FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI

EXCLUSIV Bătaie ca-n 7 păcate la un amical al unei echipe românești. S-a scos și cuțitul! Prima reacție oficială

Articol de , - Publicat duminica, 17 februarie 2019 20:09

Meci cu scântei și aproape de a se lăsa cu drame la un amical în Antalya astăzi! Echipa secundă a Voluntariului, aflată acolo în cantonament, a jucat împotriva georgienilor de la FC Telavi, 2-2, o partidă presărată cu multe durități.

Antrenorul Voluntariului, Cosmin Bărcăuan, a încercat și în prima repriză să pună capăt violențelor, dar situația a degenerat în minutul 75.

A fost o încăierare generală, bătaie în toată regula, iar unul dintre cei ce au asistat la meci susține că un om din delegația georgienilor avea chiar și un briceag la el, pe margine!

Fost internațional al României și jucător la Șahtior Donețk, Cosmin Bărcăuan a declarat în urmă cu puține momente pentru GSP:

"La scorul de 2-2, n-am mai rezistat și le-am zis să oprim meciul. A fost o încăierare generală, s-au împărțit pumni, le-am zis a lor mei să iasă de pe teren fiindcă ieșea rău. Se vorbea că georgienii ar fi avut niște pari, un cuțit, dar, sincer, n-am văzut nimic. Oricum, a fost destul ceea ce s-a întâmplat, mai ales că eu am în echipă copiii, unii de 15 ani.

A fost un meci agresiv, georgienii erau puternici și au întrecut de multe ori regulamentul. Bine că suntem sănătoși, fiindcă a sărit toată lumea în încăierarea aia. Bine că s-a terminat acolo! Oricum, am câțiva jucători care parcă au fost la K1 azi, nu la fotbal. Gâsă a primit un cot în figură, Trandafirescu e lovit la genunchi, iar astea au fost din momentul meciului".

Citește și:

Sergio Ramos cel Roșu » E jucătorul cu cele mai multe eliminări din campionatul spaniol!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează