FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - U CLUJ 2-0

Devastator după Petrolul - U Cluj 2-0: „Nici dacă vii direct de la cârciumă nu ai voie să joci așa!”

U Cluj a pierdut deplasarea cu Petrolul, scor 0-2. Eugen Neagoe, antrenorul „studenților”, și-a criticat dur elevii. +18   FOTO
U Cluj a pierdut deplasarea cu Petrolul, scor 0-2. Eugen Neagoe, antrenorul „studenților”, și-a criticat dur elevii.

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2022 21:41 / Actualizat vineri, 02 decembrie 2022 21:41

U Cluj a pierdut deplasarea cu Petrolul, scor 0-2. Eugen Neagoe, antrenorul „studenților”, și-a criticat dur elevii. 

Fotbaliștii lui U Cluj s-au întrecut în erori pe arena „Ilie Oană”. Eugen Neagoe a încercat un șoc la pauză, a făcut 3 schimbări, dar fără rezultat. La final, antrenorul clujenilor nu și-a menajat elevii.

Eugen Neagoe, după Petrolul - U Cluj

„Chiar am fost penibili, nu mă așteptam să jucăm așa! Să nu poți face 5 pase, să dai mereu mingea adversarului.... nici începător dacă ești, nici dacă vii de la cârciumă, dacă vii direct din club, nu ai voie să faci asemenea prostii. 

Bine că s-a întâmplat acum, vine vacanța și vrem să punem la punct anumite lucruri. Cu siguranță vor fi măsuri luate! Veți vedea! E foarte greu să te prezinți așa și să ai pretenții.

Cred că băieții au luat-o de bună cu ghinionul. Nu! Până la urmă, norocul ți-l faci cu mâna ta. Nu ai cum să joci așa bine în ultima etapă de acasă, să avem atâtea ocazii, iar azi să dăm cu stângul în dreptul. 

Au fost momente penibile. Îmi era rușine de ce văd. Săracii oameni din tribune, ce chin o fi fost pentru ei! M-am dus la finalul și mi-am prezentat scuzele în fața suporterilor!”, a spus Eugen Neagoe la Orange Sport. 

Cu 18 puncte obținute în 19 runde, U Cluj ocupă locul 13 în Liga 1. Runda viitoare, „Șepcile roșii” primesc vizita unei vecine de clasament, UTA.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO Fotbalistul adus cu surle și trâmbițe pleacă de la Rapid » Mutu a făcut anunțul: „Probabil va rămâne acolo!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
sorine
sorine  •  03 Decembrie 2022, 19:56

Lasa māi Nea Neagoe,ca ati jucat cu FCSB de parca ati fi mancat jar! Cum explici ca Petrolul ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  03 Decembrie 2022, 12:55

Vedeti ca si Rapid vrea Play-off.......etapa viitoare !

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  03 Decembrie 2022, 12:52

Vizionati Iran - USA , meci unde s-a vazut spiritul de sacrificiu care il cauta NEAGOE la echipa U CLUJ ! ....salveaza meciul pe CD-uri si fa-le cadou la jucatori sa vada ce sa joace , chiar daca nu au calitatile de le Real, Barca, JUve, Liverpol, Bayern !!! P.S. ....la pasa lui Ispas a vrut sa arate adversarilor cum se da o pasa de blat .......sa invete de la el !!! Lui Neagoe i se trage din declaratia...NOI nu vrem sa tragem la Play-off...si jucatorii au tras invatamintele necesare !...ii ajuta pe altii care vor play-off !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează