate chiar mai mult, pe care nu mi le explic. Se mai întâmplă să complic fraza, uitând că mai binele e dușmanul binelui. Poate ar trebui să revin la comentariile mai simple din urmă cu 10-15 ani, când nu existau atâtea surse de documentare și nu mă complicam atât, iar lumea mă aprecia mai mult

- Emil Grădinescu

Citește și alte știri din Liga 1: 

Noua vedetă a Craiovei a explicat motivele pentru care a semnat cu oltenii: „Când am auzit interesul pentru mine, imediat mi-am dat seama că este o oportunitate bună”
CSU CRAIOVA
Noua vedetă a Craiovei a explicat motivele pentru care a semnat cu oltenii: „Când am auzit interesul pentru mine, imediat mi-am dat seama că este o oportunitate bună”
CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Lucas Alves vorbește aceeași limbă cu Zeljko Kopic: „E normal să fie presiune” + Despre cel mai slab atac: „Creăm acolo, dar trebuie chestia asta!”
DINAMO
CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Lucas Alves vorbește aceeași limbă cu Zeljko Kopic: „E normal să fie presiune” + Despre cel mai slab atac: „Creăm acolo, dar trebuie chestia asta!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  06 Ianuarie 2024, 13:47

îi e frica de procese, daune, altfel Gradi nu se dezminte, e acelasi gigist fecesebist pur sange care sufera daca buzunarul lui Gigi se goleste, nu are importanta pe ce loc se va afla echipa, sa fie bani la Gigi, asta e tot ceea ce conteaza, nu dragă Grădi?

moshu_cu_ruc.sacul
moshu_cu_ruc.sacul  •  06 Ianuarie 2024, 07:26

”să-și vezi interesul” ... Petrescule, sunt (absolut) sigur că nu Grădinescu s-a exprimat așa!

JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  06 Ianuarie 2024, 01:03

micul gradinar, cu sticluta in buzunar, tot mirlan ramine, degeaba mai incearca sa dreaga busuiocul acuma!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează