FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Emil Grădinescu s-a enervat în direct: „D-aia n-ai echipă națională! S-a dus naibii calitatea!”

Emil Grădinescu
Emil Grădinescu

Articol de - Publicat sambata, 01 iulie 2023 11:06 / Actualizat sambata, 01 iulie 2023 11:21

Cunoscutul comentator sportiv Emil Grădinescu (63 de ani) a răbufnit, în direct la TV, după ce a văzut cum au mutat echipele din Superliga pe piața transferurilor în această vară. 

Ca în ultimii mulți ani, formațiile din Liga 1 au ales să transfere jucători care au evoluat preponderent în ligile inferioare ale țărilor din Vest sau în campionate mai slab cotate decât cel românesc. 

Emil Grădinescu consideră că acest lucru a dăunat, indirect, echipei naționale a României, ai cărei selecționeri nu au mai putut alege mai mulți jucători autohtoni întrucât aceștia nu evoluau la cluburile românești din cauza fotbaliștilor stranieri de slabă calitate. 

Alexandru Mitriță s-a întors cu planuri mari la Craiova: „Sunt mult schimbat față de acum 4 ani!” + ce spune despre „trădarea” lui Băluță
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Alexandru Mitriță s-a întors cu planuri mari la Craiova: „Sunt mult schimbat față de acum 4 ani!” + ce spune despre „trădarea” lui Băluță

Emil Grădinescu s-a enervat, după ce a văzut transferurile din Superliga: „D-aia n-ai echipă națională!”

„Te ia ameţeala, frate! Numai străini am adus în Liga 1. 80-90% dintre transferurile făcute în Superligă în această vară sunt jucători străini liberi de contract, veniţi să ocupe locurile aici.

Te întrebi de ce nu ai echipă naţională. D-aia n-ai echipă naţională! Mai zic teoria mea? O mai zic, dar tot degeaba, că de 20 de ani o zic.

Nu ai echipă naţională pentru că nu cresc juniori. De ce nu cresc juniori? Pentru că ăla care are fabrică de juniori constată că nu are cum să-i vândă pentru că vin tot felul de băieţi, de culoare sau de neculoare. 

Vin din toată lumea, din toate colţurile lumii, din destinaţii cât mai exotice şi îţi ocupă spaţiul. Tu nu mai ai cum să-i vinzi”, a declarat Emil Grădinescu la Orange Sport. 

Emil Grădinescu, despre străinii ajunși în Superliga: „Au avantajul că sunt liberi de contract”

Emil Grădinescu mai spune că avantajul jucătorilor străini este că aceștia vin în Superliga din postura de jucători liber de contract, iar cluburile nu trebuie să mai plătească în schimbul lor și o anumită sumă de transfer. 

„Ăştia au avantajul că sunt liberi de contract, deci nu plăteşti pe ei sume care să treacă prin bancă. Îi aduci, le dai salariu, dar acel salariu se poate întoarce. Atunci, tu, om care ai academie şi vrei să faci treabă, dar constaţi că nu ai unde să vinzi, te restrângi şi tu ca investiţie şi ca bani.

Nu mai iau antrenor cu 2-3.000 de euro, iau unul de pe stradă cu 2.500 de lei să ţină cheia de la vestiar şi să le spună de unde să bea apă. 

Nu mai merg pe terenuri de iarbă, mă duc pe o mochetă pe undeva pe «Barbu Văcărescu» şi dau cu piciorul în minge. Şi s-a dus naibii calitatea!”, a mai precizat acesta, potrivit sursei citate. 

VIDEO. Emil Grădinescu, despre cum a fost amenințat cu moartea pe stadion: „Un corsican a împușcat mingea”

Citește și: 

Pleacă Lamine Ghezali de la Dinamo? Răspunsul șefilor: „E tot ce pot să spun acum”

E oficial: Debeljuh a schimbat echipa după 3 ani la CFR Cluj!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
lagardere_72
lagardere_72  •  01 Iulie 2023, 16:04

Și noi înjurat regula u21

lefter_popescu
lefter_popescu  •  01 Iulie 2023, 15:54

Enervarea d-lui Gradinescu vine de la Gigi Valiza care ...vrabia Mihai Viteazul ...si el îl crede cu voce tare.

Mazavalt
Mazavalt  •  01 Iulie 2023, 15:52

Dupa acest interviu am auzit Ca Emil Gradinescu isi deschide o scoala de fotbal si face un campionat separat de fRf numai pentru juniori :))))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close