FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

EXCLUSIV De ce au pornit Mureșan și Zamfir epurarea liderilor de la Hermannstadt » Motivul incredibil: „Au început să aplaude”

Articol de , - Publicat duminica, 25 august 2019 18:22

Alexandru Dandea (31 de ani), om de bază la Sibiu, și-a reziliat contractul cu Hermannstadt.

Așa cum GSP anunța în urmă cu câteva zile, sibienii au început să facă ordine în lotul pregătit de către Costel Enache (46 de ani). Primul vizat a fost Alexandru Dandea, jucător care a evoluat și în sezonul trecut la Hermannstadt, primul în Liga 1 pentru echipa din Sibiu. 

Pe lista neagră a conducerii se mai află alți trei veterani, Răzvan Dâlbea (37 de ani), Daniel Tătar (31 de ani) și Ștefan Blănaru (30 de ani).

Potrivit surselor GSP, totul a început când Filip Jazvic (28 de ani) a avut o dispută cu unul dintre oficiali, Răzvan Zamfir. 

Primit cu aplauze

După ce a fost acuzat că l-a lovit pe Zamfir, Jazvic ar fi fost primit în vestiar cu aplauze de către colegii săi. 

Cei din conducere, printre care și Iuliu Mureșan, au aflat despre acest eveniment și astfel s-au hotărât să înceapă „curățenia” cu veteranii echipei.

Jucătorul croat a fost dat afară imediat după incident, i s-a făcut dosar penal, iar ancheta este în desfășurare. 

VEZI ȘI:

VIDEO + FOTO EXCLUSIV Până acum câteva zile, Bogdan Argeș Vintilă antrena copii de 9 ani! „E pe disciplină, face treabă la FCSB, dacă e lăsat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
cfrinho
cfrinho  •  25 August 2019, 20:16
Postat de cpt.ahab pe 25 August 2019, 19:11

Pe Mureșan îl cred în stare de orice!

Cand ai jucatori care trimit la urgenta persoane din conducerea clubului e limpede ca e o problema si trebuie facut curatenie. Buna, rea, jucatorii trebuie sa respecte conducerea, cu anarhie nu se poate face nimic.

ray51
ray51  •  25 August 2019, 19:48

Fara pumni in vestiare! Fara tampi in conducere! Fara cei lipsiti de educatie in sport! Mai multi posesori de bani cu multa minte!

305457553261788
Leo Dinu  •  25 August 2019, 19:34

Sunteti patetici! Sursele voastre nu mai gasesc peste de impachetat?!? Cumparati un sonar, cautati solutii alternative - si munca in folosul comunitatii este o alternative la ceea ce faceti voi-!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează