FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV Detaliile din culise ale rupturii de la Sepsi: Neagoe nu acceptă condițiile propuse de patronul Laszlo Dioszegi + informații despre conflictul „rece” cu Hadnagy

Eugen Neagoe se va despărți de Sepsi, clubul pe care l-a dus în premieră în play-off // FOTO: GSP
Eugen Neagoe se va despărți de Sepsi, clubul pe care l-a dus în premieră în play-off // FOTO: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 01 mai 2019 19:51

Eugen Neagoe are șanse minime să mai continue pe banca lui Sepsi, despărțirea dintre cele două părți urmând să se realizeze cel mai probabil zilele viitoare. 

GSP.ro a aflat detaliile din culise ale rupturii dintre Eugen Neagoe și clubul pe care a reușit să-l ducă în premieră în play-off. Despărțirea era iminentă, mai ales după ce Attila Hadnadgy, 38 de ani, un „veteran” al echipei, a fost numit președintele clubului. 

Hadnagy și Eugen Neagoe n-au fost de la început într-o relație foarte bună, existând mai multe disensiuni între ei. Atacantul juca foarte rar, ba chiar a existat o ceartă între ei, în urma căreia Neagoe l-a dat afară din vestiar!

Nu se înțeleg la bani!

Conform informațiilor GSP.ro, patronul Laszlo Dioszegi i-a propus lui Neagoe plata a trei salarii restante.

Neagoe a refuzat, dorința acestuia fiind să fie plătit până la finalul contractului, mai exact încă un an din acest moment. Joi va avea loc o nouă rundă de tratative între Neagoe și șefii covăsnenilor.

Cum despărțirea e o chestiune de zile, antrenamentele vor fi conduse de Marin Barbu, antrenor în cadrul centrului de copii și juniori de la Sepsi. 

Sepsi e ultima în clasament, cu 20 de puncte, echipa înregistrând un egal și șase înfrângeri în play-off. 

CLASAMENT LIGA 1

clasament

Vezi și: Oficialii lui Sepsi confirmă GSP.ro » Eugen Neagoe e la un pas să părăsească echipa + a anunțat numele posibilului înlocuitor

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (17)
103179470776675
Sabin Ellak  •  02 Mai 2019, 09:14
Postat de apoca pe 02 Mai 2019, 02:42

no da’ ce-o facut Hadnagy de e fanion? Nu zic ca Neagoe e vreun mare antrenor da’ nici asta nu stiu sa fie vreun mare jucator (posibil sa fie si sa nu stiu eu). Una peste alta mi-a placut de voi anul asta da’ acum o dati in *** din astea aiurea si e pacat.

A scos echipa din matineu...a fost golgeterul ligii 2...a fost un marcator de apreciat peste tot acolo unde a jucat de la Brasov prin Ploiesti pana la Botosani.Da, este fanionul echipei !

103179470776675
Sabin Ellak  •  02 Mai 2019, 09:11
Postat de Daniel Irimescu pe 01 Mai 2019, 20:53

Nu am nimic cu sfantu gheorghe iar nesgoe nu imi place deloc mai ales ca trebuia sa riste pe cartea ofensiva CACI oticum nu avea nimic de pierdut dar nu voi mai trai sa va vad in play off vreodata

Tu esti futurolog? De unde stii ca SEPSI OSK nu va mai intra in play off?? De unde stii ce se va intampla in viitor?? Poate sa castige si campionatul ! Au sanse egale cu restul echipelor. Deci,fara vorbe mari: poate se va aduce la Sfantu Gheorghe pe Messi si Ronaldo sub directa conducere a lui Lucescu sen....nimeni nu stie ce se va intampla peste un an !

apoca
apoca  •  02 Mai 2019, 02:42

no da’ ce-o facut Hadnagy de e fanion? Nu zic ca Neagoe e vreun mare antrenor da’ nici asta nu stiu sa fie vreun mare jucator (posibil sa fie si sa nu stiu eu). Una peste alta mi-a placut de voi anul asta da’ acum o dati in *** din astea aiurea si e pacat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close