FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV VIDEO Poveste haioasă cu Ionuț Luțu: „Viața lui e o caterincă totală. Să vă spun o întâmplare cu el”

Articol de GSP - Publicat joi, 01 august 2019 11:00

Alin Simota, fostul finanțator de la Jiul Petroșani din perioada 1999-2012, a vorbit la GSP Live despre perioada în care l-a avut jucător pe Ionuț Luțu. Acesta a jucat pentru Jiul în 2009.


„L-am avut pe Luțu jucător 6 luni de zile. Un talent înnăscut. Păcat că n-a putut juca la un alt nivel mai mare. Viața lui e o caterincă totală. Am nenumărate momente cu el. Echipa era în cantonament și el ne zicea «ce cantonament, tată? Lasă că vin și-ți rezolv jocul». Antrenorul de atunci era foarte dur și îmi spunea că Luțu ne strică echipa.

Apoi, eram acasă, scorul era 0-0, minutul 80. Intrase Luțu, a dat gol din lovitură liberă și s-a dus la antrenor și i-a spus «ți-am zis că rezolv meciul!». Ceilalți jucători îl acceptau pentru că era valoros. Mare talent! Cred că partea extrasportivă l-a stricat mult. Lăutari, petreceri...”, a povestit Alin Simota la GSP Live.

De-a lungul carierei, Ionuț Luțu ajuns acum la 43 de ani a mai jucat pentru Progresul București, Universitatea Craiova, Galatasaray, Steaua, Suwon Samsung Bluewings, Rapid, Apollon, Kairat, Zhetysu, Pandurii, Alro Slatina și Al-Jazeera.

Citește și:

FCSB // Gigi Becali a reacționat după ce Ionuț Luțu nu a luat Licența PRO: „Se duce acolo și o ia” » Când îl pune antrenor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
klauz
klauz  •  01 August 2019, 20:35

Ce-ar fi sa se faca putin de rusine FCSB-u'? Sa-si sifoneze coeficientul cu care se lauda ciobanul?

florinso
florinso  •  01 August 2019, 15:21

Cum? mafiotul a iesit de la racoare, si voi ii luati interviu. Ce lume...asta a distrus cam tot ce avea tangenta cu el, bravos natiune

rocky2
rocky2  •  01 August 2019, 14:53

Cată valoare iti trebuie ca sa uzi cu furtunul peluza la palat? E suficient sa ai caterincă!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează