FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

ANALIZĂ GSP Eugen Neagoe s-a păcălit cu el! Mutare total neinspirată la debutul pe banca Universității Craiova

Eugen Neagoe // FOTO: Imago
Eugen Neagoe // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 23 ianuarie 2023 08:25 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2023 08:31

Deși Jovan Markovici a fost modest în pregătiri, antrenorul Universității Craiova și-a încălcat propria filosofie și l-a titularizat la Botoșani, 0-1, în detrimentul unui Rivaldinho în mai bună dispoziție. A reacționat la pauză, însă degeaba.

La instalarea sa pe banca Universității Craiova, înainte de plecarea în Antalya, Eugen Neagoe a dezvăluit că „la mine, jucătorii fac echipa. Prin atitudinea lor, prin seriozitate și prin implicarea la antrenamente".

Cu atât mai mult a surprins foarte tare titularizarea lui Jovan Markovici în deplasarea de la Botoșani (0-1), în detrimentul lui Rivaldinho.

E oficial, Mirel Rădoi a semnat cu noua echipă! Va fi adversarul lui Ronaldo și Șumudică
NUMIRE
E oficial, Mirel Rădoi a semnat cu noua echipă! Va fi adversarul lui Ronaldo și Șumudică

În amicalele disputate în pregătiri, „vârful" brazilian a lăsat o impresie mult mai bună. Cu Kecskemeti (3-1), Markovici a făcut o primă repriză modestă, fiind înlocuit la pauză de „Riva", care a stabilit scorul final. 

Contra lui Widzew Lodz (1-0), primul a luat o pauză, sud-americanul a semnat golul victoriei. Iar la 1-1 cu Partizan Belgrad, Jovan a bifat 67 de minute și a fost schimbat cu Rivaldinho. Indicele InStat al celor doi: 165. Altfel spus, amândoi modești.

„De groază"

Optând pentru Markovici la Botoșani, Neagoe nu doar că și-a contrazis propria filosofie, dar a făcut o alegere total greșită. Internaționalul de tineret a rămas în același trend ca-n pregătiri, dovadă că noul antrenor al juveților l-a și retras, la pauză. 

Introdus în locul său, Rivaldinho n-a reușit nici el mare lucru, în condițiile în care moldovenii au aglomerat masiv zona din fața porții lui Pap, dar chiar și așa, tot a avut cifre mult mai bune decât contracandidatul său pe post:

MarkoviciParametruRivaldinho
162Index InStat174
0Ocazii1
1Șuturi2
0Șuturi cadrate1
67%Pase reușite91%
8Baloane pierdute5
0Baloane recuperate2
46%Dueluri câștigate11%

Markovici a ieșit mai bine doar la „dueluri câștigate". Dar ce folos? Evoluția lui a părut exact ca în filmele la care a dezvăluit că preferă să se uite în cantonament: „de groază".

0victorii, 4 remize și 3 eșecuri e bilanțul lui Neagoe la debutul pe băncile ultimelor 7 echipe antrenate, după eșecul Craiovei la Botoșani

Citește și: 

Încă un antrenor din Liga 1 a intrat în atenția lui Burchel: „Pare să devină un studiu de caz. Voi cerceta situația. Nu știu în ce calitate a mers în Antalya”

Viorel Moldovan desființează un jucător de la CS Universitatea Craiova: „Amatorism! Du-te, bă, în tribune!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  23 Ianuarie 2023, 14:30
Postat de calinescu_ pe 23 Ianuarie 2023, 11:11

Neagoe a gresit cu Gaman care e total depasit , precum si cu Mateiu sau Campanu care nu trebuie sa lipseasca din primul 11 ...! Cretu e prea lent , iar Capatana nu poate juca pe banda....!!!

Vorbesti de acelasi Campanu care nu e in stare sa dea o centrare buna?

albalbastru72
albalbastru72  •  23 Ianuarie 2023, 13:18

E greu fara Bancu si Baiaram dar o scoatem noi la capat cumva.Si eu cred ca Gaman e un pic depasit de situatie, de ce nu se incearca fundasul ala macedonean.Cred ca trebuia insistat pentru Oprut,pacat.

UCVHorlad
UCVHorlad  •  23 Ianuarie 2023, 12:20
Postat de calinescu_ pe 23 Ianuarie 2023, 11:11

Neagoe a gresit cu Gaman care e total depasit , precum si cu Mateiu sau Campanu care nu trebuie sa lipseasca din primul 11 ...! Cretu e prea lent , iar Capatana nu poate juca pe banda....!!!

Gaman nu e neaparat problema, dar cei mai buni fundasi ai Craiovei sunt Silva si Screciu si nu au voie sa lipseasca. Campanu e varianta buna pentru U-21, Cretu nu are voie sa lipseasca din primul 11, iar Mateiu si Capatina trebuie sa joace undeva cat mai departe de Craiova, banca de rezerve sau de stadionul unde are loc un meci al oltenilor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează