FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB, LUNI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

EXCLUSIV Miriuță îi răspunde lui Becali: "Cu mine nu-ți merg manevrele astea!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 aprilie 2017 14:59

Vasile Miriuță, antrenorul celor de la CFR Cluj, a acordat un interviu pentru Gazeta Sporturilor și l-a taxat pe Gigi Becali, patronul lui FCSB, care a spus că îi vrea pe fundașii Larie și Horj, chiar înaintea meciului direct.

"Am văzut că, atunci când joacă cu Craiova, dorește doi jucători de la olteni, înaintea meciului cu Dinamo, la fel, a vrut doi de la Dinamo. Acum, că e meci cu CFR, vrea și de la noi.

E o strategie de-a dânsului, până la urmă e de apreciat că știe să facă astfel de strategii, care probabil sunt în folosul echipei lui, numai că pe mine, unul, nu m-ar putea bulversa astfel de jocuri.

Până la urmă, dacă îl vrea pe Larie, e liber să și negocieze cu el, fiindcă jucătorul e în ultimele 6 luni de contract, e legal să facă treaba asta", a spus Miriuță pentru ediția de azi a Gazetei Sporturilor.

Interviul integral poate fi citit în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală.

Citește și: "Dezbină și cucerește", varianta Becali! Cum își asigură FCSB titlul: strategii fără scrupule, lovituri sub centură și sabotarea adversarului

  • CFR Cluj -FCSB se joacă luni, de la ora 20:30. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (47)
1425838917717550
John Milne  •  16 Aprilie 2017, 01:17
Postat de nebraska pe 15 Aprilie 2017, 19:42

Gata bre,hai Sarbatori fericite!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nebraska
nebraska  •  15 Aprilie 2017, 19:42
Postat de daweroirl pe 15 Aprilie 2017, 19:32

fitincau ,nu te intrece nimeni ,stai flexat !

Gata bre,hai Sarbatori fericite!

spinoza
spinoza  •  15 Aprilie 2017, 19:36

N-ai sa crezi Miriuta dar chiar ar fi buni la Steaua cei doi!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează