FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA

EXCLUSIV Alexander Christovao a primit drept de joc! Atacantul va fi în lotul lui Dinamo la meciul cu Chiajna

Articol de - Publicat joi, 04 aprilie 2019 16:04

Alexander Christovao, atacantul transferat de Dinamo în această iarnă, va avea drept de joc în partida cu Concordia Chiajna.

  • Meciul dintre Dinamo și Chiajna va avea loc vineri, de la ora 21:00, pe TV DigiSport 1, TV Telekom Sport 1, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

Alexander Christovao, 25 de ani, a fost adus de Mircea Rednic în acastă iarnă, însă fotbalistul a avut probleme mari la Zaglebie Sosnowiec, fosta sa echipă. Vârful a primit 10 etape de suspendare după un fault criminal din campionatul polonez.

Christovao a depus apel la suspendarea de 10 etape, iar Federația Poloneză a înștiințat echipa Dinamo că-l poate folosi pe fotbalist. Și LPF i-a dat drept de joc, astfel că Alexander Christovao va fi în lotul lui Dinamo mâine seară.

fault criminal

Atacantul l-a călcat pe piept pe Sebastian Walukiewicz, un fundaș central de doar 18 ani considerat de mare talent în Polonia.  Pentru acest fault, Comisia de Disciplină din Polonia a dictat 10 etape de suspendare, dar și o amendă financiară pentru Christovao. 

1gol în 5 meciuri a marcat Christovao pentru echipa națională a Angolei

Citește și:

EXCLUSIV Cine e Bogdan Bălănescu, viitorul președinte al lui Dinamo » „Câine” pursânge, pregătit în Italia și bine conectat cu FRF și LPF”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
luker
luker  •  04 Aprilie 2019, 17:30

Alta petarda? Om vedea.

blatistu49
blatistu49  •  04 Aprilie 2019, 16:27

superb transfer asta a fost exilat din POLONIA ciine rau va fi HAU HAUUUUUUU

magic4ever
magic4ever  •  04 Aprilie 2019, 16:24

Caine rau in actiune!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează