FOTBAL  »  Superliga  »  RETRAGERE DIN ARBITRAJ

EXCLUSIV GSP » Special pentru Gazeta Sporturilor cei 7 arbitri de pe lista FIFA i-au transmis un mesaj lui Alexandru Tudor, la momentul retragerii din arbitrajul românesc

Articol de , - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 11:23

 Alexandru Tudor, arbitrul de 47 de ani va oficia diseară ultimul meci din cariera începută în 1990, Concordia Chiajna - Poli Iași. Bucureșteanul e lider detașat în clasamentul prezențelor all-time în Liga 1. Are 380 de partide, peste Nicolae Rainea (267), Adrian Porumboiu (239) sau Ion Crăciunescu (230).

La solicitarea Gazetei Sporturilor, cei 7 arbitri de pe lista FIFA care reprezintă România la nivel internațional, au acceptat să-i transmită lui Alexandru Tudor un mesaj prin intermediul ziarului.

Ovidiu Hațegan: "Un adevărat profesionist!"

rkr5380 ovidiu hategan

"Îi mulțumesc lui Sandu pentru tot sprijinul pe care mi l-a acordat în carieră atunci când am avut nevoie. A fost o onoare să fiu membru în brigada lui, să mergem la meciuri împreună și să primesc cele mai importante sfaturi. Când arbitra primele meciuri, eu eram doar un copil, iar apoi am devenit colegi și prieteni. Un adevărat profesionist, un coleg de la care am avut ce să învăț. Sper să rămână implicat și să ajute arbitrajul românesc. Multă sănătate și să-ți ajute Dumnezeu!"

Istvan Kovacs: "Un bun exemplu pentru tineri"

rkr3519 istvan kovacs

"Îmi aduc aminte de primele testări fizice când am ajuns în lotul L1, Sandu deja era un arbitru consacrat și pregătit că să facă performanță! Au trecut de atunci 11 ani și pot să vă spun că, deși a înaintat în vârstă dă dovadă de aceeași seriozitate și pregătire profesională ca și atunci. A fost un bun exemplu pentru tinerii care am venit din urmă, ne-a ajutat cu sfaturile și cu experiența lui. Se încheie un capitol foarte frumos din viața lui, o carieră greu de egalat cu care poate să se mândrească! Te felicit, Sandu! Sunt sigur că vom mai lucra împreună! Tot binele din lume"

Sebastian Colțescu: "Cel mai titrat arbitru al României"

rk09295 sebastian coltescu

"Îi mulțumesc lui Sandu pentru toate sfaturile și pentru toate momentele în care a fost alături de mine. Un profesionist, un om în adevăratul sens al cuvântului. Tinerii arbitri au avut și vor avea ce să învețe de la el. Sunt sigur că ne vom mai întâlni și de fiecare dată o să fie o reală plăcere. Se retrage cel mai titrat arbitru al României ca număr de meciuri și îi doresc multă sănătate și cât mai multe momente frumoase de acum încolo. Să ne revedem sănătoși, Sandu!"

Marius Avram: "O carieră extraordinară"

rkx2720 marius avram

"Alexandru Tudor a fost pentru mine un exemplu de seriozitate și profesionalism. Mi-am început cariera în Liga 1 ca al patrulea oficial la meciurile lui și am avut primele contacte cu meciurile internaționale în echipa lui. Îl felicit pentru o carieră extraordinară și îi mulțumesc pentru tot ce am avut de învățat de la el. Sunt convins că va rămâne în domeniul ăsta pe care îl iubește și pentru a împărtăși din experiența lui și altora. Mult succes pe noul drum pe care sper să mergi, ca mentor, profesor, observator!"

Radu Petrescu: "A făcut totul cu o pasiune nebună"

cprd 1395 radu petrescu

"Tudor a făcut din această profesie un cult, a slujit-o așa cum nu mulți reușesc. A făcut totul cu o pasiune nebună și nu i-a păsat de sacrificii. A muncit, s-a zbătut, a învățat tot timpul, dar mai presus de orice, a respectat această profesie. După atâtea zile și nopți nedormite, profesia este cea care trebuie să îi mulțumească pentru anii pe care și i-a închinat ei. Se retrage un etalon, dar ne vom raporta întotdeauna la el! Colegului și prietenului meu care a fost alături de mine de fiecare dată când a fost nevoie și profesionistului sută la sută, Alexandru Tudor, îi mulțumesc!"

Horațiu Feșnic: "Un drum lung parcurs cu bine"

rkx 1498 horatiu fesnic

"Vreau să vă felicit pentru acest drum lung pe care l-ați parcurs cu bine până aici. Care de multe ori a fost încununat cu bucurii și experiențe minunate, iar de alte ori poate a fost anevoios. Dar prin acest lucru ne-ați arătat că este nevoie de consistență și de disciplină în tot ceea ce facem și că nu doar în domeniul arbitrajului se aplică, cât și în alte domenii din viața noastră. Încă o dată felicitări pentru întreaga carieră și Dumnezeu să va dea multă sănătate dumneavoastră și familiei!"

Marcel Bârsan: "Va rămâne un model de excepție"

rky5447 marcel birsan

"Îmi este foarte greu să pot descrie o astfel de carieră încununată de succese precum a lui Alexandru Tudor. A trecut prin multe momente de-a lungul timpului, a fost și va rămâne un model de excepție pentru mulți tineri. Îi doresc să aibă o viață liniștită, cu realizări și bucurii atât personale, cât și profesionale. Felicitări pentru tot ce-ai realizat în cei 20 de ani de arbitru de Liga 1, dar și pentru toată cariera ta minunată!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează